Şimdi Ara

Genç bir WT'cinin Anıları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili günlük;

    üşüyorum, hatta resmen korkudan çıldırıyorum. 1 fikir aklımdan hiç çıkmıyor.
    Ya ben kız arkadaşımla restoranda yemek yerken adamın biri bana veya kız arkadaşıma küfrederse?
    Daha da kötüsü bize saldırır, beni döver, kızı da kaçırırsa?

    Ama artık korkularıma son veriyorum, sevgili günlük.

    Çünkü eskiden Collezione mağazası olan yere yeni bir "tükkan" açılmış, ismi LEMBAS !
    Tıpkı Elflerin peksimetinin ismine benziyor değil mi günlük?
    Burada bir bağyan tarafından geliştirilmiş Wing Çun öğretiliyormuş !

    Artık "psikopat" adamlar tarafından korkutulmaya son, artık Wing Çun var hayatımda, ve ben çok mutluyum günlük.
    Bu Wing Çun ile hayatımın bir çok safhasında iyileşmeler olacağı bana anlatıldı hocası tarafından. Bir kere Trigonometri sorunlarını daha iyi çözebilecekmişim;hafızam da iyileşecekmiş, e o da önemli.
    Bu nedenle kenara ayırdığım dershane parasını LEMBAStaki WÇ özel derslerine ayıracağım sevgili günlük. Zaten okumama bile gerek yok artık, 2 yıla kadar WÇ hocalığından para kazanmaya başlayabilirmişim, Ali Rıza Sihing bana öyle söyledi.
    Ali Rıza bu "tükkanı" açan abi, çok tatlı birisi, şimdiye kadar hiç dayak yememiş, hepsi WÇ sayesinde!
    Hem WÇnin öyle bir felsefesi varmış ki hayattaki başarıyı bile sağlıyormuş.
    Kaydımı yaptırdım.
    Yarın dersler başlıyor sevgili günlük.
    Çok heyecanlıyım çok.
    Yip Man Ng Mui, Bruce Lee, Emin Boztepe gibi isimlerle aynı aileden sayılırım günlük, uyuyamıyorum.

    (devam edecek)

    ***************************

    Ali Rıza Sihingin dersine katıldım sevgili günlük.
    İnanılmazdı.

    İçimde toplanan Chi gücünü hissediyorum günlük, hisseiyorum bu WÇ sayesinde hem ölümcül bir dövüş makinesi olacağım hem hayattaki tüm sorunlarıma çözüm bulacağım.

    Ders inanılmazdı; WÇnin sırt ağrılarından, beyindeki bunamaya; artritten yüzdeki sivilcelere kadar herşeye iyi gelen bir etkisi olduğunu öğrendim günlük. Yakında sivilcelerime güle güle diyeceğim günlük, SEBAMED ürünlerine akıttığım para ile sihingten yarım saatlik özel ders bile alabilmem mümkün, çok mutluyum çoook!

    İlk olarak 28 aylık parayı peşin ödedyerek kendimi okulakaydettirdim günlük. Böylelikle %0.08lik bi indirim kazandım ki bununla 11.2 dakikalık bir özel ders alma ihtimalim olduğunu bana sihing söyledi.

    Mart ayı gibi bana WÇ duruşunun sırları üzeine bir ders verecek bu sürede, yaşasın.
    Bundan sonra bir sürü kağıt imzaladım, paso-maso çıktı. Bununla Hong Kong'a gidersem, Martial Arts Sifu sicilinin bulunduğu muhteşem tapınaktaki sicile, sihingimiz Emre Boraks'ın kütüğünün altına ismim yazılacakmış, artık ben de Ip Man Ng Mui gibi Kung Fu ölümsüzleri arasındayım, küçük de olsa tarihe ismim düştü günlük, havam bile değişti.

    Eski Samuraylardan miras kalan savaşçı ruhun damarlarımda dolaştığını hissettim bir an,inanılmaz bir özgüven, Brue Lee ile antrenman yaptığımı hayal ettim. Ben artık bu ölümsüz isimlerin arasında bir ferttim. Bundan büyük onur olabilir mi? ASLA!

    Antrenman çabuk geçti. İlk yarım saat karate, aikido, muay thai gibi salon-içi "oyun"ların ne kadar yanlış yolda olduklarına, sporun bizim işimize asla yaramayacağına dair önemli bir ders anlatıldı, örneklerle hocamız hepsi de eskiden bu sproalrı yapmış bebeleri harcadı resmen. Hocam inanılmaz hızlı bir adam, o kadar ki, o hareket ettiğinde diğerlerinin yavaş hareket ettiğini hatta etmediğini bile zannedebiliyor gözlerimiz.

    WÇ ölümcül yani, en çok da "çekme halatı yumruğu"na hasta oldum. Hiç durmadan yapılan ölümcül ama cerrahi hassasiyeti olan darbeler bunlar. İnsan derisinde hiç bir kızarmaya bile neden olmazken iç organları patlatan ninca vuruşları bunlar.

    Hocamız en son "vinç panç" denilen bir şey gösterdi. Valla kime vurduysa uçurdu, herhalde bu nedenle adı vinç olsa gerek dedim.

    Yarın devam ederiz sevgili günlük.

    *********************

    Sevgili günlük, WÇ yolculuğum dur durak bilmeksizin devam ediyor.

    Bugün adımlamayı öğrendik.

