Şimdi Ara

Sitenizin Satışlarını Ve Ziyaretçi Sayısını Katlayacak Wp Eklentisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yazımda kendi web sitelerim üzerinde kullandığım ve ciddi anlamda faydasını gördüğüm ücretli birkaç wp eklentisinden bahsedeceğim.BU eklentinin geliştiricisi Dünyaca ünlü thrive themes.

    Adından da anlaşılacağı gibi firma tema ve eklenti tasarımı yapıyor. Ben burada temalardan ziyade size eklentilerden bahsedeceğim kısaca.

    THRIVE LEADS

    Bu eklenti müşterilerinizin maillerini toplayıp onlara defalarca kez yeniden pazarlama yapmanıza olanak veriyor. E-ticaretle uğraşanlar odaklı mail listeleri oluşturmanın ne kadar önemli olduğunu bilirler. Zor olan kısım ise bu müşterilerin e-mail adresini alıp onları kalıcı müşterilere dönüştürmek yolunda ilk adımları atmaktır. İşte bu eklenti birçok farklı opt-in seçeneğiyle bu işi mükemmel yapıyor. A/B Testleri,popuplar,inline formlar,sticky(yapışkan) ribbon menü, detaylı analiz ve raporlama gibi daha birçok konuyu ve özelliği bu eklentide bulabilirsiniz. Şiddetle öneriyorum.

    THRIVE LANDINGPAGES

    Bu eklentiyi wordpress sitenize kurarak muhteşem satış sayfaları,abone olma sayfaları,ürün karşılaştırma sayfaları ve daha bunun gibi bir siteyi çok amaçlı hale getirecek 120+ çeşit sayfa biçimlenmesi oluşturabilirsiniz. Normal bir web sitesi bloğunu bile kısa bir süre içerisinde marketing yapılacak düzeye getirebilir,odaklı mail list toplama,web eğitimi,süreli kampanya sayfaları gibi daha birçok özelliği sitenin yapısını bozmadan dakikalar içerisinde oluşturabilirsiniz. Bahsettiğim eklentilere ve resmi web sayfasına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız.

    https://www.thrivethemes.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercinato88 -- 17 Mart 2016; 13:18:40 >







  • Konuyla ilgili yardım isteyen arkadaşlar bana buradan ve pm ile yazabilirler elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.