Şimdi Ara

MARSHMALLOW 4 HANELİ SMS SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • lg g3 telefonumdan 4 haneli numaralara sms gönderemiyorum. internette hep önceki android sürümleriyle ilgili çözümler var ancak hiçbiri marshmallowa uymadı. bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Al bi snickers ye

    lg g3 telefonumdan 4 haneli numaralara sms gönderemiyorum. internette hep önceki android sürümleriyle ilgili çözümler var ancak hiçbiri marshmallowa uymadı. bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

    aynı sorunu bende yasıyorum 2 gundur arastırmadıgım ınternet sıtesı kalmadı.Malesef bir kez her zaman reddet i seçmıssınız ve malesev marshmelowda çözümu yok.Sacma bır sey ızınlerı sonradan degıstıremıyorsun marshmelowda.Alt surumlerde her zaman ızın ver bana sor asla ızın verme vs seklıınde degıstırılebılıyor.

    Neyse uzatmayayım.Kesın cozum ıcın fabrıka ayarlarına donmelısın.Ama ben geçic cozumu buldum hangout uygulaması var zaten telefonunda yukludur google klasorunun ıcınde o uygulamayı acıp onu varsayılan mesaj uygulaması yaparsan 4 hanelı mesaj gondermeye calıstıgında sana uyarı gelecektır bu uyarıya oncekı yaptıgın hatayı aynısını yapmayacaksın.Her zaman ızın vermeyı secmıstın telefonunun kendı orjınal mesajlar uygulamasında bunda o hatayı yapmayıp her zaman ıızın verı sececeksın.Bundan sonra sorunsuz bır sekılde hangout uzerınden 4 hanelı dahıl tum numaralara mesaj atabılırsın
    yada orjınal uygulamayı sevıyorsan normal msjlasırken orjınalı varsayılan yaparsın 4 hanelıye mesaj atacakken hangout u varsayılan yapıp hangout uzerınden mesaj atabılırsın




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.