Şimdi Ara

Yeniden yapılanma süreci, beklentileriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı mağlubiyet hesabı oldu biraz da bu ceza, hem tribüne bile transfer isteyen şu menajerlik oyunlarından fırlamış olan kesim susar bir süre hem de yapılan aptal saptal sözleşmeler son bulur bu sayede.

    Beklentiniz nedir bu doğrultuda?

    Sene sonu bir sirkülasyon olacak mesela takımda, kadroyla ilgili düşünceleriniz nedir?

    Sabri, Hamit ve Çolak'ın sözleşmesi bitiyor sanırım ki ben Çolak'ı tutardım rotasyonda.

    Şu tarz bir iskelet var benim aklımda,

    Muslera (Cenk)

    Linnes (Yedek?) - Chedjou (Yedek?) Koray (Balta) - Carole (Olcan)

    Transfer (Donk) Transfer (Çolak)

    Sinan (Yedek?) - Sneijder (Bilal) - Podolski (Yasin)

    Transfer (Yedek?)



    Burak gitti. 8 mil euro bonservis bedeli alındı 2,8 mil euroluk sabit ücret yükü de yok artık.
    E Sabri desen 1,5 mil euro civarı alıyor, Hamit de 2.7 falan.
    Telles'i de Inter aldı desek 1,6 mil euroluk sabit ücretten kurtulurken 8,5 da bonservisten alıyorsun, ha opsiyonda belirtilen rakamın altına anlaşılırsa iş değişir tabi o potansiyel var bunlarda. :)

    Kabaca 8,5 mil euro yıllık ücretten kurtulurken 15-16 mil euro da bonservisten alıyorsun.

    Eşşek değilse bunlar gidip o parayla temel ihtiyaç olan 1 forvet 2 de orta saha oyuncusu alırlar artık.

    Semih, Tarık, Eray, Selçuk, Rodri ve Bruma ile ilgiliyse no comment demek lazım şuan için çünkü ne sözleşmeleri bitiyor ne de takımdan ayrılmalarıyla ilgili bir haber var ama Semih evlat Selçuk da yeniçeri kontenjanı dolayısıyla takımda kalır muhtemelen.

    Benden bu kadar, olan biteni değerlendirmek adına yaz transfer döneminde bir up çekeriz konuya. :)



  • Sinan Gümüş, Olcan Adın, Koray Günter ve Emre Çolak dışında bütün yerli oyuncular gönderilsin, bu yerli oyuncuların kontratları Türk Lirasına çevirilsin kabul etmiyorlarsa bunlarda gidebilir.
  • Muslere, Chedjeu, H.Balta, Sabri, Linnes, donk, Selçuk, Bilal, Sneijder, Emre, Poldi, Sinan (12 kişi) belki Cenk Gönen ve Koray da dahil ediebilir. Geri kalan bütün oyuncular en karlı şekilde gönderilmeli.. Yerlerine gelecek oyuncular hoca nın sistem,ine uygun gelecek vaat eden ve 3 tane de yaşı geçgin bonservissis oyuncu alınmalı.. gerisi oturur.. TD bence Luce olmalı.. yada ottmar hitzfeld benzeri bir alman.. İyi bir hoca seçmez isek yine sonuç hüsran olur..
  • Genç kadro kurmalı Gs. Scout ekibine büyük iş düşüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut
    Sabri
    Tarık
    Hamit
    Emre
    Semih

    Kesinlikle şutlanmalı.

    Serdar Aziz
    Emre Taşdemir
    Eren Albayrak
    Selim Ay
    Ahmet Çalık
    Ertuğrul Ersoy
    Aytaç Kara
    Mehmet Ekici

    Bunlardan bir kaç tanesi takıma kazandırılmalı.

    Atiba kante gibi 90 dakika 2 kişilik oynayacak devamlı pres yapacak çiğersiz orta saha bulamazsak işimiz yaş. Bakalım yeni melo bulmamız kaç seneyi bulacak.
  • Ligte yabancılardan dikkat çekenler.

