Şimdi Ara

Bilal vs Donk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün maçta Bilal çıkana kadar ortasahamız ne kadar iyi pas yapıyordu Sneijder devamlı topla buluşabildi buluştukça oynama isteği arttı eski günlerine döndü. Sonra Bilal çıktı Donk girdi hücuma çıkamaz olduk üstüne savunma katkısı da alamadık. Bence açıkça görülmüştür ki Melo dan sonra o pozisyonda defansif boşluğu dolduracak oyuncu bulamadık bari paslaşmayı artırıp yediğimizden daha fazla gol bulma ümidi ile Bilal i oynatsak. Hatta bence Selçuk yerine de Emre Çolak denenmeli. Selçuk topu alıp etrafında dönüp boş bir arkadaşını bulana dek adeta mevsim değişiyor. Sneijder hiçbir zaman istediği yerde topla buluşamıyor. İlla ki Donk (ya da başka bir stoper) ortasahada oynayacaksa da yanına ilk isim Bilal olmalı Selçuk değil.



  • Melo satmak nedir? Adam gayette iyi toparlıyordu orta sahayı. Şimdi bilal ve donk ikisini koysan melonun yaptını yapamaz bana göre.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: III I II III I I

    Melo satmak nedir? Adam gayette iyi toparlıyordu orta sahayı. Şimdi bilal ve donk ikisini koysan melonun yaptını yapamaz bana göre.

    Hayır Melo'yu satarsın ama o zaman ona göre plan yapar yerini dolduracak oyuncuyu çoktan almış olursun. Böyle son anda satıp bir de devre arasında ala ala Donk gibi adam alırsan bu hallere düşersin işte.
  • Melonun yeri dolmaz. Donk gün kurtarma transferidir bilal selcuk ortasahasi yapılmalı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melo gittiği zaman Alex Song alınmalıydı ancak o adam ilaç olurdu Melodan sonra. Donk iyi bekliyordum ne yalan söyleyeyimde bizi yalan etti.
  • donk kadar berbat bir oyuncu görmedim,faul yapmaktan başka bir şey yaptığı yok, hava toplarında etkisiz top gelince kafasını eğiyor,saha da boş boş dolanıyor,top yanından geçiyor bakmıyor bile , umut'u daha faydalı görüyorum
  • donk sanki uzaydan gelmiş gibi duruyor saha da hani biri der ya şuralarda gez önlibero öyle yapar oda öyle geziyor top alma isteği yok arada dehşet bir top kontrolü var milletin ayağına basar daha son anda pozisyonu engelledi ya da kademeye girdi gibi şeyleri görmedimKısacası rıza hoca kesin demiş sen burda dur sadece senin alan illa olur ve alındı
  • Beylwr burda selçuğu seven çok kişi var bende bunlardan biriydim burak bozuyo diye avunurdum ancak selçuk gerçekten vasat bi oyuncu olmuş topu ayağından hızlı çıkaramıyo yavaş dayanıksız hava topu yok tek artısı iyi Şut geri pas olan ni Adama.maç başılarla 4m avro para vermek bana koyuyo Şu adamı gönderen yönetici ne güzel yönetici diyr bi Hadis olsa Keşke gitmeye niyeti yok çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melo maç secıyor dıyen adamlar sımdı Meloyu nasıl arıyor..
  • hücum ok zaten bu sezon f/p en iyi oyuncu bilal lakin selçuk bilal olmuyor bilali getiren hamza bile kesti.dün yediğimiz golde bilali izleyin direkt sorumlu.ha gidip donk denen uyuşuk oynayacağına bilal oynasın sezon sonuna kadar ayrı. selçuk yerinede ched oynamalı orta sahada ama selçuk u yedeğe koyacak bir güç yok kulüpte başkan dahil
  • Donk daha bir üst sevieyeye fizik kondisyon olarak çıkamadı. Ben halen daha çok kötü bakmıyorum Donk'a. Takımla bir yaz geçirsin ondan sonra değerlendirmeye başlarız. Birde bu baskıyı her futbolcu kaldıramayabilir.
  • Bilal bu takimin 11ine banko yazilir.

