Şimdi Ara

Atasehir OTOKOC'un yanindan bile gecmeyin, uzak durun. Saglam arabami bozdular.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2011 fiesta dizel aracim var. Atasehir Otokoc'tan aldim. Su an 51 bin kilometrede. Atasehir otokoctan baska yerde bakima girmemisti.

    2015 haziran ayinda Atasehir Otokoc'ta 50000 bakimi yapildi. Eve getirdik garaja koyduk. 1 hafta sonra disari cikarttik ve hareket halindeyken motor stop etti. Cekiciyle Atasehir OTOKOC'a cektirdik. Ertesi sabah aradilar, aracinizda mars bastik calisti. Hicbir arizasi yok biz yine de her ihtimale karsi mazot filitresini temizledik gelin alin dediler. 80 lira da fatura kestiler .

    Araba 2-3 ay daha garajda yatti. Haftada bir 15 dakika calistirdik. Sonra bir aksam isimiz dustu ve kopru trafiginin tam ortasinda araba hareket halindeyken yine stop etti. Gecenin 11 inde kavacik gurbaslara cekildi. Ertesi gun arandik. Arabaniz mars basti ve calisiyor gelin alin dediler. Her ihtimale karsi akusunu degistirin dedik degistirdiler.

    1 hafta sonra araba trafikte hareket halindeyken yine stop etti. Cekiciyle yine gurbaslara cekildi. Bu sefer aracla detayli ilgilenilmesini istedim ve 2 teknisyen 1 gun boyunca arabayi didik didik edip problemi buldu.

    50 bin bakiminda aracin plastik motor koruma kapagini sokerken akismetreden gelen kablolari kopartmislar. Sonra tamir etmisler. Soketi tornavidayla kurcalamislar. Ve arabayi bu sekilde bize itelemisler. Araba 1 hafta sonra kendilerine cekiciyle geri geldiginde bu sefer mazot filtresini temizledik araciniz calisiyor ayagina bir 80 tl daha bize gecirmisler.

    Oncelikle bu sorunun tespitinde elinden geleni ardina koymayan Gurbaslar teknik personeline cok tesekkur ederim.

    İkinci olarak saat gibi calisan arabami bozan, kablolarini kopartip izole bantla tamir etmeyi bile beceremeyen, soketi kurcalayip daha da bozan, Ford Turkiyeye sikayet ettigimde problemin ustunden cok sure gectigini, 9 ayda araci bizim bozdugumuzu iddia eden, bu sure icerisinde 500 kilometre bile yol yapmamis ve 3 kez ceiiciyle yetkili servislere cekilmis olan aracimizin arizasinin zaman asimina ugradigini utanmadan iddia eden ancak bu aracin 3 kez hareket halinde stop etmesine neden olan ve hayatimizi tehlikeye atmis olan ATASEHİR OTOKOC Allah'a havale ediyorum. Utanmaz sikilmaz insanlar.

    Bu ugurda 80 tl mazot filtresi degisimi
    350 tl aku degisimi
    150 tl kaskonun karsilamadigi cekici parasi
    380 tl son tamir icin 2 adet teknisyenin 1 gunluk ucreti kadar masraf yaptim.

    OTOKOC ATASEHİR VE FORD TURKİYE BENİ HAKSİZ BULDU. BiRAKİN UCRET İADESİNİ BARİ 1 BAKİM HEDİYE EDİN MAGDUR OLDUK DEDİM, KESİNLİKLE OLMAZMİS.

    İlk ve son Fordumu da bu sayede almis oldum. Bir daha dunyanin en iyi aracini urettiklerini idda etseler bu satis sonrasi hizmetler politikasi yuzunden yanlarina yaklasmam.

    Tavsiyem siz de magdur olmamak icin ATASEHİR OTOKOC'un yanina yaklasmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Millet Doğuşu kötüler ama otosan çok fena. Şimdi de yeni proje başlatmışlar garantiden değişen parçaları tamir edip başka araçlara garantiden takıyorlar.
    Ayrıca adamlarda iyi niyet garantisi diye birşey yok. 3 yıl 100.000 i geçtiği anda servise gitmeye gerek yok çünkü araç servis bakımlı diye iyi niyet uygulayalım vb. İşleri yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar 1.5 Ecoboost Focus'u Titanium donanımla 60.000TL'ye piyasaya bile süremediler.

    Araç tamirinden anlamamaları normal.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: w.antilles

    Millet Doğuşu kötüler ama otosan çok fena. Şimdi de yeni proje başlatmışlar garantiden değişen parçaları tamir edip başka araçlara garantiden takıyorlar.
    Ayrıca adamlarda iyi niyet garantisi diye birşey yok. 3 yıl 100.000 i geçtiği anda servise gitmeye gerek yok çünkü araç servis bakımlı diye iyi niyet uygulayalım vb. İşleri yok

    Bence servise gitmeye hic gerek yok. 50 bin kilometrede 5 defa bakima girdi aracim. En az 500 tl en cok 1000 tl (fren diskleri de degismisti) faturalar odedim. Sonucta saglam arabami bozup bama gizli ayipli olarak teslim ettiler. Zaten iyi niyet garantisi de yok cunku hep art niyet var. Keske en basindan beri Oktaykan gibi servislere gitseymisim. Param cebimde kalirdi.

