Şimdi Ara

Sabit Bataryalı Dizüstü Bilgisayarlar Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dizüstü bilgisayar kullanıcıları.Yeni nesil cihazlarda batarya çıkmıyor.Sabit yapmışlar.Sürekli prizde kullanmamız gereken durumlar oluyor.Bir süre sonra bataryanın ömrü dolacaktır.Hadi garantiden değiştirdik dedik garanti bitince ne olacak?BU duruma nasıl çözüm buluruz?Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.



  • Bu durumun çözümü varmı bilmiyorum . Bazı bilgisayarlarda batarya olması gerek . oyun vs oynarken çok fazla güç tükettiğinden ve adaptör bu gücü karşılayamadığı için bataryadan beslenir bundan dolayı batarya sureklı takılı olması lazım . sonra kullanıcılar bu pc bozuk vs şikayetlerde bulunuyor oyun esnasında kapanınca

    Bazen okuyorum pil %90 olunca şarjı kesen bir program vs var diyorlar ama hiç araştırmadım bende sürekli takılı kullanıyorum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 20 Mart 2016; 13:22:15 >
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için teşekkür ederim.Sürekli şarjda tutmak mutlaka cihaza zarar verir diye düşünüyorum.Benim için en iyisi bir önceki yıla ait cihazlara bakma olacak
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Şu anda kullandığım bilgisayarı pil takılı, neredeyse sürekli olarak prize takılı kullandım. 2. Yılı dolduracak nerdeyse pildeki azalma %10dan az halen daha. Düzenli olarak deşarj/şarj yaptım sadece. Bu soruyu teknik servise sormanız daha doğru olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Urbanrevolt

    Hocam cevabınız için teşekkür ederim.Sürekli şarjda tutmak mutlaka cihaza zarar verir diye düşünüyorum.Benim için en iyisi bir önceki yıla ait cihazlara bakma olacak

    Hocam pirizde kullanımda bataryanın ömrü kısaldığı kesin ama bataryasız kullanımıda önermiyor servisler . Elektrik kesintisinde vs pc ye zarar verebilir. Başımada geldi bir hdd ile kurtardım :)
  • Aynen hocam teknik servise bir soracağım.Hangi marka cihazınız?
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam katılıyorum.Hdd benimde gitmişti Asus varken.Kaliteli ve anahtarlı bir priz şart.Çok acil durum olmadığı sürece batarya ile kullanılmalı cihaz.Garanti bitiminde zaten dışarıdan uygun şekilde cihazla uyumlu batarya mutlaka bulunur.
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Victor g701
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.