Şimdi Ara

Hirsizlik hakkinda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oncelikle iyi forumlar. Bugun sinifta bir olay yasadim size anlatmak istiyorum. Surekli kullandigim bir kulakligi (7 aydir felan) 1 ay once felan kaybettim. Siniftaki dershanedeki herkese sordum kimse haberi olmadigini gormedigini vs soyledi. Bugun kulakligi tenefuste cop atmaya giderken agir kavgali oldugum kizin masasinda gordum. Nerden anladin senin oldugunu derseniz kulakligin icini surekli temizlerdim ben ve zarinin ic kismi kullandigim maddelerden dolayi beyaz beyaz olurdu (gormek icin kulakligin silikon kisminin cikarilmasi lazim) aynisini gordum. Benim olduguna felan eminim gittim yanina bir sey unuttun felan diye kulakligi gosterdim. Neyse olay buyudu ve hocalara gitti. Ben caldigini savunuyodum ve bu savunmami devam ettirdim (bana yaptiklarinin yaninda bir hic kaldi ama olsun.) Sinifta pek sevilmiyorum. Cogu kisinin onu savunacagina eminim. Hoca abini ara o zaman dedi ve dershanem var diyerek kacti kiz benim ve hocanin israrlarina ragmen. Kulakligi hocaya biraktim ve yarin idarenin yanina tasiyacagim bu olayi. Bu zari cikarip temizleme islemini ve elimde kulaklikla olan tarihli resimleri gostersem idare kimin tarafinda durur? Dedigim gibi sinif onun tarafinda durucak bundan eminim ama benim elimde kanitlarim var yarin arkadasimdan kullanilmamis kulaklik alip kiyaslamalarini saglayacagim zar kismini. Durum boyle. Usenmeyip okursaniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu arada sunu da belirteyim gidip herkesin alabilecegi bir kulaklik degil lg g4 modelinden cikan kirmizi kulaklik, sinifta baska g4u olan yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın çilek kokulu silgisi çalınmış
  • Kanıtın varsa tabi ki sen haklı çıkarsın. Adı üstünde kanıt ve orası okul elbet hak yerini bulur olay böyleyse
  • Eve gider bi kilif uydurur diye killaniyorum. Dershanem var diye kacmaya calisti dershanesi bile yok. Ingilizce hocamizla gecti bu olay eger gercekleri soylerse yarin is olucak gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fat koala

    Oncelikle iyi forumlar. Bugun sinifta bir olay yasadim size anlatmak istiyorum. Surekli kullandigim bir kulakligi (7 aydir felan) 1 ay once felan kaybettim. Siniftaki dershanedeki herkese sordum kimse haberi olmadigini gormedigini vs soyledi. Bugun kulakligi tenefuste cop atmaya giderken agir kavgali oldugum kizin masasinda gordum. Nerden anladin senin oldugunu derseniz kulakligin icini surekli temizlerdim ben ve zarinin ic kismi kullandigim maddelerden dolayi beyaz beyaz olurdu (gormek icin kulakligin silikon kisminin cikarilmasi lazim) aynisini gordum. Benim olduguna felan eminim gittim yanina bir sey unuttun felan diye kulakligi gosterdim. Neyse olay buyudu ve hocalara gitti. Ben caldigini savunuyodum ve bu savunmami devam ettirdim (bana yaptiklarinin yaninda bir hic kaldi ama olsun.) Sinifta pek sevilmiyorum. Cogu kisinin onu savunacagina eminim. Hoca abini ara o zaman dedi ve dershanem var diyerek kacti kiz benim ve hocanin israrlarina ragmen. Kulakligi hocaya biraktim ve yarin idarenin yanina tasiyacagim bu olayi. Bu zari cikarip temizleme islemini ve elimde kulaklikla olan tarihli resimleri gostersem idare kimin tarafinda durur? Dedigim gibi sinif onun tarafinda durucak bundan eminim ama benim elimde kanitlarim var yarin arkadasimdan kullanilmamis kulaklik alip kiyaslamalarini saglayacagim zar kismini. Durum boyle. Usenmeyip okursaniz sevinirim