    İnsallah bu duruma neden olanlarin da gecenin 11 inde koprunun orta seridinde araclari yolda kalir da omuzlarinin 10 santim yanindan 100 kilometre hizla tirlar gecer. Bu yaptiklari yanlarina kar kalmasin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alırsın Ford , olursun zort.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özür dile, bir bakım hediye ette müşterinin gönlünü al. zaten bu konuyu okuyup 2 kişi gelmese servisine sen ondan fazla zarar edeceksin. Enteresan bizim ülkedeki servisler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica fiesta sahiplerine uyarim,

    Son kasa fiestalar icin Ford tarafindan yayinlanmis 45 adet teknik servis bulteni vardir. Bu arizalarin pek cogu er ya da gec aracinizin basina gelecektir. Yabanci kaynaklardan bu teknik servis bultenlerini bulun orneginhttps://www.automd.com/tsb/ford_m/fiesta_mm/

    Aracinizda bu sorunlardan biri oldugunda ucret talep ediyorlar. Ancak bu yabanci bultenleri onlerine koydugunuzda birden araciniz garanti kapsaminda islem goruyor. Ben daha once aracimin bu kapsamda 3 adet arizasini yaptirdim. Siz de yaptirin. Turk musterisini keriz yerine koyuyorlar. Karsinizda muhattabiniz Otosan Otokoc Ford Turkiye ise uyanik olun. Hakkinizi sonuna kadar arayin.

    Ayrica 45 tane servis bultenini nedir ya ayip servet fiyatina araba satiyorsun. herkesin yerden yere vurdugu bir de peugeot 308 sahibiyim onda yok boyle birsey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaziyorum,

    2011 dizel fiesta sahibiyim.
    Ayrica sirket aracim 2015 1.5 tdci trend x fiesta idi

    Kendi aracimda da sirket aracimda da kronik su eksiltme problemi vardi. Ford tarafindan biliniyor. Teknik servis bulteni var. Genlesme kabinin altinda devirdaim hatti uzerinde bir conta degisiyor. PROBLEM FORD TARAFİNDAN BİLİNİYOR ANCAK ARAYİP BİLDİREN YOK. HER AN ARACİNİZ SUSUZLUKTAN HARARET YAPİP YATAK SARABİLİR. Ben degistirttim siz de degirtirtin.

    Direksiyon mafsali: tikirti problemi. Direksiyon hizlica sag sol yapildiginda merkeze yakin noktada direksiyonda bir kitirti hissediliyor. Servis bulteni var. Ford sonuna kadar bu olaydan haberdar. Servise bu sikayetle gittiginizde gresleyip veriyorlar. Kabul etmeyin. Bu sorunun ustunu ortmekten baska birsey degil. Bastirin direksiyon mafsalini komple degistiriyorlar.

    X modulu arizasi: Marsa basmadan hemen once on gogusten gelen bir cizirdama ve tikirdama sesidir. Servis bulteni var. FORD SORUNU SONUNA KADAR BİLİYOR. BASTİRİN DEGİSTİRSİNER.

    Ayrica POWERSHiFT li fiesta sakin almayin. Bircok servis bulteni var. Dert kapisi. Elektronik aksamin saselemesinden tutun beyin arizalarina kadar envayi cesit arizaniz olur. HEPSİ FORD TARAFİNDAN BİLİNİYOR VE SERVİS BULTENLERİ VAR. HEPSİ GARANTİ KAPSAMİNDA DEGİSİR AMA UGRASANA BASTİRANA BİLENE.

    BİLMEYEN MUSTERİ FORS İCİN KERİZDİR BUNU BİLİN.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çildirmamak elde değil. Aslında parmak izinden hangi elemanın yaptığını bulacaksın doveceksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar yazmışsın hala bir bakım hediye edin demişsin ya, artık sana diyecek laf bulamıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlarim,

    200 bin kilomete skoda fabia kullandim. Direksiyon mafsalim degismedi. 30 bin kilometrede fiestamin direksiyon mafsali degisti. Yerden yere vurulan Peugeot 308 im bile 104 binde Allaha sukur direksiyonu tas gibi.

    Bu mu ford kalitesi?

    DSG li VW alan bile basina gelebikecekleri az cok biliyor. VW de ya sanziman arizalanir ya da tsi motor. Ama bir araba dusunun ki her yaninda ufak tefek arizalari var. Yok mafsal yok x modulu yok conta yok topraklama yok arka fiskiyenin su damlatmasi vs vs.

