Şimdi Ara

icloud mail adresimi bulamıyorum faturamı kaybettim yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • elektroworden 2013 yılında alınmış olan ipad 4 sahibiyim 9.3 güncellemsinden sonra cihazımı açmak için mail adresimi ve şifre istedi fakat maili bir türlü hatırlayamdık ve bulamdık (apple comdan yardım aldım) daha sonra appleyi aradım çıkan bayan deneyerek birlikte bulalım dedi ama birtürlü bulamadık daha sonran benden faturamı gonderirsem sıfırlama yapabileceğini söyledi ve fatura için eletroworldu aradım malesef kapanmıs ve bimeks olmus bimeksi aradım onlarde 1 kasım 2013 ten onceki hiçbir faturayı bulamıyacagımızı söyledi öylece kalakaldım ben ne yapmalıyım apple fatura ister bimeks fatura yok der lütfen yardım ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 26 Mart 2016; 23:13:32 >



  • Yapabilecegin bir sey yok. Ya şifreyi bulacaksın ya faturayı. Başka hiçbir yolu yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bi bilgisayarcı arkadasıma gidip fatura kestirsem appleye göndersem ne olur ???
  • Telefon ya da ipad satıldığı gün apple ın sistemine satışı düşmektedir(hangi bölgede hangi tarihte satıldığı ) Yani cihazın satış tarihi ve fatura tarihleri birbirini tutmayacak. İyi bir fikir değil bu. Yukarıda da söylenildiği gibi ya fatura ya şifre maalesef...me uzantılı bir icloud hesabı oluşturmuş olabilir misiniz o zamanlarda acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Icloud hesabı appstore hesabınız ile aynıdır muhtemelen. me ve icloud uzantılı mailler appstore hesabınızın takma adı olarak gözükür, yani icloud hesabınız appstore hesabınız ile aynıdır yüksek itimal. Giriş yapamama nedeniniz de Apple'ın 9.3 ü geri çekme nedi ile aynı olabilir. Yani sizde bir sorun yok 9.3 den kaynaklanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do It Yourself -- 27 Mart 2016; 4:57:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone icoultu ile aynıydı şimdi giriyorum kabul etmiyor yanlış diyor sadece baş harfini ip ucu olarak veriyor mailimin tamamını yazsa şifre sorsa sıkıntı olmicak 9.3 ten kaynaklıda olabilir ee tamamda şimdi ne yapıcam bu cihazı açamıyorum da off



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 8 Ağustos 2022; 11:12:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacak hiçbir şey yok. Kullanamazsın o cihazı bir daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmişe yönelik naylon fatura kesmek, dolandırıcılık suçuna giriyor. Maliyecilerin ağına takıldığınızda hapis cezasına kadar gider yol.

    iCloud şifresini kırmak mümkün değildir. Paranızı boş yere harcamayın. Kırarız, ederiz diyenlere itibar etmeyin.
  • BİMEKS ELİMİZDE YOK DEDI 2013 ONCEKİLER İÇİN GALİBA İSTANBULA GIDIP APLEYE YALVARCAZ ??? 9.3 YENİ CIKTI KIRAN TELEFONCU BİLE YOKKİ ONU BRAK JAİLBREAK BİLE CIKMAMIŞKEN :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmett3

    BİMEKS ELİMİZDE YOK DEDI 2013 ONCEKİLER İÇİN GALİBA İSTANBULA GIDIP APLEYE YALVARCAZ ??? 9.3 YENİ CIKTI KIRAN TELEFONCU BİLE YOKKİ ONU BRAK JAİLBREAK BİLE CIKMAMIŞKEN :(


    İstediğin kadar yalvar kendini yorarsın. Kullanıcı sözleşmesi gereği kilidi kaldırmak ancak belli yollarla oluyor. Yoksa çöp.
  • Apple Store'u arayın belki yardımcı olurlar. Son seçenek apple store eğer orasıda yardımcı olmazsa başka kimse yardımcı olamaz.
  • Bimeks nasıl yok der. Müşteri hizmetlerini arayın. Mail atarlar.
  • Vergi Usul Kanununa göre faturaların 5 yıl arşivde kalması gerekli bir durumdur. Bimeks size bulamıyorum demez.. Diyemez.. Konuyu anlatış şekliniz, ısrarınız ve kendinize ilişkin çözüm önerilerini boşa çıkaran yaklaşımınız şüphe uyandırıcı.. Bildiğim bir çözüm varsa bile sizlerle paylaşmayı pek tercih etmezdim doğrusu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.