Şimdi Ara

Yeni kia sportage 1.6 atmosferik otomatik hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    başlıktaki araçla ciddi düşünüyorum. Webde bi comfort paket iç dış olarak göremedim. Bulan varmı ? Mantıklımdır sizce LPG uyumlu mu? alternatif varmı max 90 k civarına ya lpg yada dizel otomatik olmalı ?

     Yeni kia sportage 1.6 atmosferik otomatik hk.
     Yeni kia sportage 1.6 atmosferik otomatik hk.



  • Sportage in iihs güvenlik testleri henüz yapilmadi,eski kasasi rezaletti.tucsona yonelin,motor lpdi sıvılaştırılmış sisteme uygun.suv dusunuluyorsa bu rakama alınacak en iyi arac su an.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaş ıhhs rezalet falan yazmış ama sportagenin ıhhs videosu yok ix35 ile aynı araçlar olarak görebilirsiniz ama güvenlik olarak aynı araçlar değil Euro ncap testlerinde anlaşılır saçma konuşmaya gerek yok ayrıca ıhhs araç alırken bakılacak en son testlerden birisidir gözümde adam zaten eski kasayı sormamış ki.
    Adam zaten ıhhs testleri diye bir şey yazmamış direk ondan örnek veriyorsun rezalet falan görende sanır hiçbir güvenlik yok git araştır biraz ne ödüller almış araçlar güvenlik testlerinde rezalet diyor :)
    yeni kasada tabiki geliştirmişlerdir o ıhhs denilen saçma sapan testlerdeki a sütunu olayını farlardan bir vuruyorlar direk a sutunu yamuluyorsa araç pert oluyor galiba en ufak bir kazada bu kadar saçma bir anlayış daha görmedim çeşit çeşit kaza oluyor en son olucak kazalardan bir tanesi zaten o şekilde ama işte.

    Ayrıca konuya gelirsek ben 2014 modelini alıp kullanıp satmıştım bilgi verebilirim o yüzden size lpg hakkında 2 ay araştırdım spo için.Comfort ve consept plus var 135 bg yeni kasa otomatikte.Lpg uyumlu bir motor tam olarak değil çünkü direkt enjeksiyonlu.
    Karma sistemler var bunlara tam olarak uygun değil sorunsuz kullananlarda var tabikide karma sistemin fiyatları normal ama benzin harcıyorlar.



    Sıvı sistem lpdi ise tamamen gaz tüketir ve direkt enjeksiyonlara kesinlikle daha uyumludur ve yakıt tüketimi daha iyi tabikide 25 kuruşlara kadar iniyor dizel ekonomisi yani.
    Ama fiyatı 7 bin lira civarı karma sistemden daha pahalı ama daha uyumlu ve daha az tüketiyor tabi montajda önemli iyi bir montajla sorunsuzda kullanabilirsiniz.
    Hatta yeni kasa sportage 1.6 Gdıya montaj yapıldı facebookta görmüştüm.

    Ama en yakın rakibi tucson hem daha donanımlı ve çok daha yakışıklı fiyat olarakta iyi bence tucson bakın derim.
  • Tucsonla platform muhtemelen aynıdır. IIHS uyumlu olduğunu tahmine diyorum.

    1.6 atmosferik + otomatik şanzıman biraz hantal olacağı kesin. Lpg uyumu arkadaşın yazdığı gibi.
  • Lpg yoksa yatar o is istanbulda 10 litre yakar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kasasının donanımsız versiyonuna 90 vereceğime tucsona binerim daha iyi.135 bg otomatik+consept plus 100 bin fiyat biçmiş neredeyse.
    2015 135 bg otomatik sportageyi aksesuarlar falanda var herşey içinde 79.5a aldık ona 90 vereceğinize bayilerde hala eski kasa satılıyor çok daha ilgi çekici ve alımlı hali ile.
    Ya da gidin tucson bakabilirsiniz o fiyata daha donanımlı ve daha yakışıklı.Ayrıca motor hantal değil gayet iyi çekiyor onuda söylemeyelim ıhhs falan palavra hepsi.
    Lpg uyumu ise arkadaş güzel açıklamış karma sistem 30-35 kuruş arası yakar kısa mesafede dahada fazla yakar benzinde harcar ve daha uyumsuzdur.Ama fiyatı sıvı sistemin yarısı kadardır.
    Sıvı sistem az yakar,daha uyumludur ve performansta karmaya göre daha iyidir.Ama fiyatı karma sistemin iki katıdır buna göre yapın tercihinizi derim.
  • 1.6GDI Motoru Yeni Sportage'da almayın. O kadar para verdikten sonra T-GDI olsun. Zaten ikisi de yakacak. Araç çok ağır o kasaya bu motor olmaz. Hem Tucson alın gitsin bu gereksiz pahalı. LPG hem GDI ye hem T-GDI ya takılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.