Şimdi Ara

9.3 yükledikten sonra hücresel nete girmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 9.3 yükledikten sonra hücresel veriyi açıyorum ancak nete bağlanmıyor. Diyelim ki 3g de ve hücreseli açtım. Nete bağlanmıyor. Sonra 2g ye alıyorum yine bağlanmıyor. Hücresel kapat aç yapıyorum, sonra 3g alıyorum öyle bağlanıyor. Yani 3 5 dk mı alıyor ve çok sinir bozucu. Ağ ayarlarını sıfırladım. Vodafone net ayarı güncellemesi yapıp profil indirdim ve düzelmedi. Telefonu restore etmeden düzeltmenin yolu yok mu acaba ?



  • 3g açık 5dk bekleyince bağlandı ancak yine bir sorun var. 5 dk beklemek nedir. :(
  • arkadaşım keşke bekleseydiniz ; daha dün yayınlandı ciddi anlamda aktivasyon sorunları yaşayanlar var .. her zaman için en azından 1 hafta 10 gün beklmekte fayda var..
    maalesef DFU MODDA yedeksiz yeni iphone restore edip denemekten başka çareniz gözükmüyor şu an için ; çok yakında eli kulağında 9.3.1 gelecek büyük ihtimalle..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslannn

    arkadaşım keşke bekleseydiniz ; daha dün yayınlandı ciddi anlamda aktivasyon sorunları yaşayanlar var .. her zaman için en azından 1 hafta 10 gün beklmekte fayda var..
    maalesef DFU MODDA yedeksiz yeni iphone restore edip denemekten başka çareniz gözükmüyor şu an için ; çok yakında eli kulağında 9.3.1 gelecek büyük ihtimalle..

    Hocam acaba vodafone ile ilgili olabilir mi ? Restore de çok sıkıntı :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu restore edip yeni iphone olarak tanıttım. Halen hücreseli açınca nete girmesi 5 dk yı buluyor. Anladığım kadarı ile operatörden gelen yeni güncellemeden dolayı böyle oluyor. Vodafone kullanan arkadaşlar deneyebilir mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.