Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO VI | PLAYSTATION ANA KONU | FRAGMAN ÇIKTI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.251
Cevap
56
Favori
53.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
63. Sırada  bugün en iyi #22
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | FRAGMAN ÇIKTI!


    Tür: Open World, Action-Adventure
    Yayımcı: Take-Two Interactive
    Yapımcı: Rockstar Games
    Platform: Bilinmiyor
    Çıkış Tarihi: Bilinmiyor



    - Oyun sektöründe önde gelen sitelerden olan IGN'de yer alan habere göre Rockstar GTA 6 için geliştirme sürecini başlatmış durumda. Rockstar cephesinden net bir açıklama gelmese de herhangi bir yalanlama da söz konusu değil. Geçtiğimiz nesilde konsollara boy gösteren GTA 5 daha sonra grafiksel anlamda geliştirilmiş sürümü ile yeni nesil konsollarda boy göstermişti.

    Şu anki söylemler net bir şekilde ayyuka çıkmamış olsa da kapalı kapılar ardında geliştirme sürecinin başladığı konuşuluyor. Ayrıca firmanın GTA : Tokyo adı altında başka bir yapıma başlama kararı aldığı da konuşulanlar arasında...

    Şahsi kanaatim oyunun 3-4 yıldan erken boy göstermeyeceği şeklinde,gelişmeleri buradan aktarmaya devam edeceğim...







    Yeni Bilgiler gelmeye devam ediyor ;

    Görünüşe göre, Rockstar Games Grand Theft Auto VI motion capture (hareket yakalama) çalışmalarına başlamış.

    Aktör Tim Neff'in özgeçmişine göre, Rockstar Games hem Grand Theft Auto VI hem de 2018 ilkbaharda çıkacak olan Red Dead Redemption 2 için Tim Neff ile birlikte motion capture (hareket yakalama) sahneleri üzerinde çalışmış.

    Serinin en son oyunu Grand Theft Auto V ilk olarak Eylül 2013'te PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkışını gerçekleştirmişti. Ardından Kasım 2014'te PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri ve onun ardından Nisan 2015'te PC sürümü gelmişti. Rockstar Games, Grand Theft Auto Online'ı halen güncellemeye devam ediyor.


    Tim Neff'in söz konusu özgeçmişi;

    GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | FRAGMAN ÇIKTI!

    Kaynak : BSC



    -YENİ SIZAN BİLGİLER-


    Rockstar Games her ne kadar kadın ana karaktere ilk aşamada olumlu baksamasa da artık işler değişmiş gibi görünüyor. Grand Theft Auto VI'da bile kadın ana karakter görmemiz mümkün.


    Grand Theft Auto 6 muhtemelen en erken 3-4 yıl sonra piyasaya çıkacaktır. Sıradaki oyunu yeni nesil konsollarla birlikte bile görebiliriz. Bir süre önce GTA 6 ile ilgili akıllarında bazı fikirler oluştuğunu söyleyen Rocktar Games yetkilileri kadın ana karaktere de sıcak bakmaya başladı.

    Rockstar Games'in önemli isimlerinden ve GTA'nın yaratıcılarından birisi olan Dan Houser daha önceki açıklamalarında kadın ana karakterin aklına yatmadığını söylemişti. Şimdiyse Dan Houser'ın bu duruma daha olumlu yaklaşıyor: "Gelecekte kadın ana karaktere sahip bir oyun yapabilir miyiz? Tabi ki. Sadece şu an bunun için doğru bir oyun bulamadık, ama bu her zaman aklımızda olan bir şeydi."

    Bize göre GTA 6 yerine yepyeni bir oyunda kadın karakter kullanılma ihtimali daha yüksek. Rockstar Games'in diğer oyunları olan Bully, Red Dead, Manhunt ve The Warriors'ta da erkek karakterler kullanılmıştı. Bakalım Rockstar Games GTA 6'da kadın karakter kullanma gibi radikal bir adım atacak mı?