    Arkadaslar bizim ortasahada kosan, basan, pres yapan bir adama ihtiyacimiz var degil mi?

    O zaman tek vasfi kosmak ve basmak olan umut bulutu neden orta sahada kullanmiyoruz.

    Buyrun kadro,

    Muslera
    Lines.koray.ched.carole
    Bilal.umut
    Sabri.sino.yasin
    Poldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: III I II III I I

    Melo satmak nedir? Adam gayette iyi toparlıyordu orta sahayı. Şimdi bilal ve donk ikisini koysan melonun yaptını yapamaz bana göre.

    ezbere konuşmayın melo 2 senedir yarım yamalak top oynuyordu. 8,9km'den fazla koştuğu maç yoktu. melo'nun satılması son derece doğru ki 32 yaşında adamdan 5m euro para kazandık. ama yerine bok to box orta saha almamak büyük hataydı. o da melo'nun son dk gidicem diye ağlamasından kaynaklı. meloyu değerlendirikren duygusal olarak bakmayın.
  • Donk bildiğin kalas. Selçuk ve birlo iyi fakat ikisi de ileriye top taşıyamıyor ve tempolu oyuna alışkın değiller.Orta sahada daha hareketli,dirayetli topçular lazım bize.
  • Donk'u en güzel stoper oynatacaksın zaten stoperden devşirme oyuncu. adamda oyun zekası denen bir şey yok, teknik yok, hamle yok, sürat yok. Sadece hava toplarında etkili. Defans ta çakılı kalsın gelen topları ileri savursun yeter. Servet Çetin'in Hollanda pasaportlu hali gibi oynuyor.

    Bilal ise forvet arkası daha etkili. Bu adamdan defansif ön libero falan olmaz. Donk ve Bilal'i toplasan bir Melo etmez. Melo çok daha agresif, hamleli ve mücadeleci biriydi. Madem elimizde böyle bir oyuncu yok daha farklı bir sistemle oyuncuya göre takım kurulmalı. Dünkü maçın ilk yarısı gibi sürekli pas yapıp topa sahip olmamız lazım aksi taktirde bu defansla bir cacık olmaz.
  • %55 pas başarı oranı varmıiş donk un ne bekliyorsun en kötü forvet bile bu kadar kötü istatistik yapmaz bu adam ortasaha sözde umut dahil gs tarihinin en kötü futbolcusu olabilir donk
  • Bilal oyundan düşmediği sürece Selçuk ile oynatılmalı , her an uzaktan gol atabilme kabiliyeti de artısı.
  • Donk tarıktan sonra kadrodaki en kötü oyuncudur net.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk, Bilal, Donk, Emre, Jose çöplerden çöp beğen. Bilal oynamalıymış. Yok Emre denenebilirmiş. Bence de bunlar oynadın. Kaptırılan toplarda kırıta kırıta geriye koşan futbolculara bayılırım.
    Bu halleri ile hiç biri şampiyonluğa oynayan bir takımda oynayamaz.
    Yada oynarlar şekilde görüldüğü üzere o takım şampiyonluğa oynayamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osonguler

    Dün maçta Bilal çıkana kadar ortasahamız ne kadar iyi pas yapıyordu Sneijder devamlı topla buluşabildi buluştukça oynama isteği arttı eski günlerine döndü. Sonra Bilal çıktı Donk girdi hücuma çıkamaz olduk üstüne savunma katkısı da alamadık. Bence açıkça görülmüştür ki Melo dan sonra o pozisyonda defansif boşluğu dolduracak oyuncu bulamadık bari paslaşmayı artırıp yediğimizden daha fazla gol bulma ümidi ile Bilal i oynatsak. Hatta bence Selçuk yerine de Emre Çolak denenmeli. Selçuk topu alıp etrafında dönüp boş bir arkadaşını bulana dek adeta mevsim değişiyor. Sneijder hiçbir zaman istediği yerde topla buluşamıyor. İlla ki Donk (ya da başka bir stoper) ortasahada oynayacaksa da yanına ilk isim Bilal olmalı Selçuk değil.

    Hocam donk futbolcu falan değil. Boş boş geziyor orta sahada Allahin pas özürlüsü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.