    Çok iyi düşünmüşsün. Dediğin gibi kulaklığı al. Ve yarın size hakemlik edecek hocaların yanına kız gelmeden git. Yeni aldığın kulaklıkla diğeri arasındaki farkı anlat ve kendi kulaklığının zarını göster. Dediklerini yap yani ama sadece kız yanınızda olmadan önce. Sonra kız gelsin. Hocalar senin kulaklığındaki zarın özel durumunu bir şekilde kıza sorsunlar vs vs. Kız bunu ayırt edemez. Ayırt edemezse, bu kulaklığın sana ait olduğunu gösterir. Tebrik ediyorum peşini bırakma. Hocalar sıradan arkadaşların gibi olmazlar, haklının yanında dururlar ve senin de elinde ciddi, güçlü kanıtlar var. Bunu değerlendirebilirsen lehine sonuç alacağına inanıyorum. Sonucunu da merakla takip ediyor olacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kulakligi bulamadim maalesef. Suan resmini ariyorum. Umarim inandirici olur tavsiyen icin cok tesekkurler ilk seni haberdar edicem olay sonuclanirsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fat koala

    Kulakligi bulamadim maalesef. Suan resmini ariyorum. Umarim inandirici olur tavsiyen icin cok tesekkurler ilk seni haberdar edicem olay sonuclanirsa

    Zar konusundaki ayrıntıyı sen biliyorsun, kız bilmiyor.. hocalar karşısında bu elini güçlendirecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kizin yaninda da bahsettim ama onun haberi oldugunu sanmiyorum. Soylerken kulaklik elinde degildi inceleme sansi yoktu yani. Sansimi deniycem umarim iyi sonuclanir. Yonetim kurulu beni pek sevmiyor bu sene geldigim icin ya rezil olucam ya vezir bakicaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fat koala F kullanıcısına yanıt
    Ne oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fat koala

    Bu arada sunu da belirteyim gidip herkesin alabilecegi bir kulaklik degil lg g4 modelinden cikan kirmizi kulaklik, sinifta baska g4u olan yok.

    Sende kibir , ego var.Bu yüzden sevilmiyorsundur insanlar tarafından.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kulaklık için ya rab ne insanlar ağlıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilonglife

    bir kulaklık için ya rab ne insanlar ağlıyor

    Konuyu açanla dalga geçenler olmuş.

    Bende mesajını okuyunca biraz uyuzluk hissetmedim değil.

    Konunun silgi veya lg4 kulaklığı farketmez. Adam hakkını arıyor. Benzeri durumla karşılaştığınızda; siz bu tecavüze razı geliyorsanız bol bol zevk almaya bakın.

    Eğer csb değilse sonucu bende merak ettim.
  • Tam tersi. Insanlar ne kadar sempatik oldugumu soyler her seferinde. Ama herkes birbirini sevmek zorunda olmadigi icin ve ben insanlarin iki yuzluluguyle ugrasmamak icin cogu insanla iletisimimi kestim. Ha iyi sonuclandi mi tartisilir, cunku eskiden hatrimi soran seven insanlar bile benle konusmamaya basladi ama cok da umrumda degil. Gercek arkadaslarimla mutluyum.

    Olayin sonuclanmasi su sekilde oldu. Kizin babasi gelip sinif ortasinda beni tehdit etti / yakama yapisti ve bu ozguveninim nerden geldigini sordu. Yonetim bu duruma cok sinirlendi ama hic bir sey olmadi. Yani bir gun cocugunuz olur da okulda olay yasarsa gidin sorunlu ogrenciyle tartisin yakasina yapisin. Akrabalarinizdan bahsedin ve cikista bekleyeceginizi soyleyin.

    Ayrica ben kulakligin derdinde degilim hala anlamayanlar var gordugum kadariyla. Kizdan zerre hoslanmiyorum oda benden. Her firsatta bana bakip arkadaslariyla elini gosterip dalga gecen, git bu siniftan seni kimse sevmiyo diye sinifin ortasinda ve ogretmenlerin yaninda bagiran, iki yuzlu igrenc bir kiz. Tabi bunlara goz yuman yonetim ve ogretmenlere hic bir sey demiyorum. Ayrica okula nakille gittim ve her firsatta bunu yuzume vuruyor gerek yonetim gerek ogrenciler. Ha %2 lik dilimdesin ha %1lik daglar kadar fark var sanki.
    Bu arada dedigim gerceklesmis. Eve gidip bir kilif uydurup kulakligi almis. Dershanem var diyip kacan olay yerinden ama dershanesi olmayan, kulaklik abine aitse ara bakalim dedigimiz ama abisini aramayan/istemeyen, sizi inandirmak zorunda degilim diye siniftan cikip banklarda arkadaslariyla oturan bir kizdan bahsediyorum. Ayrica olayda yetkili hoca hic bir sey demedi bunlar hakkinda. Hak aramak suc olmus bu ulkede, yazik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fat koala F kullanıcısına yanıt
    editle sonra merak ettim ne olduğunu bu tar zkonular sıkıntılı konular
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.