Şimdi Ara

msı r9 380 yada r9 280x?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yeni bir sistem topladım bu 2 ekran kartı arasında kaldım. bütcemi biraz zorlayıp GTX 970 almayı düşünüyordum fakat su anda zorlancak gibi değil. hangi kartı önerirsiniz? 1000 tl ye kadar ekran kartı tavisiyelerine açığım

    sistemim

    ıntel i5 6600k skylake
    msı z170a krait edition anakart
    kingston hyper x 8gb 2400mghz dd4 ram



  • 380 daha yeni mimari daha güncel bir kart.dx12'de daha başarılı olabilir ve 1000 liraya gerek yok bu fiyat güzel kart da güzel.

    http://www.teknobiyotik.com/donanim/sapphire-r9-380-nitro-4gb-gddr5-256bit-hdmi-dvi-ekran-karti-11242-13-20g.html
  • yarın gidip bir r9 380 alıcam o zaman. seçenek çok olunca insanın kafası karışıyor
  • Sapphire R9 290X
    http://www.webdenal.com/sapphire-11226-17-20g_752976.html?gclid=CLyUifvEq8sCFUWNGwodz0EP_w

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam açıkcası sapphire den tiksinmiş durumdayım ne zaman bir ekran kartını alsam fanlarında sıkıntı yaşıyorum r9 380 msı almak var kafamda su anda
  • 380 serisinde ne marka alirsan al faninda sorun yasamazsin ses olarak cunku sesi cikmiyor aletlerin.60 dereceye kadar fani donmuyor ve oyunlarda da fandan ses gelmiyor 80 dereceye kadar isin demisler fan profilinde.sapphire 380 kuzenimde var ses diye bir sey yok bende de asus 380 var bu da sessiz.msi da sessizdir de yani cok fiyat farki var ama o kadar para vereceksen asus al.msi'nin olayi ne anlamiyorum herkes msi msi diye geliyor ilk basta sonra baska bir marka alip gidiyorlar suslu fan cezbediyor sanirim ilk basta?
  • acıkcası msı almayı düşünmemin tek sebebı anakartı msı seçmiş olmam msı ve asus marka olarak başarılı buldugum 2 firma. yoksa başka bir sebebi yok
  • benim anakartim gigabyte asus ekran k. yani bir faydasi yok anakart ekran karti ayni olunca.asus rog bir kartin vardir o zaman para edebilir rog anakart voltaj mod filan yapacaksan ama alip uzerine takacaksan anakart isterse foxconn olsun degisen bir sey yok.forumda asus populerdi sonra 280x modellerinde artifact hatasi olunca gozden dustu ama bir modelde sorun cikti diye firmayi silip atmak da bizim Turk milletine has bir olay.o zaman dusun tasin al diyeyim msi asus olur madem sapphire istemiyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

    benim anakartim gigabyte asus ekran k. yani bir faydasi yok anakart ekran karti ayni olunca.asus rog bir kartin vardir o zaman para edebilir rog anakart voltaj mod filan yapacaksan ama alip uzerine takacaksan anakart isterse foxconn olsun degisen bir sey yok.forumda asus populerdi sonra 280x modellerinde artifact hatasi olunca gozden dustu ama bir modelde sorun cikti diye firmayi silip atmak da bizim Turk milletine has bir olay.o zaman dusun tasin al diyeyim msi asus olur madem sapphire istemiyorsun.

    Msi 10.5cm fan çapı ile önde ve asusun fanları daha ufak saphire macunu bile 3kuruşluk kullanan bir şirket. Msi ın tasadarımıda çok güzel. Yinede aradaki fiyat farkları aşırı yüksek değmez o farka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.