Şimdi Ara

Kablosuz Bağlantı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    Bu üçlüyü pc'de kablosuz olarak bir arada kullanabilme şansım var mı ?

    Creative bt-w2 + Creative Sound Blaster X7 + Creative Sound Blaster Evo ZXR Headset ?

    Zira bildiğim kadarı ile evo zxr pc'ye sadece kablo ile bağlanabiliyor fakat bluetooth desteği bu üçlü söz konusu olduğu için kafam da bir acaba sorusu cevap arıyor.

    Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tekrar merhaba.

    Kimse cevap yazmamış olsun. Ama ben cevabı buldum araştıranlara referans olsun diye deneyimlerimi paylaşmam gerekiyor.

    Evo ZXR Headset Bluetooth ile NFC destekli cihazlara kolayca bağlanabiliyor. Örneğin NFC destekli bir telefon kulaklığa yaklaştırılması yeterli oluyor ve iki cihazı senkronize edebiliyorsunuz.

    Ama X7 ve Evo ZXR sadece alıcı Bluetooth ile donatılmış ve bu neden ile her iki cihaz arasında sadece Line-in Line-Out kablolar aracılığı bağlantı kurmak söz konusu olabiliyor. Bu denememde beni şaşırtan ise Evo ZXR ses kalitesinin inanılmaz bir derece düşmesi oldu. Normal bir kulaklıktan bir farkı kalmıyor. Sesler ve özellikle baslar berbat. Ancak cihazı USB yada BT-W2 ile irtibatladığımda ise gerçek gücünü ortaya koyuyor.

    Ve cihaz pc'ye sadece WT-B2 ile kablosuz bağlanabiliyor. Bağlantı ve performans gerçekten iyi :) Evo ZXR'in güç düğmesine sürekli bastığınızda kulaklık yanlarında mavi ışık beliriyor BT-W2'nin yanındaki düğmeyede 2-3 saniye basılı tuttuğunuzda üzerindeki ışık yanmaya ve sönmeye başlıyor. Her iki cihaz senkronize olduğunda ise BT-W2'nin ışığı sabit sanıyor ve bağlantı kurulmuş oluyor.

    Her iki cihaz arasında 6 metreye kadar araya duvar girsede kaliteli bir çekim elde edebildim. 10 metreyi de çok güzel tolere edebildi fakat araya engel girmesi bağlantı sorunları yaşanmasına neden oldu ki buda kabul edilebilir bir durum.

    Recon 3D Headset ile karşılaştıramam gerekirse Evo ZXR'nin tamamen müzik için tasarlandığını söyleyebilirim. Ses çok daha geniş açılı kulağa aktarılıyor. Recon 3D ile yüksek seste müzik dinlemek tam bir eziyet ve rahatsız edici. Ama Evo ZXR ile böyle bir sıkıntı yaşamadım.

    Alacak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun

    https://store.donanimhaber.com/4a/3f/ba/4a3fba9ed325b3b8098ba4ee5ac12360.png




    Bu mesaja eklenen görseller:

     Kablosuz Bağlantı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxrealqnx -- 3 Nisan 2016; 17:53:14 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.