    Kaynak : Link


    Enis Kirazoğlu sızan bilgiler ile alakalı bir video hazırlamış;




    - 01.05. 2019 Son Dedikodular-

    DEDİKODU: Oyunda Liberty City, Vice City ve San Andreas olacak. PS5 ve Yeni Xbox'a çıkacak.

    Kaynak : https://www.newsweek.com/gta-6-leak-liberty-vice-city-san-andreas-1410557[


    Enis Kirazoğlu beklentilerini anlattığı bir video yayınladı;






    Oyunun öngörülen çıkış tarihi 2021-2022 olarak konuşuluyor


    Çeşitli kaynaklarda yer alan dedikodulara göre GTA VI 1 ay içinde DUYURULABİLİR!

    Son Dedikodular : https://www.webtekno.com/gta-6-25-mart-iddia-h87460.html


    - - - 18.01.2021 En Son Bilgiler - - -

    GTA 6'nın ana karakterlerinden biri kadın olabilir!

    Satış rekorlarıyla adından söz ettiren GTA serisinin en yeni oyunu ile ilgili sızıntılar devam ediyor. Şimdi de oyunun ana karakterleri ile bilgiler paylaşıldı.

    Grand Theft Auto oyun serisinin en yeni versiyonu hakkında henüz pek bir bilgi mevcut değil ancak yeni söylentiler ve varsayımlar gittikçe çoğalmaya başladı.

    GTA 6, 2023 yılında çıkabilir
    Özellikle oyun sektöründeki en güvenilir haber kaynaklarından biri olan Tom Henderson, Twitter hesabından paylaştığı gönderide GTA 6'da bir kadın ana karakterin olacağını söyledi. Serinin bundan önceki oyunlarında ana karakterlerin sadece erkeklerden oluştuğunu da hatırlatalım.

    Tom Henderson'a göre aynı anda üç ana karakterle oynamanıza izin veren GTA 5 oyununun mekaniği, GTA 6'da da aynı şekilde olacak ve bir kadın ana karakterle oynanabilecek. Ayrıca GTA serisinin en yeni oyununun bölümlerinin muhtemelen Vice City'de geçeceği ve oyunun piyasaya sürülmesinin ise 2023 yılını bulacağı da sızan bilgiler arasında.

    Kaynak :https://gamerant.com/grand-theft-auto-6-female-protagonist-rumors-good/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    (DH)



    25.03.2021 - SON HABERLER

    Rockstar Games, yeni çalışanların işe alınacağını duyurdu. Stüdyo, resmi web sitesinde, şirketteki hemen hemen tüm bölümlerde birçok boş pozisyon için iş ilanı yayınladı.


    GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | FRAGMAN ÇIKTI!



    Rockstar Games'in büyük ölçekli bir proje üzerinde çalışmak için yeni bir ekip topladığı ve bu projenin de büyük olasılıkla GTA 6 olacağı varsayılıyor. Oyunun ne zaman çıkacağı henüz açıklanmış değil. Zira şirket GTA Online'daki oyun içi satın alımlardan son derece iyi para kazanmaya devam ediyor.

    GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | FRAGMAN ÇIKTI!


    Rockstar Games ek olarak, bu yıl PlayStation 5 ve Xbox Series X için yenilenmiş bir GTA 5 versiyonunu piyasaya sürecek . Oyun, bir sonraki bölüm yayınlanana kadar projenin uzun süre geçerli kalmasına yardımcı olacak önemli teknik ve grafiksel iyileştirmelerle birlikte yayınlanacak.




    Kaynak:https://www.rockstargames.com/careers/openings - DH

    - - - 10.05.2021 Güncel Bilgiler - - -

    GTA 6'ya ait olduğu iddia edilen ve Reddit'e sızan harita görseli, görselde Vice City temasına dikkat çekilmiş.


    GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | FRAGMAN ÇIKTI!

