Şimdi Ara

Superonline Fiber İzmir Ping Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2,5 yildir superonline fiber abonesiyim, son iki uc aydir cok memnundum gerek hiz olsun gerek ping degerleri olsun, ama son zamanlarda oyunlarda asiri bir lag olmaya basladi. yaptigim speedtest sonuclarinda daha once hep 1 ping alirdim izmir ici serverlarda ama simdi 16 25 arasi stabil olmayan degerler aliyorum. 4,5g ile baglandigim zaman ps4 e laglarin azaldigini gordum, tamam 4,5g yeni ve hizli bir teknoloji ama ne olursa olsun sabit fiber baglanti kadar iyi olamaz. bir kac kisi daha ozellikle izmirli kullanici ayni dertten sikayetci.
    http://forum.donanimhaber.com/m_115600437/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_114935347/tm.htm


    baska bu sorunu yasayan varmi? acaba diyorum 4,5g de fiber altyapisini kullaniyor bundan dolayi kaynaklaniyor olabilirmi.

    bu arada mh aradigimda klasik cevap verip kestirip atiyorlar. 90 ping e kadar normalmis fiber lan bu, ama oyunlarda en az lag diye reklam yapmasini biliyorsun, taahhutum yok ama alternatiflerde pek ic acici gibi degil, turk telekoma bulasmak istemiyorum, uydu net te klasiklesmis sorunlar internet bir gidiyor 6 saat gelmiyor ping cok iyi degil



  • Dostum İzmir'in neresi sorun yaşanan bölgeler? Ben Narlıdere de klasik frankfurt 55ms almaya devam ediyorum lol da. İstanbul Ping süresi ise 11ms.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam karsiyaka bostanli, istanbul'a ping gonderdigimde daha iyi sonuc cikiyor 16 ping cok ilginc, frankfurt'a 60 ping aslinda buna bakarak sorun yok gibi.

    ayni sorundan muzdarip bir kisi daha sikayet vara yazmis; daha once 1 ping iken simdi bozuldu demis oyunlarda lagdan oynanamiyormus

    https://www.sikayetvar.com/superonline-fiberde-ping-sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkie -- 2 Nisan 2016; 12:19:31 >
  • cmd ile tracert testi yaptim

     Superonline Fiber İzmir Ping Sorunu


     Superonline Fiber İzmir Ping Sorunu


     Superonline Fiber İzmir Ping Sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.