    Douglão
    Rodallega
    Ndiaye
    Edin Visca


    Bunlarda alınabilir.
  • EPL'de orta sıra takımlarına neden bakılmaz hiç anlamam. Üstdüzey top oynayabilecek mükemmel isimler var oralarda. 23-28 yaş aralığında ki istikrarlı oyunculara bakılmalı. Hatta Championship'te bile yığınla oyuncu var bizlere ilaç olabilecek.

    Eğer Galatasaray'a gelirsek; Sabri,Selçuk,Emre,Semih,Yasin,Umut,Bilal kim varsa gönderilmeli. Yeni yüzler daha iyidir, her zaman.
  •  Yeniden yapılanma süreci, beklentileriniz?
  • Dursun özbek eğer hala koltukta duruyor olursa sene sonu yeğenini falan forvetw alır zaten kardeşini floryadan sorumlu yaptı varsa dayı oğlu amca oğlu hepsini doldurur takıma. Ha oraya koyacak akraba bulamazsa en komisyonlusu hangisiyse o transfer gerçekleşir. Saydığınız hiçbir oyucu gönderilmez aksine sene sonu sabriye sözleşme imzalarlar. Selçuğa zam bile yapabilirler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rodallega cok iyi olur sizin icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlaka genc kadro kurmalisiniz.Kurarken muslera sneijder selcuk podolski gibi isimleri kadroda tutup sureci daha hizli atlatirsiniz.

    Bu ceza cidden odul gibi olacak size eger dogru sekilde yonetilirseniz.Td secimi cok onem tasiyor bu donem icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bulshizza

    EPL'de orta sıra takımlarına neden bakılmaz hiç anlamam. Üstdüzey top oynayabilecek mükemmel isimler var oralarda. 23-28 yaş aralığında ki istikrarlı oyunculara bakılmalı. Hatta Championship'te bile yığınla oyuncu var bizlere ilaç olabilecek.

    Eğer Galatasaray'a gelirsek; Sabri,Selçuk,Emre,Semih,Yasin,Umut,Bilal kim varsa gönderilmeli. Yeni yüzler daha iyidir, her zaman.


    Premier ligdeki oyunculari 30 yasindan once getirmek cok zor. Kariyerini dusunen gelmez zaten. Anca gozden cikarilmis copler gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beşiktaş

    Genç kadro kurmalı Gs. Scout ekibine büyük iş düşüyor.

    ilk iş başta utkucan denen adam olmak üzere scout ekibi kovulmalı.bu yoklukta genç oyuncu diye 7 8 m verdirip benitez denen çöpü aldıracaklardı
  • Telles geri dönecek İnter FFP uyarısı yedi bonservisini alacaklarını sanmam başka bir kulübe itelememiz lazım. Ayrıca öncelik forvet transferi olmalı başarıya aç yabancı oyuncular transfer edilmeli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

    Muslere, Chedjeu, H.Balta, Sabri, Linnes, donk, Selçuk, Bilal, Sneijder, Emre, Poldi, Sinan (12 kişi) belki Cenk Gönen ve Koray da dahil ediebilir. Geri kalan bütün oyuncular en karlı şekilde gönderilmeli.. Yerlerine gelecek oyuncular hoca nın sistem,ine uygun gelecek vaat eden ve 3 tane de yaşı geçgin bonservissis oyuncu alınmalı.. gerisi oturur.. TD bence Luce olmalı.. yada ottmar hitzfeld benzeri bir alman.. İyi bir hoca seçmez isek yine sonuç hüsran olur..

    Luce'den ziyade daha genç bir teknik adam profili lazım bize.

    Hırslı, planı programı olan, oyuncunun saygı duyacağı gibi.

    Beşiktaş,

    Hangi scout ekibi güzel kardeşim bizde o görevi icra eden kesim çay çorba ekibinden hallice durumda. :)

    Caner,

    Yerli topçuyla işi olmamalı artık kulübün, yoğurdu üfleyerek yemek lazım bundan sonra.

    Ha belki 1-2 istisna, bir ihtimal.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cém

    Telles geri dönecek İnter FFP uyarısı yedi bonservisini alacaklarını sanmam başka bir kulübe itelememiz lazım. Ayrıca öncelik forvet transferi olmalı başarıya aç yabancı oyuncular transfer edilmeli.

