Şimdi Ara

Okullar ve bölümleri ile ilgili bilgi paylaşımı, puanlama yapılacak bir site

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gerek öğrenci, gerek veli olalım, eğitim hayatı yaşamımızın büyük bir bölümünü oluşturuyor. Peki alacağımız eğitimi her zaman doğru seçebiliyor muyuz? Bu basit sorudan yola çıkarak hazırlanan bu sistem ile deneyiminizin olduğu herhangi bir kurum, bölüm ve derslik hakkında değerlendirmeler yazabilir, ortam ile ilgili resimler paylaşabilir, o kurumun öğrencileri veya öğretim görevlileri ile iletişime geçebilirsiniz.

    Unutmayın, sizin için sıradanlaşan gündelik olaylar, kurumu tercih etmeyi düşünenlere fikir vermesi için çok önemli olabilir

    www.okulagi.com


     Okullar ve bölümleri ile ilgili bilgi paylaşımı, puanlama yapılacak bir site



    okulagi.com beta aşamasında yayın hayatına başladı. Veri bankasında lisans, önlisans, liseler, kurslar, anaokulları, yurtlar gibi kategorileşmiş 100 bin kurum / bölüm / derslik yer almakta, gerek lokasyona bağlı gerek kurumun sunduğu imkanlara dayalı detaylı arama yapmaktadır.

    okulagi.com güçlü bir eğitim kurumu arama motoru

     Okullar ve bölümleri ile ilgili bilgi paylaşımı, puanlama yapılacak bir site



    Geniş kategori ağacında kaybolmadan aradığınıza ulaşabilirsiniz. Kurumların verdiği bilgiler doğrultusunda ise "otopark" veya "internet" gibi sunulan imkanlara kadar seçimlerinizi daraltabilirsiniz. Bunlarla uğraşmak istemiyorsanız sorun değil, arama çubuğuna sadece anahtar kelime ile şehrin ismini yazmanız yeterli.

    okulagi.com ile deneyimlerinizi, başkaları için paylaşın !

    Kurum veya bölümler ile ilgili tecrübelerinizi ve puanlamanızı yaparak, o bölüm veya kurum hakkında bilgi arayanlara fikir verebilirsiniz. Unutmayın, sizin için sıradanlaşan gündelik olaylar, kurumu tercih etmeyi düşünenlere fikir vermesi için çok önemli olabilir.

    Sadece yorum veya puanlama değil, aynı zamanda resimler bölümlere kendi objektifinizden resimler yükleyebilir, herkesin görmesini sağlayabilirsiniz.


    okulagi.com da sosyal ağ

    Kurumun ağında olan diğer kişiler ile hatta kurumun kendisi ile iletişime geçebilirsiniz. Değerlendirme yazıları yazan üyelere de mesaj atabilir, daha spesifik sorular ile yardım alabilir veya yardım edebilirsiniz.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.