Şimdi Ara

Skin Alma Hastalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Bu oyun gerçekten f2p (ücretsiz oyun) oyunudur.gercek parayla hiçbir şekilde rakibinin üstünde üstünlük kuramazsın. Amma velakin skin almak bana hiç mantıklı gelmiyor. Ama çoğu kişi hiç acımadan skin alıyor. Bana göre skin alacağıma sevdiğim bir şampiyon alırım rp ile daha iyi. Nedir sizlerde ki skin alışkanlığı? Anlayamıyorum. Ha paranı almışsın camdan dışarı atmışsın. Ha skin almışsın. Benim görüşüm bu şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bence de
  • Tercih meselesi paran varsa alabilirsin yoksa almazsin bu kadar basit ama tum parasini oyuna harcayan idioticten baska bir sey degildir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende o hastalık vardı.Muhabir janna,infernal nasus,anivia,kayle,ezreal hiç oynamadığım şampiyonlar.Ezrealde 5 veya 6 skin vardı.Gerçekten gereksiz, lise dönemlerimde almıştım.Yeni bir skin çıkıyordu ne olduğu önemli değil direkt alıyordum.Boşuna verdim artık almıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIP Gwen Stacy -- 4 Mart 2016; 20:37:25 >
  • IP biriktirerek eninde sonunda bütün şampiyonları açacaksın. Dersen ki benim şampiyon sayım az veya hemen şampiyonlarımı tamamlamak istiyorum, o ayrı konu. Skinle oynamak oynayış zevkini artırıyor bana kalırsa. Skin alışkanlığım yok. 25 kadar skinim var, 10-12 kadarını hediye olarak aldım zaten, geri kalanları da sevdiğim şampiyonları daha severek oynamak için aldım diyebilirim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi First Premolar -- 4 Mart 2016; 20:40:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RP ile neden şampiyon alayım ki? Zaten IP ile hepsini açabilirim. Onun yerine RP ile gider kostüm alırım. Benim görüşüm bu şeklide.
  • Kostümle oynamak hoşuna gidiyorsa insanların alır oynar ne var bunda.Parayı camdan dışarı atmaktan zevk alan varsa onu yapar ne olmuş yanı mantık neden arıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sadece 6 tane var en çok oynadıklarıma alıyorum sadece
  • okumayın rp ile hero alan ..... (burası hayal gücünüze kalmış)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prowind -- 4 Mart 2016; 21:12:30 >
  • Sigara alacagina rp ceker skin alirsin mesela ssigara icen biri degilsen. Zevk meselesi. Ayrica bazi sampiyonlar skinsiz oynanmaz,mesela lee udyr. Asiri cirkinler. Anivia da oyle. Mesela udyrde spirit guard skinim yok o yuzden oynamiyorum. Aniviada 3 skinim var,kartal-hextech-tarih oncesi. En cok istedigim anivia skini team spirit. Sandiklardan falan karabuz cikarsa ona da hayir demem ama. Yada biri hediye gondermek isterse falan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana hextech kutusundan karabuz anivia cikmamis miydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece çok sevdiğim şampiyonlara alırım skin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen ben başka bi online oyun oynuyordum ordaki accountu satınca elime baya bi para geçmişti haydan gelen huya gitsin mantığıyla baya rp çekmişimdir zamanında 600 küsür skin var yeni ne çıksa alıyodum oynadığım 10-15 tane hero vardır ama hepsinde 2şer 3er skin var hatta hiç oynamadığım tfde pax hariç bütün skinler var bence de hastalık..

    insanlara gösteriş yapmayı seven bi insanda değilim herşeyin orjnial halini severim ama lolde tutamıyorum kendimi
  • desene fakirim
  • Tüm şampiyonları IP ile açmış biri olarak söylüyorum ki sevdiğim şampiyonları göze hoş gelen skinler oynamak hoşuma gidiyor. Her rol için aktif olarak oynayabileceğim 6-7 tane şampiyon var ve toplasan 50-60 tane skin var. Ancak yarısı hediye gelmiştir neyse.. Atıyorum arkadaşlar yukarıda Sprit Guard gelmeden önce Udyr oynamazdım demiş. Aynı şey benim için ''bende hayvanım'' udyr olmadan önce udyr oynamazdım. Onu oynarken eğleniyorum. Efektleri hoşuma gidiyor. Yada Annie oynarken Gothic Annie olması hoşuma gidiyor efektlerin mor olması güzel çünkü moru seviyorum. Ashe oynarken Queen Ashe kullanıyorum. Çünkü hikayesi bazında ele alırsak Ashe'yi o şekilde oynamak bana haz veriyor. Aynı şekilde oklarının beyaz parlaklığını skin ile bağdaştırıyorum. Ateş efektini sevdiğim için Xerath ve Renektonun o volkanlı skinleri çok hoşuma gidiyor... gibi gibi.. uzatabiliriz... İnan, benim gibi 5 senelik oyuncular için skin bir nebze de olsa bu oyunu oynarken eğlenceli kılan unsurlardan bir tanesi artık..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: First Premolar

    IP biriktirerek eninde sonunda bütün şampiyonları açacaksın. Dersen ki benim şampiyon sayım az veya hemen şampiyonlarımı tamamlamak istiyorum, o ayrı konu. Skinle oynamak oynayış zevkini artırıyor bana kalırsa. Skin alışkanlığım yok. 25 kadar skinim var, 10-12 kadarını hediye olarak aldım zaten, geri kalanları da sevdiğim şampiyonları daha severek oynamak için aldım diyebilirim :)

    2011'den beri oyunu oynuyorum oyuna ip boost almak dışında hiç para yatırmadım oda grup ip takviyesi geldiği zamandı ve hala açık olmayan 50 şampiyon vardı hesapta. tabi 8 rün sayfalıydı ve rünleri diziliydi :D her rün sayfası 16k para ediyor bu arada
  • Bir dönem benimde böyle bir hastalığım vardı kurtuldum sonunda ama skin almayı saçma bulmuyorum sadece hevesimi aldığım için almıyorum artık. Güzel bir skinle oynamak bana keyif veriyorsa alır oynarım sonuçta keyif almak için oynuyoruz.
  • Kostümsüz oynayamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende katılsam da şöylede düşünmek lazım, skine paran verenler oldukça pay 2 win oyunlar düşüşe geçicekler sadece paranın oyuna etki etmediği yetenek vb isteyen oyunlar piyasada kalıcak
  • Skin acmak tam bi bagimlilik belliki sen tutulmamissin bi ara hatirliyorum indirim listesinde 2 tane skin haric hepsini almistim
    Artik almiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quickvry -- 5 Mart 2016; 1:16:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.