    - - - - - 30.06.2021 Yeni Bilgiler - - - - - -


    Daha önce Battlefield'ın gelecek bölümleri hakkında güvenilir bilgiler yayınlayan Tom Henderson, yeni Grand Theft Auto hakkında konuşmaya karar verdi



    MODERN OYUN KONSOLLARI İÇİN ÇIKACAK


    Henderson'a göre GTA 6, 2024 veya 2025'te beklenebilir. Oyunun kendisi geliştirmenin çok erken aşamalarında. Yeni bölümün konusu modern Vice City'de geçecek ve orijinal oyun dünyası o kadar büyük olmayacak. Ancak ücretsiz güncellemelerle genişleyebileceği belirtiliyor. Ayrıca serinin altıncı oyununda da GTA 5'te olduğu gibi birkaç ana karakter olacak.


    GTA 6'nın yalnızca modern oyun konsollarında (PlayStation 5 ve Xbox Series X) piyasaya sürüleceği söylenmekte. Oyunun resmi duyurusu ise geliştiricilerin, GTA fanlarından herhangi bir tepki almamak adına, çıkış tarihinden emin oldukları zaman yapılacağı da sızan bilgiler arasında. Zira iddialara göre Rockstar geliştiricileri projeyi sakin bir şekilde tamamlamak istiyorlar.

    ENİS KİRAZOĞLU'NUN GÜNCEL BİLGİLERİ İLE ALAKALI SON YAPTIĞI VİDEO



    - - - - - - - - GELİŞTİRME ONAYLANDI - - - - - - - - -

    Rockstar Games Twitter üzerinden yaptığı açıklamada oyunun geliştirme aşamasında olduğunu onayladı;


    GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | FRAGMAN ÇIKTI!


    Rockstar Games'in en popüler oyun serisi Grand Theft Auto'nun yeni oyunu uzun bir zamandır bekleniyor ancak Rockstar, oyunu resmi bir şekilde onaylamamıştı, şu ana kadar.



    Yeni GTA Geliştirme Aşamasında


    GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | FRAGMAN ÇIKTI!


    Geçtiğimiz saatlerde Rockstar, yine net bir duyuru yapmadı ancak GTA serisinin yeni oyunu üzerinde çalıştıklarını resmi bir şekilde onayladı. Söylediklerine göre şu anda geliştirme aşamasında ve süreç gayet iyi bir şekilde ilerliyor. Bir şeyler paylaşmaya hazır oldukları ilk fırsatta paylaşacaklarını da aktardılar.



    Aslında oyunun geliştirildiği zaten tahmin ediliyordu ancak sonunda resmi bir açıklamanın gelmesi de gayet güzel bir haber. Bu da belki bu yıl içerisinde ilk bilgileri alacağımız anlamına gelebilir. Ancak konu Rockstar olunca bu süre 2023'ü hatta 2024'ü bile bulabilir. Ancak söylentiler oyunun 2024 veya 2025 yılında çıkacağı yönünde.




    Kaynak:https://www.gematsu.com/2022/02/rockstar-games-active-development-for-the-next-entry-in-the-grand-theft-auto-series-is-well-underway




    -------- 18.03.2022 Yeni Haberler ---------------

    Take-Two Interactive, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na şirketin mali kayıtlarını sundu. Veriler, GTA 6'nın 2024 veya 2025'te piyasaya sürüleceğine işaret ediyor.

    GTA 6 ne zaman çıkacak?


    Belgelerde Take-Two, şirketin önümüzdeki birkaç yıl için beklenen gelirleriyle ilgili verileri yayınladı. 2024–2025 segmenti ilginç görünüyor. Grafikte de gördüğünüz üzere şirket 2025'te gelirini neredeyse bir buçuk milyar dolar artırmayı bekliyor. Analistler, gelirde bu kadar keskin bir artış sağlayabilecek tek bir oyun olduğundan eminler ve o da GTA 6.


    GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | FRAGMAN ÇIKTI!


    Analistlerin ve sızıntı kaynaklarının 2024'ü GTA 6 için beklenen çıkış yılı olarak adlandırmalarının ilk kez olmadığını belirtelim. Buna paralel olarak ortaya çıkan Take-Two raporu, teorileri ve varsayımları dolaylı olarak doğruluyor diyebiliriz. GTA 6'nın modern Vice City'de geçeceği ve oyunculara bir kez daha, birkaç karakterle oynama fırsatı verileceği bildiriliyor.


