Şimdi Ara

Taze Bisiklet Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, bisiklete yeni başlayacağım. Ereğli'de yaşadığım için düz ve güzel yol yok diyebiliriz. Ayrıca patika yollarda vs süreceğim.

    1. Sorum : Dağ bisikleti olması şart mıdır?

    2. Sorum: 2 bisiklet arasında kaldım. Carraro crx 830 ve Sedona 840. Bu ikisi arasında neyi seçmeliyim? Bütçem 1500- 1800 arası.

    Bir de bisiklet kadro ölçülerini ne seçmeliyim? Boyum : 178cm

    Teşekkür ederim.



  • Merhaba arkadasım aynı dert bende de var 1 aydır omu olsun bumu olsun derken kafayı Yicem Ereğli de yaşadığını söylemişsin Zonguldak Ereğli mi Konya Ereğli mi bende Zonguldak merkezde ikamet ediyorum max. 1000 tl ye mtb bakıyorum ama duruma göre şartları zorlıcam son Zaman'larda kron carraro ve mosso ya bakıyorum bi model önerebilecek varsa bende çok sevinirim çünkü o kadar yazdık sağa sola sallayan olmadı bilen anlayan bi arkadaş fikrini paylaşırsa iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bisikletiniz olacaksa fazla takılmayın daha uygun plan düşük modellere yönelin bence hem bisikleti tanır hem parçaları ve sorunları öğrenirsiniz hemde ileride istediğiniz bisiklete gecmekte daha bilinçli olursunuz. Mesela hidrolik disk ile başlarsanız belki ileride onla uğraşmak istemeyecek ve v frene geçmek isteyebilirsiniz. O yüzden tavsiyem düşük modellerden başlayın ve bir kendinizi bulun bisikleti tanıyın sonra istediğiniz size uygun plan bisikleti alın tecrübe her şeyden önce gelir.

    Not teknik bilgim olmadığı için şunu al bunu al diyemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesenin ağzını biraz daha açıp Sedona 950 almayı düşünüyorum. İş çıkışı bakmaya gideceğim. Gelişmeleri yazarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.