Şimdi Ara

Huawei Parayı Ödemiyormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sarı-kırmızılı ekip Huawei ile yaptığı forma reklamı anlaşmasından 4 milyon 130 bin dolar alacaktı. Fakat iki taraf arasında yapılan anlaşma gereği Galatasaray, Huawei'nin ödediği rakamın üzerinde başka bir teklif bulamazsa Çinliler sözleşmeyi tek taraflı olarak uzatabilecekti.

    Fakat Galatasaray yönetimi Huawei ile yapılan anlaşma önünde olmasına ve Çinlilerin üzerine basarak defalarca "daha iyi teklif bulamazsınız" demelerine rağmen 9 milyon TL (yaklaşık 1 milyon dolar azına) karşılığında forma reklamı için Dumankaya ile anlaştılar.

    http://spor.internethaber.com/galatasaraya-sok-cinliler-parayi-vermiyor-1573977h.htm







  • Düşündürücü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok saçma. Sponsor oldukları 1 senenin parasını vermek zorundalar. Tek taraflı uzatma durumunda önceki anlaşma üzerinden hak talep edemezler. O 1 yıllık anlaşma şartları Galatasaray tarafından yerine getirilmiştir. Huawei tarafından da yerine getirilmelidir. Uzama opsiyonlarıyla ilgili konular ayrıca mahkeme ile çözülür, "önceki yılın parasını vermiyoruz" diye bir şey olmaz. Uzama opsiyonunun Galatasaray tarafından ihlal edildiğine dair haklı bulunurlarsa Galatasaray, mahkemenin belirlediği yükümlülüğü yerine getirir ama eğer böyle para vermeme olayı varsa mahkemede elimizi güçlendirir, karşı davayı kazanır parayı faiziyle alırız büyük ihtimalle.

    Uzama opsiyonunun ihlalini değerlendirmek için anlaşmanın tam metnini incelemek lazım. Karşılaştırmanın yıllık net ücret üzerinden mi yoksa brüt kazancın yıllığa bölünmüş halinden mi yapılacağı önemli.




  • Üstün bir yönetim başarısı daha, davayı kazansalar bari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal bişi galatasarayda çalışanlarına para ödemiyor zaten. Birde soma için yapılan a.madrid ile hazırlık maçından toplanan yardım parasını da vermiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dumankaya kimbilir kimin tanıdığı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu dumankaya sponsorluğu bile bu yönetimin gönderilmesi için yeterli, 4 yıldız 3 kupalı şl gidecek takıma uyduruk firmayı layık gördüler.hadi rakam fazla olur anlarım geçen yılki rakamdan az yandex in verdiği rakamdan az , azınıda geçtim herifler yazan rakamın yarısını elde kalan dairelerini fiyatlarını şişirerek çaktılar resmen şaka gibi. kap ta bu daire verilecek detayıda yazmıyordu.ffp diye zırlıyorlar geldiklerinden beri bu daireler ffp gelirleri kapsamında giriş olarak gözükmüyor

    bu adamların tek derdi riva floryaya çöküp peşkeş çekmek,tez zamanda kurtulmamız lazım yoksa asy gibi iş işten geçecek




  • Ne demek vermiyorlar? O zaman ben de ; huawei marka telefonumu kırıyorum,hadi bakalım hodri meydan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pabliato

    Ne demek vermiyorlar? O zaman ben de ; huawei marka telefonumu kırıyorum,hadi bakalım hodri meydan.

    Kırarsan kır. Coca Colayı protesto için kola alıp lavaboya döken adam aklıma geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muammer122 kullanıcısına yanıt
    En güzeli Coca Cola'yı protesto edip Fanta içen valiydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

    şu dumankaya sponsorluğu bile bu yönetimin gönderilmesi için yeterli, 4 yıldız 3 kupalı şl gidecek takıma uyduruk firmayı layık gördüler.hadi rakam fazla olur anlarım geçen yılki rakamdan az yandex in verdiği rakamdan az , azınıda geçtim herifler yazan rakamın yarısını elde kalan dairelerini fiyatlarını şişirerek çaktılar resmen şaka gibi. kap ta bu daire verilecek detayıda yazmıyordu.ffp diye zırlıyorlar geldiklerinden beri bu daireler ffp gelirleri kapsamında giriş olarak gözükmüyor

    bu adamların tek derdi riva floryaya çöküp peşkeş çekmek,tez zamanda kurtulmamız lazım yoksa asy gibi iş işten geçecek

    Korkarım olay daha da büyüyecek, bir avuç taraftar bağırdığımızla kalacağız. Zamanında AIG meselesi vardı, Turgay Şeren ve birkaç kişi hem basında hem divanda yapmayın etmeyin, bu iş stratejik ortaklık değil tefecilik diye bağırdı duyan olmadı. Şimdi sıra arazilerde. Bunak sürüsü kulübü batırmadan rahat etmeyecek.




  • Böyle bir madde varsa kullanmayı akıl edemeyen yönetime sovmek haktır.

    Üç yıl için 31 milyon TL kısaca 11 milyon dolar gibi bir rakama anlaşıldı dumankaya ile. Huawei 4.13 milyon dolar veriyor. Gsnin malı deniz yemeyen keriz misali bir durum var ortada. Adamlarla 1+1'i 3 seneye çek toplamda 12'ye anlas. Bunu beceremeyen yönetim istifa etmeli.

    Yeni sözleşmede yarısı nakit yarısı daire ve dairelerinde satılmayan tipte olduğu söyleniyor. Eğer doğru ise tarihte yapılan en boş anlaşma olarak maliye vs bölümlerde ders niyetine okutulmali.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dumankaya ile anlaşmalarının nedeni gelen dairelere liseli dedeleri yerleştirmek. 1000tl gibi sembolik rakamlardan nasıl daire tapusu devredilir falan hepsini görürüz.. tabi biz göremeyedebiliriz sonuçta kulübe liseli hariç üye falan olamıyor..

    Bize ne ki gerçi ben bu yıl sonunda leicester city şampiyon olursa onun formasını alıcam. Hiç olmazsa zevk alıyorum ve kulüp yönetimi taraftarı için Kontrol altına alınması gereken tehlike arz eden FAN lar diye bahsetmiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dumankaya için hava hoş. Bunlar için önemli olan arsa. Bina her türlü dikilir zaten kaça mal ediyorlar ki. Arsayı bulsun daha temeli atmadan birkaç daire sattı mı binanın parası çıkıyor zaten.
  • Sponsor konusunda neden ağır kaldıkları şimdi anlaşıldı. İşi nasıl kitabını uydururuz diye karasız kalmışlar demek ki. Çinlilerin mahkemeye vermesine gerek kalmadan mali genel kurulda ibra etmeyip hesapları mahkemeye götürmek gerekli ama bunu yapacak üye nerede? Ada yı vaad etti nasılsa el kaldır indir ibra edecekler.

    Eskiden bu konularda özellikle divanda sert eleştiriler gelirdi şimdi o da yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.