    Kaynak:https://www.axios.com/newsletters/axios-gaming-fb1f85df-feaf-434a-8d33-54f4c7ef5195.html - DH


    ----------------------------- 25.04.2022 SON GELEN BİLGİLER ------------------------------------


    GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | FRAGMAN ÇIKTI!


    Rockstar Magazine ve Naughty Dog Magazine'in yaratıcısı ve sektör içinden biri olan Chris Klippel'e göre, yakında çıkacak olan GTA 6 oyunu grafikleriyle sizi memnun edecek.



    Oyuncular hayal kırıklığına uğramayacak


    Klippel, kısa bir Twitter gönderisinde, GTA 6'nın "inanılmaz grafikler" sağlayacak olan RAGE 9 grafik motorunu kullandığını yazdı. Ayrıca RAGE 9'u "zamanının ötesinde" bir motor olarak nitelendiriyor ve onun görüşüne göre kullanıcılar grafikler konusunda gerçekten hayal kırıklığına uğramayacaklar.

    GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | FRAGMAN ÇIKTI!


    Oldukça gelişmiş grafiklere sahip olan Red Dead Redemption 2 de aynı motor üzerine kurulu. Böylece yeni GTA 6'nın gerçekten grafik seviyesi ile oyuncuları etkileyebileceği varsayılabilir. RAGE'in, Rockstar'ın kendi grafik motoru olduğunu hatırlatalım . "Rockstar Advanced Game Engine"in kısaltması olarak kullanılıyor.



    Kaynak : DH -https://www.dualshockers.com/new-gta-6-leak-suggests-incredible-graphics-with-rage-game-engine-9/?utm_source=ixbtcom




    - - - 09.05.2022 Güncel Bilgiler - - -


    GTA 6 ile ilgili sızıntılar uzunca bir süredir internette dolaşıyor. Ancak şu ana kadar ne fragman ne de ekran görüntüleri hakkında herhangi bir bilgi ortaya çıkmamıştı. Ancak son sızıntı, GTA 6 için ilk fragmanın bu yıl 13 Mayıs'ta yayınlanmasının planlandığını göstermekte.


    GTA 6 dünyası devasa olacak


    Verilerin doğru olduğu varsayılıyor zira şirket, 18 Mayıs 2021 tarihinde de GTA 5'in geliştirilmiş bir versiyonu duyurulmuştu. Bu bilgilerin, yatırımcılara yönelik Rockstar Games sunumundan elde edildiği bildirildi. Fragmanın çıkış tarihine ek olarak, yayınlanan ekran görüntülerinde oyunun beklenen çıkış tarihini de görebilirsiniz: 2024'ün ikinci yarısında.

    GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | FRAGMAN ÇIKTI!


    Oyun analisti Michael Patcher'a göre GTA 6'nın dünyası o kadar büyük olacak ki oyunun tamamlanması 500 saat kadar sürebilecek. Daha önce de Rockstar Magazine ve Naughty Dog Magazine'in yaratıcısı ve sektör içinden biri olan Chris Klippel, GTA 6'nın RAGE 9 oyun motorunu kullandığını açıklamıştı. Oyunun çıkış tarihi ve fragmanıyla ilgili olarak henüz Rockstar Games cephesinden resmi bir açıklama gelmediğini de belirtmemiz gerek.



    Kaynak : DH
    Kaynak:https://www.ithome.com/0/617/296.htm
    Kaynak:https://twitter.com/NEWSLEAKSGTAS/status/1522655842256007171

    --------- 28.07.2022 YENİ BİLGİLER ---------------------

    Ana karakterlerden birinin latin kökenli bir kadın olması bekleniyor.

    Güncel Sızıntılar ve Haberler;



    KAYNAK : DH



    Güncel Sızdırılma Haberleri!