    Bu ford muhendislerinin kafasi mi guzel? Hic test etmiyor musunuz siz bu arabalari?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birsey diyince fanlik yapiosun diyolar ama bu konularda ne yazik ki sadece toyotaya guvencim var.
    Hata senden kaynakli olsa bile toyota musteei memnuniyeti odakli calisiyir. Bunun aksini kimse idda edemez heralde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 model 1.5 tdci trend x ford fiesta (sirket aracimdi)

    18 binde bakima girmis.
    23 binde genlesme kabinda gram su kalmamis.
    Kontrol etmesem hararet yapacakti.

    Ulan hadi 2011 model arabada kronik sorun vardi tespit ettin teknik servis bulteni yayinladin. 4 sene sonra hala hatali araba uretmeye devam ediyorsun. İste ford kalitesi.

    Ford kullananlar bunlari bilin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş servis mağdur etmiş; paylaşmışsın eyvallah. Markadan soğumuşsun; ona da eyvallah ama powershifte sallayacaksan orda biraz daha ufak atmanı rica edeceğim. Ne derler bilirsin; "atma ziyaaa, din kardeşiyiz"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford servisleri degisken biraz.bazilari tamm köşe hirsiziyken bazılAri duzgun calisiyor,gecmis olsun hakkınızı mahkemede arayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sprtv

    Kardeş servis mağdur etmiş; paylaşmışsın eyvallah. Markadan soğumuşsun; ona da eyvallah ama powershifte sallayacaksan orda biraz daha ufak atmanı rica edeceğim. Ne derler bilirsin; "atma ziyaaa, din kardeşiyiz"

    Ermeydani,

    Teknik servis bultenleri var.
    Bu bultenleri ben yazmadigima gore?

    Neyse yarin fiesta fan acma problemi, fan rolesi kronik arizasi ve aku bitirme sorunu ile ilgili yazacagim, gec oldu yatiyorum.

    Hicbir markanin fanatigi degilim.
    Renault kullaniyorum. Ford, Peugeot kullaniyorum. Skoda kullandim. Fiat kullandim. Opel kullandim. Hicbir markaya da sanzimanina da gobek bagim yok. Makine muhendisiyim. Arastiran bir tuketiciyim. Bu kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baltalı_ilah


    quote:

    Orijinalden alıntı: sprtv

    Kardeş servis mağdur etmiş; paylaşmışsın eyvallah. Markadan soğumuşsun; ona da eyvallah ama powershifte sallayacaksan orda biraz daha ufak atmanı rica edeceğim. Ne derler bilirsin; "atma ziyaaa, din kardeşiyiz"

    Ermeydani,

    Teknik servis bultenleri var.
    Bu bultenleri ben yazmadigima gore?

    Neyse yarin fiesta fan acma problemi, fan rolesi kronik arizasi ve aku bitirme sorunu ile ilgili yazacagim, gec oldu yatiyorum.

    Hicbir markanin fanatigi degilim.
    Renault kullaniyorum. Ford, Peugeot kullaniyorum. Skoda kullandim. Fiat kullandim. Opel kullandim. Hicbir markaya da sanzimanina da gobek bagim yok. Makine muhendisiyim. Arastiran bir tuketiciyim. Bu kadar.

    Hocam geçmiş olsun. Büyük bir kaza yasamamaniz sevindirici.

    Size önerim bu bültenleri tek tek indirip yandex vs. Ye atıp buraya link olarak koymanız. İkincisi ise başlık agresif olmasın. Bilgilendirme içersin. Hayır gelir sildirirler konuyu, ben bu gibi konuların, özellikle insanları mağdur etmekten koruyacak konuların kapanmaması taraftarıyım. Nasıl dsg ile alakalı konu duruyorsa, bu da dursun. Neden ticari bir malın kusurunu gizleyelim ki?

    Teşekkür ederim konu için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: baltalı_ilah

    2015 model 1.5 tdci trend x ford fiesta (sirket aracimdi)

    18 binde bakima girmis.
    23 binde genlesme kabinda gram su kalmamis.
    Kontrol etmesem hararet yapacakti.

    Ulan hadi 2011 model arabada kronik sorun vardi tespit ettin teknik servis bulteni yayinladin. 4 sene sonra hala hatali araba uretmeye devam ediyorsun. İste ford kalitesi.

    Ford kullananlar bunlari bilin.

    Direksiyon masfalından gelen ses derken. Ben direksiyonu hızlı çevirince gelen sürtme sesi var onu mu diyorsunuz? Serviste garantiden yaptırırım eğer öyleyse?
  • ford zaten araba mı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda Fordun suçu ne onu anlamadım. Adamlar en ufak sorunları bile kabul edip bildirmişler daha ne yapsınlar. Sorun tamamen satıcıda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.