Şimdi Ara

Haketmeyen Banlarımız için Change'de Kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • League of legends TR'de Gereksizce atılan banlarımızı kaldırmak için Change'de imza topluyoruz.
    Mağdursan veya Şikayetciysen Bize katıl. Desteklemiyorsan bile Oku sadece ilgilenerek açmalarını istiyoruz.


     Haketmeyen Banlarımız için Change'de Kampanya


    ===>>>> Katılmak için Tıklayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeracar_41 -- 18 Mart 2016; 13:09:16 >







  • 50 bin kişi imzalasada açılmaz sanırım yinede imzaladık
  • Ciddiye alacaklarını mı sanıyorsunuz ? Yama yükledikten sonra evet evet diyerek geçtiğin yazılarda Riotun istediği kişiyi hiçbir sebep göstermeden banlayabilecegi vs yazıyor.Otomatik cevaptan başka bir şeyde göndermiyorlar.Ayrıca resimdeki adam küfür etmese bile flame yapmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla arkadaş harici oyuna girmek okadar risklidir bazı karaktersizler 4 kişi girip kafalarına göre report atıyorlar bende 2 account banlattım
  • Bizimde amacimiz duzeltmeye calismak zaten duzelmiyorsada oynamayiz 4 5 yildir oynuyorum . Flame sinirsiz ban sebebimi konusma bani atsin madem veya bi uyari gostersin adam bana soverken sessiz mi kalicam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • banlanınca imzalarım za xd
  • İplenmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küfür'ün perma olmasını destekliyorum.
    Sonuçta kimseye küfür edebilme hakkına sahip değiliz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perma bana karşıyım ne olursa olsun perma olmaması gerekiyor değişik uygulamalar getirilebilir. Belli tarihler arası ranked girememe gibi...
  • Banlarınızı açmak için tek yolunuz toplanıp Riot TR ofisine gitmek biliyorsunuz dimi ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu 2010 dan beri oynuyorum ve şimdiye kadar hiç bir ceza almadım. Eminim benim gibi başkaları da vardır. Yanlış anlamayın sizi kötülemiyorum lakin nasıl oluyor da ben ve benim gibilerin başına gelmiyor bu kısıtlamalar anlamış değilim. Kimseye küfür etmem lakin bir hata olduğun da uyarır ve bilerek üsteliyorsa tepkimi gösteririm. Bazı oyunlarda da ping, fed rakip vs sebeplerle kda oldukça kötü durumlarda olabiliyor. Yine de hiç bir ceza almadım. Sa yazana As dediği için de banlanan var biliyorum ama eminim bunun altında başka sebepler vardır. Hani ben hiç sanmıyorum ki Riot bilerek oyuncuları cezalandırıp yeni hesap açtırmaya teşvik etsin. Çünkü çoğu oyuncu geri dönmeyecek dönenler ise fazla bir harcama yapmayacak. Benim düşüncem şu; önceden feedlemekten ve afk kalmaktan reportlandınız lakin bir kısıtlama almadınız. Sonra ki oyunda ise flame sebebiyle reportlandınız sistem önce ki şeyleri de göz önünde bulundurup aslında report sayılmayacak bazı chat konuşmalarını da göz ardı edip ''bu oyuncu çok fazla şikayet ediliyor'' şeklinde algılayıp yasaklıyordur. Sonrasında ise işte banlanma sebebi nedir son report yüzündene ''as'' yazdınız banlandınız gibi gözüküyor..

    Bunları neden yazdım bilmiyorum ama canım sıkıldı işte öylesine bir fikrimi söyledim.




  • Rinoard R kullanıcısına yanıt
    Bot sistem var report sayısı kadar ceza yiyorsun gerçek mi değil mi bakılmıyor yazı Forumda olmayığı için bilmezsin ama yazı yazmadan bile chat banı yiyenler var.4 pre girip geldikleri her oyunda report atıyorlar.Ne dediğin önemli değil sadece sistem suistimal ediliyor biz ona karşıyız.Bende 1-2 senedir oynuyorum afk dışında hiç ceza yemedim o da bir kere olmuştu.Ama gerçekten bot sistem yapacaklarına hiç sistem yapmasınlar daha iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rinoard