    --- ----- --- SIZDIRILAN VİDEOLAR (VİDEOLAR HER AN SİLİNEBİLİR) - - - - - - - - - - - - - - -









    Ağa izinsiz girildi


    Rockstar Games, oyun dünyasını sarsan Grand Theft Auto 6 sızıntılarının gerçek olduğunu doğruladı. Şirket, GTA 6 sızıntısına ilişkin “Yakın zamanda yetkisiz birinin yeni GTA oyununun erken geliştirme görüntüleri dahil, gizli bilgilere yasadışı bir şekilde eriştiği ve sistemlerimizden gizli bilgileri indirdiği bir ağ saldırısına maruz kaldık.” açıklamasında bulundu.



    SON SIZINTILAR SONRASI OYUNA EKLENMESİ BEKLENEN ÖZELLİKLER

    -GTA 6 ile oyuna gelecek olan yenilikler-



    Red Dead Redemption 2'deki (RDR 2) diyalog sistemi GTA'ya giriş yapıyor. "Greet", "Threat", "Rob" gibi ipuçları lokanta soygununda görüldü.

    Görünüşe bakılırsa oyuncular ve NPC'ler (oyuncu olmayan karakterler) silahlarını yan tutabiliyorlar. Bazı videolarda Jason tüfeğini yan tutuyor ve havada çeviriyordu. Otoparkta Jason'a ateş eden siyahi adam da tabancasını yana doğru tutuyor.

    Oyuncular sırtlarında silah taşıyabilecekler. Bu da, RDR 2'deki gibi kişi başına sadece 2 tüfek ve 2 tabanca alacağımız anlamına gelebilir.

    Oyuncular artık insanları bağlayabiliyorlar.

    GTA 6, Vice City'de (Miami) geçiyor. Harita devasa görünüyor, videoda tüm Florida eyaletinden tanıdık yerler görüldü.

    İki ana karakter Lucia ve Jason, değiştirilebilir karakterler, farklı durumlarda size yardımcı olmaları için onları arayabileceksiniz gibi görünüyor.

    Oyunda yeni animasyonlar olacak. Tamamen uzanmanın ve hatta ata binmenin mümkün olduğu görüldü.

    Silahları alıp/bırakabilecek ve bir şeyler saklayabileceğiniz bir spor çantası taşıyabileceksiniz.

    Arabalar; koltuklar, aynalar, direksiyon simidi, güneşlik ayarı gibi birçok detay ve animasyon içeren iç mekanlara sahip olacak.

    Nakliye konteynırlarını soymak için kilitleri delebileceksiniz.

    Sızıntılar, motel, metro istasyonu, restoran, süpermarket, rehinci dükkanı gibi farklı formatlardaki açık iç mekanları gösterdi.

    Yeme, içme, ter, yorgunluk ve hayvan evcilleştirme gibi RPG unsurlarına referanslar görüldü.

    Oyun daha detaylı bir araç hasar sistemine sahip olacak.

    Polis arabanızın modelini ve plakasını hatırlayacak.

    Küçük soygunlar ayrıntılarla dolu. NPC'ler olup biten her şeye tepki veriyor, polisler ise körü körüne girmeden önce mekanı çevreliyorlar.

    Açık dünyada dinamik olaylarla karşılaşabilirsiniz.

    Oyuncu, rehineleri canlı kalkan olarak kullanabilecek, cesetleri yağmalayabilecek, taşıyabilecek ve yüzerken ateş edebilecek.

    Görülen silahlar arasında Bıçak, Tabanca, Pompalı Av Tüfeği, El Bombası, Flaş Bombası, Molotof, Duman Bombası, Zıpkın Tabancası, Kompakt Makineli Tüfek, Micro SMG, Taarruz Tüfeği, Keskin Nişancı Tüfeği, Beyzbol Sopası, Istaka ve Levye bulunuyor.



    Rockstar Games yetkilileri tarafından sızdırılma ile ilgili yapılan açıklama


    GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | FRAGMAN ÇIKTI!