    Hadi ya, bak bu kötü olmuş. Halbuki FFP nedeniyle kiralandı sene sonu için anlaşıldı falan deniliyordu işin başında ki 8 küsür mil euro da az bir rakam değildi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Macabre
    Luce'den ziyade daha genç bir teknik adam profili lazım bize.

    Hırslı, planı programı olan, oyuncunun saygı duyacağı gibi.


    Bence tam tersi yaşı geçgin bir hoca lazım. Daha önce takım kurmuş sistem kurmuş bir hoca.. Çünkü takım tamamen dağılmış durumda.. Bu dağılmayı ortadan kaldıracak ve yeniden takım kuracak tecrübeli bir isim lazım.. Bir de futboldan anlamalı.. ezbere takım kurmak dışında işler yapmalı..
  • Galatasaraylı degilim ancak cok sayıda gs'li arkadasım var,hem kendi kafamdakileri hem de onların düsüncelerini aktarayım :"öncelikle gözlemlediğim kadarıyla gs taraftarı yerli egemenliginin daha dogrusu yeniceri sisteminin olmadığı,kötü oynasalar bile mücadeleyi bırakmayan bir kadro,disiplinli ve forma dağıtımında adil olan,hücum futbolu oynatan bir hoca,bir de komisyon yemeyen,kulübün haklarını koruyan,vizyonlu ve güvenebilecekleri bir baskan istiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek fazla umutlanmayin derim. Gelecek hoca fark yaratabilir. Eksik bolgelere dusuk ucretli ortalama 5-6 oyuncu alirsiniz. Ancak sonraki sene ayaga kalkmaya calisirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle yapılması gereken transfer değil. Bunu bir kararlaştıralım, transfer bu işlerin kolayına kaçmak olur.

    İlk iş bize hızlı ve seri pas oyunu oynatabilecek, takım kimliğine büründürecek, gerektiğinde isime bakmadan kenara çekebilecek, gözünü kırpmadan genç oyuncu oynatabilecek bir teknik direktör bulunması şart. Bunu bir belirleyelim.

    Sonra bu teknik direktörün vereceği rapor doğrultusunda, kesinlikle bunun dışına çıkmadan (yalnızca yıldız statüsünde bir oyuncu olursa danışarak alınacak) futbolcu trasnferleri yapılacak. Takımın alt yapıları kesinlikle Hollanda'lı ya da Alman kişilerin eline verilip ve işlerine hiç bir şekilde karışılmayacak. Tüm bunların denetimini yapacak bir sportif direktör getirilecek. Bakın burası çok önemli, bu sportif direktör futbol saha içine değil, tüm kulübün futbol işleriyle ilgilenecek. Alt yapıdan her sene azami bir tane futbolcu A takıma çıkartılıp, kendini geliştirmesi için yurtdışından kulüplere kiralanabilir. Avrupa'nın orta-alt seviye takımlarına, bu ayarlanabilir. Alt yapı oyuncularının okumasından barınmasına kadar her şeyiyle kulüp yani bunlarla atanmış kişiler ilgilenecek. Scout ekibi ülkelere gidip bizzat çıplak gözle futbolcu izleyecek raporları sportif direktöre ve alt yapı hocalarına gönderecek. Hiçbir yönetici kafasına göre bu sistemin içine karışmayacak, eğer bir başarısızlık olursa sistemi aynı şekilde tutup sadece sorun veren parça değiştirelecek.

    Bunlarla ilgili tonlarca şey yazabiliriz, yeniden yapılandırma böyle yaparsan olur. 3-5 oyuncu transferi seni yine 2-3 sene sonra aynı noktaya getirir. Artık bu kulübün işleyen bir sistemi olmalı, hoca o sistemin bir parçası olmalıdır, futbolcular bireysel değil takımı düşünmelidir. Bu şekilde giderek yükselip kalıcı ve sürdürülebilir başarılar sağlayabilirsin. Yoksa gerisi boş laf.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.