Şimdi Ara

Hangi Next Uydu Alıcı? (HD ve mini olacak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Pek TV izleyen birisi değilim, şu an Sunny'nin TV arkası HD bir uydu alıcısını kullanıyorum. BISS şifrelerini çözer dendiği ve BISS şifresi girilebildiği halde BISS şifreleri çözememesi, destek diye bir kavramın bile olmaması ayrıca sinyal zayıf olduğunda HD kanallarda görüntünün gitmesi gibi sorunlar nedeniyle yeni bir uydu alıcı alacağım ve destek nedeniyle Next düşünüyorum. Uydu alıcı TV arkası modellerden birisi olacak. Bütçe olarak net bir sınırım yok; sadece beklentilerim düşük olduğu için beklentilerimin çok üzerinde yetenekleri olan pahalı bir model almak istemem.
    Beklentilerim;
    1. Sorunsuz ve hızlı olması, takılma-donma vb problemlerin minimum olması,
    2. BISS şifrelerini ve kanal frekanslarını otomatik güncellemesi; yani olabildiğince "tak-çalıştır" bir uydu alıcı olması.

    Bu 2 beklenti benim temel beklentilerim, bunun dışında kumanda kalitesi ve alıcısı iyi olursa benim için değer ifade eder.

    Tavsiyelerinizi bekliyorum; şimdiden teşekkürler. (Lütfen model tavsiyesi yaparken nedeni ile ilgili de 1-2 cümle yazın, aksi halde pek bir anlamı kalmıyor.)

    NOT: Merkezi sistemde kullanılacak.



  • Bir sürü next cihazbvar ufak, hangisini almayım annem kullanacak, hd olsun sorunsuz olsun Turksat kanal destego olsun yeter.
    Cool, punto, combo bir sürü çeşit var, hanfisinin ne farkı var bir liste varmı kıyas için. Black 2 plus alacağım sanırım farklı bir teklif gekmezse.

    http://www.hepsiburada.com/next-minix-hd-black-2-plus-digital-hd-uydu-alicisi-p-EVNEXTMINIXBLACKP

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Black II Plus aldım. 512 MB Ram olması ve anlayabildiğim kadarıyla miniler içindeki son modellerden olması tercih sebebim oldu. O kadar çok çeşidi var ki insanın kafası karışıyor. GittiGidiyor'dan aldım. 104,90 TL. Gittigidiyor çeki varsa forumdan temin edebilirsiniz. 100/20 vardı. Ben başka şeyler de aldığım için 150/25 çek temin nettim. (2 TL'ye)
  • New pandora.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.