    ---28.02.2023 SON BİLGİLER---

    Grand Theft Auto 6 (GTA 6), serinin tutkunları için uzunca bir süredir bekleniyor. Her ne kadar Rockstar Games, oyun üzerine çalıştıklarını doğrulamış olsa da GTA 6 çıkış tarihi başta olmak üzere oyun hakkında herhangi bir paylaşımda bulunmamıştı. Güvenilir sızıntılarıyla ünlü olan Tom Henderson’a göre işler bu yıl değişecek.

    GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | FRAGMAN ÇIKTI!


    Henderson’a göre GTA 6’nın duyurusu farklı bir tarzda olacak ve GTA 6’nın oynanış videosunu, oyundaki karakterlerin bazılarını ortaya çıkartacak. Sızıntılara bakılırsa, GTA 6'da Jason ve Lucia adında iki karakterin kontrolünü ele alacağız. GTA 6’da bir tür "Bonnie & Clyde" tarzı macera yaşayacağımız söyleniyor. GTA 6’nın geçtiği yer olarak ise Vice City’i de içerisine alan Kuzey ve Güney Amerika'daki bir ortama işaret ediliyor.




    "GTA 6, 2025'te çıkacak"


    Henderson, 2023 için bazı tahminlerini paylaştığı bir yayında, GTA 6 için "tüm zamanların en büyük oyun duyurusu" ifadelerini kullandı. Rockstar Games’in GTA 6’yı 2023 yılında duyuracağını söyleyen sızıntı kaynağına göre oyunun çıkış tarihi ise 2025 olacak. Henderson’un bu iddiası Rockstar Games’in önceki davranışlarına dayanıyor. Rockstar Games, hem GTA 5’i hem de RDR 2’yi çıkışlarından iki yıl önce duyurmuştu.


    Kaynak : DH


    -------------- HARİTA SIZDIRILDI İDDİASI ----------------

    On yıl önce çıkan GTA 5 halen oynanmaya ve satılmaya devam ediyor. Rockstar Games için adeta bir para basma makinesine dönen GTA V, artık zamanını çoktan doldurmuş durumda. Öte yandan stüdyonun halihazırda GTA 6 üzerinde de çalıştığı biliniyor. Kısa bir süre önce yapılan bir sızıntıya göre GTA 6’nın haritası önceki oyundan çok daha büyük ve dolu olacak.

    GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | FRAGMAN ÇIKTI!




    GTA 6 haritası iki kat daha büyük olabilir

    Twitter'da GTAVI_Trailer Countdown adlı popüler bir sızıntı kaynağına göre GTA 6 haritası, GTA 5’e göre neredeyse iki kat daha büyük olacak. Vice City’yi de içinde barındıran bu dev haritada şehir merkezinin çok daha büyük olduğu görülüyor. Sahil şeridinin boyutu da dikkat çekerken ana şehir merkezinin dışında üç tane daha yerleşim alanı olduğu görülüyor. Elbette bu harita Rockstar tarafından resmi olarak doğrulanmış değil, bu nedenle bunun sadece bir iddia olduğunu unutmamak gerek.


    Kaynak : DH





    Bilgiler geldikçe konu güncellenecektir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Father Gascoigne -- 5 Aralık 2023; 21:39:58 >







  • Oyun oynamanın halı sahada futbol oynamak, yüzmek, sinemaya gitmek, lego yapmak, puzzle yapmak gibi bir hobi olduğunu anladığın gün kendini olgunlaşmış sayabilirsin. Herkesi kendin gibi baba parası yiyen ünili ergen zannetme. İşi gücü ailesi evladı olan bir insanız şükür. Tek hobim de oyun değil merak etme. Senin mesajlarına bakan birisi yaşını çok kolay tahmin edebilir zaten. Bu da sana ilk ve son mesajım 😄
    Grafikler gta5'e benziyor diyenler için, yayınlanan ilk gta5 trailer videosunu koyuyorum. Belliki hafızanızdan silinmiş, yoksa bu kadar saçmalayamazdınız. :)

    Yaş kaç 17 mi? Yoruma bak Watch dogs 2 daha özgürlük sunmuş hayırdır kardeşim Rockstar sana oyunu erkenden gönderdi oyunumu deneyimledin burda çıkarım yapıyorsun? Fragman buram buram özgürlük kokuyor zaten Sahiller, Gece kulübü sosyal medya bu oyunda ki çevre etkileşimi Npcler muhtelemen hiç bir oyunda bulunmayacak. Ne bekliyorsun bir trailer den söylede bilelelim.

