Şimdi Ara

2 Laptop içinden hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MSI ge62 2qc ve dell 7559 arasında kaldım sizce MSI olana fazladan 400 tl vermeye değer mi? tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim.



  • Merhaba,
    İki ürünü de imkanınız varsa yakından incelemenizi öneririm. Ben Msi markasına sempati duymama rağmen Vatan'da yaptığım incelemede GE62 modelinin panelini vasat buldum. Gerçekten kötüydü. Laptopta panelin de önemli olduğunu düşünüyorum diğer donanımın yanısıra. Sonuçta o ekrana bakarak kullanıyoruz. Dell'in de notebookcheck sitesindeki incelemesinde panelinin iyi olmadığını gördüm fakat canlı inceleme fırsatım olmadı. İkisi arasında çok fark olacağını sanmıyorum soğutma konusunda Dell de gayet iyi gözüküyor. Msi seviyorsanız renkli klavyeye ve marka algısına +400 TL verilebilir. Performans konusunda çok fark etmeyecektir genel kullanımda ve oyunda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muchard -- 20 Mart 2016; 17:31:08 >
  • Muchard kullanıcısına yanıt
    Msı kasa kalitesi ve adı dolayısıyla beni çekiyor ama Dell ise 4 gb vram ve soğutma olarak daha iyi. Msı olanı inceledim ama Dell hiç bir mağazada yok. Netten araştırıp kara vereceğim şuan Dell daha yakın gibi teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.