Şimdi Ara

Vestel Codebox HD Ci+ Uydu alıcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
9.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ,,,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 28 Kasım 2016; 23:8:40 >



  • spyae kullanıcısına yanıt
    Vestel in ilk uydu cihazlarını ve yazılımlarını çok iyi bilirim o kadar dandik yavaş adamı kanser eden bir tasarımı yapısı ve işlevsizliği vardıki anlatamam bu cihaz benim de dikkatimi çekti ama o kadar araştırmaya rağmen bir kullanıcı yorumuna denk gelmemiştim iyi oldu özellikle broadcom işlemci kullanması dikkatimi çekmişti tasarımda fena gözükmüyor ama menüsü nasıldır hızlımıdır işlevselmidir pratikmidir vs vs merak ediyorum açıkcası ama basit bir toplu taşıma özelliği bile olmaması yine bendeki o intibasını geri getirdi diyebilirim müsayit zamanda kısa bir video ile tanıtım yaparsanız memnuz oluruz. Hayırlı olsun
  • spyae kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler ilginiz hızınız ve paylaşımınız için evet ortalama bir menü performansı var gördüğüm kadarı ile ayrıca kanal listesinde iken imleç seri veya orta gidip geliyor ise "video da onu yapmamışsınız ama menülerde gördüğüm kadırı ile aynı hızdadır yani yavaşın biraz üstü diyebiliriz" eh işde vasatın üstü kötünün iyisi olmuş zaten artık kendi tv lerinde ve alt ürün markalarında ki dahili alıcıları belli bir noktaya geldi hatta ithal tv lerden daha iyi ve işlevsel diyebilirim... bu cihaz içinde bence yeterli ölçüde olmuş fiyatı da uygun ds modülü ilede çalışır mı? yoksa sadece filbox için mi yapılmış?




  • spyae kullanıcısına yanıt
    turksat kanal güncelleme ( tkgs ) var mı acaba bu cihaz da ?

    var ise otomatik güncellemeyi kapatıp kendi listemizi yaptığımızda kanallar yaptığınız gibi duruyor mu yoksa tkgs kapalı olduğu halde güncelleme falan yapıyor mu ?

    bilgilendirirsen sevinirim.

    cihazın da hayırlı olsun.. gördüğüm kadarıyla fena bir cihaz değil.. ama vestel uydu alıcısı konusunda biraz dandiktir. umarım bu cihaz da iyi bir iş çıkarmışlardır.
  • Tkgs yok hocam ama belirttiğim gibi yazılım 2012 tarihli v17.3 . Yani eski. Otomatik güncelleştirme yapmadı internete bağlandığında . uydudan otada da bulamadı. Yeni yazılım var mıdır bilmiyorum,ben bulamadım. Sonuçta tkgs için 2015 ve sonrası tarihli yazılım olmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 27 Mart 2016; 14:35:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spyae kullanıcısına yanıt
    Düzgün çalışıyorsa gerekte yok yazılıma. çünkü bu herifler yazılımı da bozuk verebiliyorlar :)) vestel bu napacağı belli olmaz. böyle çalışıyorsa hiç bulaşma yazılıma :)
  • Fil TV'de bekleyince star fox show gibi kanallara epg geliyor mu?
  • Filbox ın sinema kanalında bekleyince belli başlı ulusal kanallara EPG geliyor , bazı kanallarda hala yok ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digiturk uyumlu deniyor. Digiturk şuan modül kullandırıyor mu ki? Ya da firma ile anlaşmalı kampanyaları mı var? Bu üründe şuan Digiturk kullanan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukoci -- 2 Nisan 2016; 12:28:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ukoci

    Digiturk uyumlu deniyor. Digiturk şuan modül kullandırıyor mu ki? Ya da firma ile anlaşmalı kampanyaları mı var? Bu üründe şuan Digiturk kullanan var mı?

