Şimdi Ara

Tuhaf bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    Ben yeni bir işlemci aldım yurtdışından xeon e5450. Foxconn g31mxp anakartımda kullanıyorum performansı eski işlemcime göre kat kat iyi ama şöyle bir sorunum var;
    bilgisayarı açarken güç tuşuna basıyorum fanlar 1 saniye dönüp duruyor açılmıyor bilgisayar. Bu şekilde 15-20 kez deniyorum öyle açılıyor açıldıktan sonra hiçbir sorun yok. Aida64 ile işlemciyi stres testine soktum yine sıkıntı yok. Ben bu sorunun güç kaynağından olduğunu düşünüyorum sizce sorun neydedir ? güç kaynağım 300 w casper.



  • Windows 10 a ilk geçtiğimde benzer bir problem yaşadım. Pc kendini uyku moduna alıyormuş sonradan farkettim. Işıkları yanmıyor kapalı gibi duruyor basınca açılmıyordu sadece birkaç saniye ışıkları yanıp sönüyordu. 5-10 kere deneyince açılıyordu. Bazen açılımyordu o zamanda güç kaynağının elektriğini kesip tekrar verince düzeliyordu.

    Uyku moduna geçmeyi kapattım düzeldi.

    Sizin problemle benzer olduğunu düşündüğüm için yazdım. Umarım işinize yarar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tersmantik kullanıcısına yanıt
    Hocam herhalde sorunumuz aynı bende windows 10 kullanıyorum aynı sizin dediğiniz gibi 1-2 saniye ışıklar yanıp sönüyor. Uyku modunu nereden kapattınız acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertcanDemirbilek kullanıcısına yanıt
    Güç seçeneklerine girin. Dengeli Mod falan var. Alt tarafta diğer planları göster gibi bir seçenek var. Ona tıklayıp performans modunu seçin. Daha sonra plan ayarlarını değiştire basıp oradan uyku moduna geçiş süresini kapatın.

    Sorun yine çözülmez ise performans modunun gelişmiş seçeneklerine girin. Orada sabit Diski kapatma süresi vs seçenekler var. Onların hepsini pc boş kalsa da kapanmayacak şekilde değiştirin sorun Büyük ihtimal duzelecektir.

    Pc basında değilim o yüzden adım adım söyleyemiyorum. İyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tersmantik kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam. İyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.