Şimdi Ara

TERÖR BELASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Batı, münafıktır; yani çifte standartlıdır. ABD ve AB terörist listesini Türkiye’den gizlemektedir. Küfre rıza küfürdür. Zulme rıza zulümdür. PKK’ya destek verenler zulme rızanın yanında destek vermektedirler. PKK Kürtleri asla ve asla temsil etmiyor. Emperyalist güçlerin emrinde zalim bir terör teşkilatıdır.
    Kürt Din Âlimleri ve Medreseleri Cemiyeti Başkanı'nın ifadesine göre, dünya tarihinde PKK’nın Kürtlere verdiği zararı kimse vermemiştir. Batı ülkeleri çok büyük terör felaketlerine maruz kalabilir (asla olmasını istemeyiz). Neden? “Zalime yardım eden onun zulmüne maruz kalır.” Bu söz Allahü tealanın dostlarına aittir. Ben endişeliyim. Brüksel yakınındaki nükleer santral korumalarından biri öldürülmüş ve üzerinden (gizli) giriş kartı alınmıştır. Uzmanlara göre; “Her terör eylemi emperyalist güçlerin (kriptolu) mesajıdır.” Ve bu güçlerden habersiz asla ve asla terör eylemi olamaz.
    İnkârı mümkün olmayan bir gerçek ise; sosyal medyanın tahribatı, PKK’nın ve diğer teröristlerin tahribatından daha fazladır. AK Parti iktidarı kanuni yollardan bu zehirli algı metodunu önlemelidir. Türkiye’de yerli ve millî olmayan Batı’nın devşirmesi eski (dinozor) yazarları, yalan haber, montaj, fotoğraf ve yıkıcı faaliyetleri ile algı operasyonu yapıyorlar.
    Bu ülkeyi sevenler umutsuz olmayın. Zalim ve hainler hüsrana uğrayacaktır. (İNŞAALLAH)
    Solcular arasında millî ve yerli olanlar çok azdır. Bu nadir kişilerden biri de Attila İlhan'dır. Bir yazısında Osmanlı ve Cumhuriyet devrinde daima en az yüzde 10’luk hain kontenjanının olduğunu belirtmiştir. Ki kanaatimce bu oran çok daha yüksektir. Bu hainlerin çoğu devlet kadrolarında ve üniversitelerde yuvalanmıştır.
    Ve bu hainler devletten yüksek maaş alırlar. Haftanın bir günü bile mesaileri yoktur. Tek mesaileri ise protestolarda ve provokatif hadiselerde yer alırlar. Üniversitede çıkan terör hadiselerinin yalnız destekleyen değil planlarını yapanlar da üniversite görevlileridir (istisnalar hariç)...
    Bu ülkede kim hizmette zirve yapsa, Batı’nın devşirme ve hain sözde aydınları düşman olurlar. Erdoğan’a dış güçler ve onların "Zombi", "Mankurt" ve "Truva Atı" sözde aydınları neden düşmandır?
    Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde camide namaz kılınıyor, Kur'ân-ı Azim’üş-şan okunuyor… Varsayalım Külliye'de alkollü içki sofraları olsaydı ve geçmişte olduğu gibi Beylerbeyi Sarayı’nın havuzuna zorla getirilen genç ve bâkire kızlar çıplak girip, içkiler yudumlanıyor olsaydı Erdoğan’a “Nobel Ödülü” verilirdi. Erdoğan’a düşmanlıklarının sebebi Erdoğan’ın İslamiyet’e ve Müslümanlara saygılı olmasından kaynaklanmaktadır...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunK -- 8 Nisan 2016; 11:58:21 >







  • Terörün bitmemesinin sebebi siyasetten anlamayan yöneticiler. Bu Pkk'nın kuruluşundan günümüze kadar geçerli.

    Bizim en büyük sorunumuz realist olmamamız. Her şeye romantik bir şekilde yaklaşıyoruz. Halbuki bunu ciddi bir tehdit olarak algılayıp ona göre bir yol ve eylem planı hazırlamamız ve kamuoyunu aydınlatmamız lazım. Dünya'nın her yerinde yetişen onlarca terör uzmanı var. Bir sürü komutanımız var. Bunlar ile adam akıllı iş birliği yapıp doğru bir plan programlama ile terörü 6-12 ay içinde yok edebiliriz.

    Ama biz üç beş tane görsel paylaşıp, videoların haberlerin altına haydi aslanlar, cart curt yazmaktan başka bir şey yapmıyoruz. Bunun farklı versiyonunu da siyasetçiler yapıyor. Onlar da aşırı romantik ve tehditi ciddiye almıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarihçi kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.