Şimdi Ara

Son 5 gündür çok garip birşeyler oldu bana.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nasıl anlatabileceğimi bilmiyorum 23 yaşındayım hayatımda ilk defa böyle bi olay ile karşı karşıyayım.

    Depresyon olabilirmi bilmiyorum buraya yazayım istedim. Şöyle örnek vereyim bi soğuk algınlığı hastalığı atlatırsınız bittiiği gün veya hastalandığınız gün etraf size garip gelir donuk donuk bakarsınız.

    4 gün önce banyodan çıktıkdan sonra bunu yaşadım , Etraf bana garip geliyor ailemden tutun arkadaşlarım , oturduğum oda , bulunduğum şehir daha önce yaşamamışım gibi garip bi his algılayamamak , hatırlıyorum sadece algılayamıyorum duygularım yok olmuş gibi. Birisi hap filanmı verdi dicemde ailemle yaşıyorum öyle birşeyin imkanı yok sanki hap verildi gibi bana.

    Birşeyleri idrak edemiorum , bulunduğum dünyaya , oturduğum eve , mahalleye sanki daha yeni gelmişim gibi bi his gariplik geldi üzerime çok kötüyüm arkadaşlar anca bu şekilde açıklayabildim duygularımı tam olarak yaşadığımı anlatamıyorum garip bi his belki bu duruma düşmüş olanlar anlayabilir. Belli başlı depresyon hastalıklarının belirtilerine baktım pek buna benzer şeyler yok , Nolduda birden geldi bu bana 4 gündür bu haldeyim.







  • Idrak edemiyosan bu durumda oldugunu nasi anladin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korkmana gerek yok, zebaniye dönüşüyorsun....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_executioner_

    Idrak edemiyosan bu durumda oldugunu nasi anladin

    Hatırlıyorum , yaptığım şeyleri yapıyorum sadece daha önceden yapmamışım gibi cok garip bi his var üzerimde hocam. Şöyle söyleyeyim yeni eve yada bir mahalleye taşındığınızda bi garip gelir ya herşey ben şuan o durumdayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.