Şimdi Ara

NOKİA'DAN MOBİL CİHAZ AÇIKLAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Suri, bugünlerde daha çok ağ ekipmanları satan bir şirket olsalar da, markanın insanların aklında “tüketici ürünü üreticisi” şeklinde kaldığına dikkat çekti ve tüketici elektroniği pazarında şirketin şansını tekrar denemesi gerektiğini dile getirdi. Nokia CEO’su, “Bu bizim kendimize olan borcumuz.” sözüyle tüketici elektroniğine dönüş konusundaki isteğini oldukça somut biçimde göstermiş oldu.

    Bu konuda yapacakları çalışmalarda sadece başkalarının cihazlarına kendi markalarını koymakla yetinmek istemediklerini söyleyen Rajeev Suri, sunacakları cihazın Nokia markasının yaşattığı hisleri vermesi gerektiğinin altını çizdi. Finli şirketin CEO’su, bu konuda aceleci davranmadıklarını, çünkü acele etmelerini gerektiren bir durumun bulunmadığını sözlerine ekledi.
    KAYNAK:http://www.teknoblog.com/nokia-ceo-rajeev-suri-10-yil-plan-119141/

    NOKİA mobil cihaz için acele etmeyeceklerini açıkladı kısaca.







  • Alcatel-Lucent'i Nokia satın aldıktan sonra zaten mobil pazara dönecekleri anlaşılmıştı, CEO'da bunu onayladıysa sıkıntı kalmamıştır. 5G içinde güzel bir zemin hazırlanmış oldu, Nokia kolay kolay tekrar lider olamaz ancak sağlam ve kaliteli telefon imajını uzun vadede tekrar yakalayabilir.

    http://company.nokia.com/en/news/press-releases/2016/01/14/nokia-celebrates-first-day-of-combined-operations-with-alcatel-lucent
  • Eskilerden bir şeyler hatırlatsın yeter, Nokia yı seven her durumda öven topluluğu memnun edecek kadar iyi bir telefon çıkarsalar dediğin gibi uzun vadede bir şeyler yapabilir.
  • Yeni birN serisi beklemiyor değilim ne güzel olur
  • Süper hızlı bir tuşlu telefon yada eski bir modeli yeniden düzenleyip piyasaya tekrar sürebilir.
    Telefonlarla ilgili gelişmeler olursa onları da paylaşırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.