Şimdi Ara

Godaddy yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Siteler hakkında hiçbir bilgim olmamasına rağmen bu işe girişmek istedim, keşke başlamadan önce bir kez daha düşünseymişim diyorum şimdi.
    Domain'i aldım, alırken website builder diye bir şey de ekledim sepete. Her şey iyi, güzel derken internette bulduğum temayı website builderla yükleyemediğimi fark ettim. Herhalde wordpress hesabı gerekiyor dedim, ondan aldım 1 aylık, denemek için. Bu sefer de kendi domainimi bu wordpress hesabına aktaramadım, geçici bir domain duruyor şu an. Sonra dedim herhalde hosting lazım, 1 aylık da hosting aldım. Şu an birbirinden alakasız 3 şey var gibi duruyor hesabımda. Yardımınız lazım, ne yapmam gerekiyor? Kendi yükleyeceğim temayı kendi seçtiğim domainde kullanabilmem için ne yapmam lazım?



  • Website builder godaddy in kontrol panelli bir site tasarlama sistemi sanırım. Domain ve hostinginiz olduğuna göre ftpnize girerek wordpress dosyalarını attıktan sonra veritabanı oluşturup wordpress kurulumunu yapabilirsiniz. Kendi temanızı ise ftp üzerinden temalar dosyasının içerisine atarak yönetim panelinden geçerli olacak temayı seçebilirsiniz.
  • Sizin yazdıklarınızdan da pek bir şey anlamamıştım açıkçası, o yüzden godaddy desteği aradım. Cidden çok iyi yardım ettiler, website builder dediğim özellikle sadece hazırda verilen 50 temayı kullanabiliyormuşuz. Arayıp durumumu anlatınca hemen iptal ettiler, aynı değerde hosting verdiler ve domainimi de oraya taşıdılar. Sizin dediğiniz ftp felan da burada gözüktü, öncekinde gözükmemişti. Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.