Şimdi Ara

HTC M8 Telefonu Ekranı Kırılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi telefonun ekranı maalesef düşme sonucu kırıldı ama dokunmatiği, konuşma sesi hiçbir yerinde ekran hariç sorun yok şu an için yaklaşık 3 ay daha garantisi vardı gayette memnundum. Şimdi sormak istediğim şu garantiye yollasam ne fiyat çıkartırlar acaba bir ikinci olarak eskisi gibi randımanlı olur mu ? yoksa bunu satıp yeni bir telefon almak mı mantıklıdır. Gerçi yeni telefonların fiyatı da almış başını gidiyor maalesef.
     HTC M8 Telefonu Ekranı Kırılması
     HTC M8 Telefonu Ekranı Kırılması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faenal -- 15 Mart 2016; 11:29:35 >







  • garanti kapsamına girmez, ekran değişimi nerden bakarsan 300den aşağı olmaz, karaköy alt geçitte bi telefoncu kırılan dokunmatikleri değiştiriyor sanırım bence direkt öyle bir şey dene
  • Dopplereffect kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Ama ben İstanbul'da değilim maalesef. 300 tl aslında neredeyse şu an ikinci el m8 in yarı fiyatı bakalım düşünme aşamasındayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Sanırım çok övülen htc dw kılıf pek işe yaramamış sizde :(
  • Servis ekranı komple değiştirecektir ve nereden baksanız en az 400 tl isteyecekler. Servise vermek istemem derseniz yurt dışından uygun fiyata parça temin edip iyi bir USTA ya ekran tamiri yaptırabilirsiniz, parça ve işçilikte sorun olmazsa eskisi gibi randımanlı olur neden olmasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mors

    Geçmiş olsun. Sanırım çok övülen htc dw kılıf pek işe yaramamış sizde :(

    Teşekkürler. Telefonla konuşuyorken oldu maalesef yoksa kılıfın koruyacağını düşünüyorum. Telefonu da sattım bu şekilde yaptırıp kullanabilirdim ama hazır durum bu iken ios kullanmak istedim ilk defa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EternalFK

    Servis ekranı komple değiştirecektir ve nereden baksanız en az 400 tl isteyecekler. Servise vermek istemem derseniz yurt dışından uygun fiyata parça temin edip iyi bir USTA ya ekran tamiri yaptırabilirsiniz, parça ve işçilikte sorun olmazsa eskisi gibi randımanlı olur neden olmasın.

    Aynen bende sizin gibi düşündüğüm için ve benim yaşadığım yerde bırakın iyi ustayı normal bir usta bile olmadığı için bende uzaklara yollayıp aklım kalacağına 400 e maalesef elden çıkarmak zorunda kaldım üzülerek çünkü m8 i seviyordum açıkçası şimdi ilk defa ios kullanıyorum bakalım bundan da şimdilik memnunum.
  • faenal F kullanıcısına yanıt
    Geçmiş ve hayırlı olsun, güle güle kullanın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EternalFK

    Geçmiş ve hayırlı olsun, güle güle kullanın

    Teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faenal

    quote:

    Orijinalden alıntı: EternalFK

    Geçmiş ve hayırlı olsun, güle güle kullanın

    Teşekkürler...

    telefonu satmışsınız ama kullandığınız süre zarfında nasıldı m8s? benim almayı düşündüğüm bir cihaz çünkü. hatta a9 ile m8s arasında kaldım. Özellikle pil konusu cezbedici geliyor bana m8s de. cevap için şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mors -- 19 Nisan 2016; 20:59:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı bende oldu 4 ay önce kvk ya verdim 540 tl ödeme yaptırdılar geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mors kullanıcısına yanıt
    Geç cevap verdiğim için öncelikle kusura bakmayın. Htc m8 bence çok iyi bir telefondu son marshmallow güncellemesinden sonra resmen akıyordu ve 2 yıl boyunca stabilitesini hiç bozmadı. Ben zaten bu kadar milletin gidip gözü kapalı samsung almasını hiç anlayamıyorum. Yine HTC almamanın tek nedeni ise sadece İOS işletim sistemini denemek başka hiç bir nedeni yok. Şu an İphone 6S Plus 128gb olanı kullanıyorum gerçekten çok iyi telefon ama malum fiyatı gerçekten çok yüksek. Benim düşüncelerim bu yönde umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • anadolulu1 kullanıcısına yanıt
    Çok para istemişler gerçekten. Elden çıkarmakla iyi bir iş yaptığımı sizin şu yazınızdan bir kere daha anladım. Teşekkürler size de geçmiş olsun.
  • faenal F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum. Hayırlı olsun tekrar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.