    Bu oyunu 2010 dan beri oynuyorum ve şimdiye kadar hiç bir ceza almadım. Eminim benim gibi başkaları da vardır. Yanlış anlamayın sizi kötülemiyorum lakin nasıl oluyor da ben ve benim gibilerin başına gelmiyor bu kısıtlamalar anlamış değilim. Kimseye küfür etmem lakin bir hata olduğun da uyarır ve bilerek üsteliyorsa tepkimi gösteririm. Bazı oyunlarda da ping, fed rakip vs sebeplerle kda oldukça kötü durumlarda olabiliyor. Yine de hiç bir ceza almadım. Sa yazana As dediği için de banlanan var biliyorum ama eminim bunun altında başka sebepler vardır. Hani ben hiç sanmıyorum ki Riot bilerek oyuncuları cezalandırıp yeni hesap açtırmaya teşvik etsin. Çünkü çoğu oyuncu geri dönmeyecek dönenler ise fazla bir harcama yapmayacak. Benim düşüncem şu; önceden feedlemekten ve afk kalmaktan reportlandınız lakin bir kısıtlama almadınız. Sonra ki oyunda ise flame sebebiyle reportlandınız sistem önce ki şeyleri de göz önünde bulundurup aslında report sayılmayacak bazı chat konuşmalarını da göz ardı edip ''bu oyuncu çok fazla şikayet ediliyor'' şeklinde algılayıp yasaklıyordur. Sonrasında ise işte banlanma sebebi nedir son report yüzündene ''as'' yazdınız banlandınız gibi gözüküyor..

    Bunları neden yazdım bilmiyorum ama canım sıkıldı işte öylesine bir fikrimi söyledim.

    adam redditte konu açtı hi yazdığı için permaban yemiş.ben tek bir kötü söz söylemeden ban yedim ejdere gidin barona gidin topta zac var adamın redini al falan dediğim için şakamısın kardeş?




  •  Haketmeyen Banlarımız için Change'de Kampanya
    hadi bu neyse de script için buna imzalaynalar adam filan değil hdplidir
  • Rinoard R kullanıcısına yanıt
    Bende bu oyunu Sezon 2 den beri , TR nin olmadıgı zamanlardan beri oynuyorum Ve tek ceza almadım emin ol . Bu sistem getirildiğinde , Zamanımda bol oldugu için ard arda oyunlara giriyorum , Tabi aynı kişilere denk geliyorum gün boyunca aynı eloda Sırf gıcık oldukları için her oyun report yiyo olabilirim , Fakat emin ol ceza almadım bundan önce Ard arda Hiçbirşey yapmamama rağmen Cezalar geldi ve kalıcı olarak yedim . Bu oyunda Scirptler ve Drop hackler için HİÇBİRŞEY Yapılmadıysa Benim emeğimin Cidden yendiğini düşünüyorum . Sen tabi beni haksız görebilirsin Ama başına geldiğinde umarım Yakınmasın .




  • Kullandığınız hesap üzerinde en ufak bir hakkınız yok.

    http://tr.leagueoflegends.com/tr/page/kullanim-%C5%9Fartlari-s%C3%B6zle%C5%9Fmesi-tou
  • League Of legends Sunucusunda Haksız yere Atılan banlar İçin Birşey yapılmasını istiyoruz. Ne emeğimizin karşılığı bu nede Ödediğimiz paranın ! . Cidden Suçsuz çoğu oyuncuyu banladınız , Bu sistemi getirerek oyuna daha çok ilgi göstermiş olmadınız , Sorumsuzca davranıp Haklı ve Oyunda kendini geliştirmek isteyen insanları banladınız. Böyle giderse Ya league of legends'in sonu gelir Veya Herkez TR sunucusundan Geçişler yapar .



    Peki İstediğimiz ne ;

    1-) İlk Öncelikle Ticket Yerinde Gereksiz banlar için Bir yer açılması

    2-) Atılan ticketlere Düzgünce bakılarak , Gerekli Kişilerin Banının açılması veya Hafifletilmesi ( Konuşma cezası gibi )

    3-) Sistemin Kaldırılması veya Düzeltilmesi .

    Bu oyuna 3 - 4 - 5 Yılımızı veren oyuncularız Bu kadar şeyi Hakediyoruz. Lütfen ilgilenin ve Birşeyler yapın.

    Eğer Sende Bu durumda Şikayetciysen veya mağdursan bu kampanyayı imzala !


    Bu yazı tarzı ile ciddiye alınmazsınız. Bu ne 15 yaşındaki çocuğun haykırışı tarzında bir yazı olmuş. Daha ağır başlı, emir vaki olmayan, düzgün cümleler ile yazarak yeniden açın.
    Böyle çocukça yazıyı imzalayıp kendimi rezil edemem :/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 100k toplasanız bile hiçbirişe yaramıyıcak
  • Change.org'u kimse takmıyor ki. İsterlerse tüm dünya imzalasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.