Şimdi Ara

İphone 6s Alacağım Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    Bir yerde sıfır ucuza yurtdışı (pasaport kayıtlı) 6s buldum. Yalnız kafamda acaba cihaz demo mu, teşhir ürünü mü,swap mı (galiba değiştirilmiş ürün oluyor), garantisi var mı, vesayre gibi sorular var.

    Ürünü henüz gidip gözle görmedim dolayısıyla kapalı kutu mu değil mi bilmiyorum, ama eğer kapalıysa dışından tüm bu dediklerim için bilgiye ulaşabilir miyiz ? Veya eğer açıksa ve içindeki telefonu az önce söylediğim ürünler ile değiştirme olasılıkları var mı? ve tüm bunların haricinde dikkat etmem gereken şeyler nelerdir ?

    Biraz fazla soru sordum ama açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler.



  • Pasaport kayıtlı diyorsun kapalı kutu değildir ..
    Cihazı açıp öncelikle apple sitesinden garanti süresine bak,sonrasında İcould kilidi varmı ona bak cihazın ayarlar kısmında aşağıda İcould diye yazar orasında hiçbirşey yazmamalı yazıyorsa kişiye çıkış yapmasını söyleyin sonra sim kart giriş yerini çıkart ve ışıklı bir yerde içine bak orada beyazlı bir nokta görmelisin işte o nokta olası gereken gibi beyaz olmalı değilse su görmüş bir cihaz demektir bazı akıllı satıcılar o noktadaki beyaz noktayı çıkartıyorlar su teması olduğunu saklamak için .
    Sonrasında elinle ekrana bastır beyaz bir sayfa açıp renk dalgalanması olmasın ozamanda ekran değişme ihtimali var demek ...
    Kameraya bak arkalı önlü birde ses olayına baktınmı oldu bitti tabi titreşimi unutmayalım...
    Amerikan cihazlarının bir kısmı Türkiye de garantiye girmiyormuş ama bu konu Hakkı'nda bilgim tam yok onu cihazın arkasında yazan model numarasından biliyorlar onu bir bilene sorarsan iyi olur seni yanıltmak istemem
    Şimdiden hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.