Şimdi Ara

Uydunet Sonrasi Teledunya'da Mozaiklenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bugun yeni Uydunet baglattim eve, lakin bir problemim var. Uyduneti aktif olarak kullanirken TV izlemeye calistigimda televizyon surekli mozaikleniyor. Bir seyler download ederken takilmalar, kaymalar oluyor. Upload ederken ise durum daha da vahimlesiyor ve TV hic izlenemez bir hal aliyor. Sizce bu sorun neden kaynaklaniyor olabilir? Ne yapmaliyim?

    Cevaplar icin simdiden tesekkurler.



  • ev içi tesisatı düzgün yapmamış olabilirler, zaten baştan sağma iş yapıyorlar birde üzerine fahiş fiyat çekiyolar.. Onun dışında uydunet gayet iyi.
  • Cevap icin tesekkurler. Yeni taktiklari kablo baglantilarini tek tek kontrol ettim, gevsek olanlari da saglamlastirdim ama herhangi bir iyilesme olmadi. Eger taktiklari splitter arizali degilse ev ici tesisatinda ariza olmadigini dusunuyorum. Splitterdan dolayi sinyalde bolunme oluyor olabilir ama.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle birşey var bize gelip uydunet kurduklarında uydunet ve teledünyayı ikiye bölerken splitterın çok dandik olduğunu söyledi ve hd bile izleyemezsiniz dedi harbidende öyleydi ne yapcaz falan dedik sende yokmu dedim var ama parayla satıyoruz 35 tl fiyatı var dedi.Verdik 35i şuanda bir sıkıntı yok yıldırım koruması da varmış
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler.Mümkünse Splitter'ın fotoğrafını alabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam telefondan ekleyemiyorum ama markasi ve modeli

    technetix tris 213 een

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    İsmi kafi hocam,teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun gelmisler uydunetten, splitter'i degistirmisler ve 30 tl para almislar. Ama duzelmis en azindan, su an herhangi bir sorun kalmadi. Yardim eden herkese cok tesekkurler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matkapmatkap

    Bugun gelmisler uydunetten, splitter'i degistirmisler ve 30 tl para almislar. Ama duzelmis en azindan, su an herhangi bir sorun kalmadi. Yardim eden herkese cok tesekkurler.

    Bunu ücretsiz yapmaları lazım hocam, o 30tlnizi geri alın , aynı şey bana da yapıldı ücretsiz olarak
  • confuest kullanıcısına yanıt
    Ben evde yokken geldikleri icin maalesef cok mudahil olamadim. Bu konuda da parayla verildigi soylendigi icin cok da onemsemedim acikcasi. Fakat arizanin giderilip giderilmedigini teyit etmek icin aradiklarinda soyledik, bunu bastan yapmaniz lazimdi neden 30 tl aliyorsunuz diye. Ama cevaplar klasik, kuruldugunda duzgun calistigi teyit edilmis vs. sacma sapan cevaplar.

    Bir de ben teledunya icin kendi verdileri cihazi kullanmadigim icin zaten her ariza oldugunda bir sekilde cihaza baglamaya calisiyorlar sorunu. Yani splitteri baglatmasak muhtemelen cihaz problemli deyip gideceklerdi.

    Eger bu 30 tl icin musteri hizmetleri disinda baska bir itiraz kanali varsa edeyim. Musteri hizmetlerinden sonuc cikacagini sanmiyorum zira.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • confuest'e vekalet verin o halleder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.