Şimdi Ara

UYDUNET'in Bıkkınlık getiren lanet interneti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 buçuk sene önce 25 megabit hızında teledünya paketli 75 akn kotalı paketi 2 yıl Taahhütlü şekilde bağlattım. İlk 4 ay süperdi çok ama çok memnundum. Sonradan kopmalar yaşamaya başladım müşteri hizmetlerinden sinyal dalgalanması olduğu tespit edildi. 2 gün güzel gitti yine aynı işlemler ve tekrar düzeldi. Böyle 3 ay boyunca 7 8 defa tekrar etti. Kablolar kontrol ediliyor modem kontrol ediliyor hiç bir sıkıntı olmadığı tespit ediliyor ama internete yavaşlıyo ve kesiliyor. Modemi reset attıktan sonra düzeldiğini fark ettim ve günde 2 kez modeme reset atıyorum servis problem yok diyo, peki neden resetten sonra düzeliyor modem sorunlu değişim istiyorum diyorum sorun yok diyolar kafayı yedirticekler bana. Gurup içinde kopma ve yavaşlama sorunu yaşayanlar diye konu var ordakileri birebir yaptım bi nebze düzeldi gibi ama yine aynı şeyler devam etmekte.

    Ne yapmalıyım öneriniz nedir modemi kırıp atıcam en sonunda çok pişmanım taahhüt yaptığım için.



  • Rallyman kullanıcısına yanıt
    Modemin ne? Marka/Model?
  • Birkaç hafta bekleyebilirseniz Türkiye pazarına giriş yapacak olan Tp-link docsis 3.0 kablo modemlerden edinebilirsiniz.Linkteki konuyu incelemenizi tavsiye ederim.

    http://forum.donanimhaber.com/m_114946438/tm.htm
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Netmaster CBW-383Z4
  • Garantisi dolmadıysa 126yı ara ve modem arızalı diye şikayette bulun.Modemin servise gönderilip incelenmesini talep ediyorum de.Turksat sana geçici modem tedarik etmek zorunda.Muhattabın birinci derecede Türksat A.Ş. dır.Turksat'ın teknik ekibi gelip test modemini bağlayıp sinyal verdikten sonra senin modemi nasıl hallediyorsa halletsin.Gelen eleman Netmaster'ı ara falan derse ben modemi Netmasterdan değil sizden aldım dersin.

    He birde garanti bitikse o zaman bütün hıncını modemden çıkartabilirsin.En azından bir işe yaramış olur.;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.