  • İlk olarak bekledigim yenilik kesinlikle 2 uzak şehir arasini ucakla veya araba taşimali feribotla gitmek bayada hoş olur hani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C059A1A87 -- 1 Nisan 2016; 12:07:52 >
  • Tokyoda gecerse enteresan olabilir, önlerden yerimizi alalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAKÁ

    Tokyoda gecerse enteresan olabilir, önlerden yerimizi alalım.
    IGN haberiyse doğru olabilir, lakin 2 sene sonra anca çıkar, geliştirmesi, bilmem nesidir çartı çutudur felan baya uzun sürer. 2018 yılında kesin gelir yeni konsollarla birlikte.

    Yeni konsollarda 4k 30-60 fps'de oynatacağını düşünüyorum.
  • Beşinci oyundan beri sıradaki oyun rakkamlı olmaz, San Andreas, Vice City gibi title eklerler diye tahminim var. Tutturacak mıyım bakayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 31 Mart 2016; 16:41:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dictattor

    Beşinci oyundan beri sıradaki oyun rakkamlı olmaz, San Andreas, Vice City gibi title eklerler diye tahminim var. Tutturacak mıyım bakayım.
    tokyo 10 numara olur... lakin 5 gibi bi rekorun yanındanda geçemez tadımlık olur.. 6 için her haber sitesinde tüm amerika diyolardı zaten.. artık seri oyunlarda böle ara yapımlar olucak gibi
  • Tokyo kentini ne olarak çevirirler acaba;

    San Francisco - San Fierro

    Tokyo - Tokio
  • Şehir değişik olsun da, isimi sallamıyorum. Tokioooo olabilir bak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Monkey Business

    Tokyo kentini ne olarak çevirirler acaba;

    San Francisco - San Fierro

    Tokyo - Tokio

    Big Hero 6 adlı animasyon filmindeki şehir, Tokyo temalı San Francisco şehriydi. Şehrin adı San Fransokyo'ydu.
    Konuyla alakası yok ama aklıma geldi paylaşayım dedim.

    GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | FRAGMAN ÇIKTI!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 1 Nisan 2016; 12:39:26 >




  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    GTA'dan alıştık böyle şehir isimleri artık yabancı gelmiyor :)
  • Tokyo iyi olur gercekten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: veterangamer

    Tokyo iyi olur gercekten
    Hatta 2017'nin ilk çeyreğinde çıkacakmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mic

    Hatta 2017'nin ilk çeyreğinde çıkacakmış.

    Şu an sadece söylenti bu tarih hocam...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mic

    Hatta 2017'nin ilk çeyreğinde çıkacakmış.

    Alıntıları Göster
    Tokyo'ya tek soğuk bakan benim herhalde
  • gta= amerikadır. tokyo ne la?
  • Oooo önlerden
  • Gta6 yine amerikada geçecek bence.Benim isteğim haritada sadece 1 şehir değil 1 den fazla şehir olmasi gta sa daki gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 1 Nisan 2016; 17:26:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

    Gta6 yine amerikada geçecek bence.Benim isteğim haritada sadece 1 şehir değil 1 den fazla şehir olmasi gta sa daki gibi.
    Bir şehirden bir şehire gitmek için uçağa falan binsek mesela? Bence muazzam olur...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Father Gascoigne

    Bir şehirden bir şehire gitmek için uçağa falan binsek mesela? Bence muazzam olur...

    Alıntıları Göster
    Daha GTA V'in hikaye dlcleri gelmeden, RDR gelmeden zor çıkar VI.
  • Grafikler keleş olur baya
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.