Şimdi Ara

Ekranım kırıldı, garanti hakkında bir soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iphone 6 kullanıyorum ve malesef ekranım kırıldı. Apple store a götürdüm ekran değişimi için 450 ₺ istediler ancak cihaz yamulmuş olabilir ekran oturmayabilir o yüzden de cihaz değişimine girer 1100 ₺ ye patlar dediler. Fiyatları biliyorsunuzdur aşağı yukarı ama evlat acısı gibi koydu ekran koruyucu cam kullanmama rağmen kırılmış olması da cabası..

    Şimdi gelelim sormak istediğim soruya. Cihazın ücretsiz değişimi için kullanıcı kaynaklı değil, cihazın kendinden olan problemlerden dolayı olması gerekiyor ya, ben diyorum ki cihazın bozulmasını bekliyim. Bozulunca da garantiye yollayım bana yenisini versinler ücretsiz olarak. Sizce böyle bir şey mümkün mü bir bileniniz var mı? Yoksa benden kırık ekranın parasını ekstradan talep ederler mi? Veya yeni cihazı verirken ekranı kırıp öyle mi verirler ne diyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Aynı durum Haziran 2015 den beri bende de var. Üzerine nakit koyup 6s 6s Plus bakıyorum ama çok ölü fiyata alıyorlar benim kini. 64 GB

    Yediremeyiz sanırım. Bende onu düşündüm aslında gelecek yanıma bey efendi takamadık bundan bundan diyecek.. Bende sökmeden önce istatistik yapsaydınız kardeşim den girip, bu markanın kullanılması için çaba sarfediyoruz dan çıkarım allem eder kallem eder swap yaptırırım diyorum ama bilmiyorum ki

    Birde ayarlar dan bir tarih vardı kayıtlı bende de bunların kuruluş yılı ve günü mu ne imiş. Ona ayarlayınca telefon açılmamak üzere kapanıyor muş. Korkuyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Ekranım kırıldı, garanti hakkında bir soru. Ekranım kırıldı, garanti hakkında bir soru. Ekranım kırıldı, garanti hakkında bir soru.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • darbeden dolayi kirilmis parcasi kopmus cihazlar yazilim ve donanim garantisine girmez,bi uyanik sizdiniz zaten.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik ederim arkadaşlar. Kendinizi şimdi firma yerine koyun ve müşterilerinizin düzenli olarak böyle uyanıklık yaptığını düşünün. 1 yardım edersiniz, 2 yardım edersiniz daha sonra artık yardım edeceğiniz varsa da yardım etmezsiniz. İyi niyeti hep kötüye kullanmaya devam edelim.

    Apple bile cihaz değişimine eskisi kadar sıcak bakmıyor, neden acaba? Cihazı düşürmüşsün kırmışsın. Cihazın ana kartında sorun olsa bile cihazdaki hasar sorununu çözmeden garanti kapsamında değerlendirilmez o cihaz.

    Tüketicinin hakkı olduğu gibi, satıcı/üreticinin de hakları var hatırlatmak isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.