    digitürk'ün modüllü üyeliği şu an için bulunmamaktadır, eskiden vardı ona dair bir bilgi olsa gerek
  • Görüntü kalitesi iyi ve boş uydu alıcı arayanlar için çok güzel bir seçenek. Vestel bayilerinde var ve deneyebiliyorsunuz görüntü kalitesi gerçekten iyi. Yazılımı eski ve güncellemesi yok, ethernet girişi var ama pek işinize yaramaz. Cccam gibi özellikleri yok, tkgs özelliği yok. Kumandası çok kaliteli ve üst seviye cihazlar gibi.
  • Evet haklısınız normal alıcı isteyenler için bence iyi bir alternatif olabilir broadcom işlemci kullanıyor normaldir iyi görüntü vermesi kumandası da iyi ise daha ne olsun... neta 6400 e absürt bir fiyat vermekten ise buna vermek bence çok daha iyi olur diye düşünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ukoci

    Digiturk uyumlu deniyor. Digiturk şuan modül kullandırıyor mu ki? Ya da firma ile anlaşmalı kampanyaları mı var? Bu üründe şuan Digiturk kullanan var mı?

    Hem digitürk modülü hemde tivibu modülünde sorunsuz kullanılıyor test edilmiştir arkadaşlar. Bu modüllerde cı plus lisansı var o nedenle bu cihazdada cı plus lisansı var ve sorunsuz çalışıyor
  • Merak etmeyin satışını yaptığımız her ürün satış tarihinden itibaret 2 yıl garantili vestel servislerine 2 yıl yazılımda attırabilirsiniz ancak bu cihazda olup başka cihazda olmayan tek özellik cı plus tır
    ayrıca bu fiyata modül girişli cihaz neredesyes epiyasada bulmak imkansız.
  • HDsatış H kullanıcısına yanıt
    Dt modüllü çalışma şeklini yıllar önce kapattı diye biliyorum hatta olanlarınki de çalışmadı sonradan mecbur receivere taşındılar diye biliyor hatırlıyorum siz nasıl denediniz acaba? dt de şu an modüllü üyelik varmı?
  • şu an modüllü satışları yok doğru ancak eskiden aldığımız 2 abonelik halen devam ediyıor ve cihazlarda test etme imkanı buluyoruz. Tivibu da dt de ds de sorunsuz destekliyor.
  • Dt nin avrupa'da modüllü satışları devam ediyor diye biliyorum.
  • Bu cihazda digitürk modül, d smart modül, filbox modül ve tivibu modül hepsi denendi sorunsuz çalışıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HDsatış

    Bu cihazda digitürk modül, d smart modül, filbox modül ve tivibu modül hepsi denendi sorunsuz çalışıyor

    Sayın hd sizin bu sözünüze güvenerek sitenizden 1 hafta kadar önce filbox+vestel codebox cihaz aldım.cihazın aktivasyonu yapılmış ve modülü takılmış olarak geldi.Ancak filbox kanallarında zap yaparken bazende izlerken "modül çıkartıldı.yeniden başlatılıyor"mesajı çıkıyor ve görüntü 10 saniye gidiyor buda seyir zevkini mahvediyor. Biraz araştırınca bu sorunun tüm vestel uydu alıcılarında olduğunu filbox kullanan başka insanlarında bu sorundan şikayetçi olduğunu gördüm.Keşke bu olaydan bizede bahsetseydiniz.Acaba uydu cihazını servise götürüp yazılım güncelletsem düzelirmi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • supercharge, bu uydu alıcıyı bende almak istiyordum ancak bayi fiyatı hepsi dijital fiyatından 2 katı pahalı olduğu için almadım. Bayisinde uzun bir süre deneme şansım oldu ve hiçbir sorun görmedim. Vestel ile D-smart'ın anlaşması olduğu için Vestel bayilerinde D-smart'da satılıyor ve bayilerin D-smart isteyene verdiği uydu alıcılarından bir tanesi bu. D-smart modül ile bahsettiğiniz sorun yaşanmıyor. Bence elinizdeki Filbox modül ve uydu alıcı ile Vestel'in servisine gidin ve oradaki bir cihazla da deneyin. Elinde bu cihaz bulunan bayiye de elinde aktivasyonu yapılmış d-smart modül varsa takmasını rica edin yardımcı olurlar.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.