    İlk başlarda bana garip gelen bir duruşumuz var, bir abimin "horozun yenice uğradığı tavuk yürüyüşü" olarak tanıladığı bir şekilde dizler birbirini öperken, tüm ağırlığın arkada olduğu, ön ayağın ise süpürmelere karşı sıfır ağırlığı taşıdığı muhteşem bir dizayndan bahsediyorum, sevgili günlük.

    Gerçek bir bilimsellik abidesi, ilk başlarda tekmeye karşı kaçış çalıştık bu duruşla ve ben skiden 14 gün taekwondo yapmış arkadaşın tüm tekmelerini yedim günlük, ama suç bu duruşta veya hocamda değil günlük!
    Hepsi benim suçum. Büyük Sijo Leung Ting'den miras kalan bu sistem Mesaçusets İnstitüt of Teknoloji tarafından, inşaatlerde bile kullanılması tavsiye edilecek kadar stabil, akıllı, ekonomik bir duruş. En azından Sihing abim bunu bize anlattı. Bir kez daha gurur duydum.

    Bizden sonra Kyokushin Karate çalışan grup geldi aklıma, acıdım bu gariplere.

    2 ay gibi bir süre sonra hocalarına sataşmayı düşünüyorum, günlük.
    Evet biz sporcu değiliz, dövüşçüyüz. Ne öyle haay-huyyt diye bağırmalar. Bizde bağırma olma günlük, yüksek tekme olmaz günlük, biz en kısa yoldan ölümcül noktalara darbemizi gerçekleştirir sonra evimizin yolunu tutarız. Bir nevi modern zamanlar samurayıyız biz, günlük.

    Sonra, Sihing'den, içinde tekniklerin çince adları olan 5 sayfalık bir fotokopi satın aldım, günlük, sadece 20 avroya, sudan ucuz.
    Sihing bizleri seviyor valla, kendisinin todai'si olmaktan büyük gurur duyuyorum, bu kısa sürede kattetiğim mesafeye bakar mısın günlük?

    Yürüyüşüm bile değişti.

    yine geleceğim günlük,şimdi 523 çekme halatı yumruğu atmalıyım.

    au revoir

    ***************************

    .

    Sevgili günlük, bugün de dolu dolu bir antrenman yaptık.

    LEMBAS büyük bir hızla büyüyor ve bu büyümede benim de bir rolüm olabilir, Elf Peksimeti gibi güç veren LEMBAS'ın sırlı tekniklerini biraz daha öğrenmem halinde kendi okulumu açmam işten bile değilmiş, Sihing öyle dedi.
    Sihing diyorum ama biz onu Zihing diye okuyoruz, WÇ görüldüğü üzere Almancama da doğrudan faydalı oluyor.

    Gelelim hoca olmaya! Bunun için sadece ve sadece çok çalışmam gerekiyor. Yanlış anlama günlük, sadece WÇyi çok çalışmam yetmiyor.
    İki işe girdim; biri MekDavut'da bulaşıkçılık diğeri de yakındaki bir süpermarketin güvenliği.
    Gözlükle, kel ve de şişman müdüre WÇden bahsedince dumur oldu, hafif de benden korktu bence, iyi mi hehehe!

    Bakarsın ben onun zihingi olurum...

    Sorun çıkaran müşterilerin hayasına tekme atarak, gözüne parnağk sokarak ortamı nasıl sakinleştireceğimi anlattığım zaman adamın ağzı bir metre açıldı günlük ki bu karizmam daha 1. SG iken, düşünsene günlük, 28 yıl sonra 4. PG olup tahta adam ve biu jee formlarını öğenme hakkını Dai Sifu Boraks'tan alınca nasıl bir karizmam olur?

    niye mi buralarda çalışıyorum günlük? Sihingim sıkıştırıyor; bende hoca materyali varmış, ancak WÇnin sırlı tekniklerini daha iyi özümsemem için "bir hocanın elinden geçmem" gerekiyormuş, bu da özel ders demek, hakaten pahalı bir şey.

    Bizim LEMBASta saatler 45 dakikadır; yani bir saatlik ders, tıpkı okuldaki ders saati uygulaması gibi, sadece 45 dakika tutar ve masrafı da en az 100.27 avrodur; ama değer günlük.

    Stars Wars oyuncaklarımı, tüm FRP bilgisayar oyunlarımı EBay'de sattım ve bu sayede yarım saatlik bir ders daha satın aldım, 22.5 dakika yani; hocama binlerce avro ödüyorum ve de ödeyeceğim ama sonunda ben de zihing olacağım.
    Geçen gün belediye otobüsünde giderken; ışıkta durduk. Penceremin önü bir karate spor salonuna bakıyormuş meğer. Otobüsten, dışarıda saf saf dolmuş bekleyen karatecilere kötü kötü baktım günlük. Valla billa hiç biri kafasını kaldırıp bana bakamadı günlük.

    İşte bu dedim, işte bu.

    Gerçek dövüşçünün olduğu yerde sporcuların tavrı budur dedim, yakında, 3 SGyi falan alınca yani, bunların "docosusnu" basmaya karar verdim.
    Ben hocalarını dövünce, öğrenciler "ronin" olacak, ben de onları kendi WÇ okuluma katıp, sevgili todai'lerim olarak eğiteceğim.

    Dünyanın en büyük dövüşçülerini yetiştireceğim; muhtemelen MİT ve de ÖKK benimle de temasa geçeceklerdir, bizim komandoları falan eğit diye. Vatansever bir adamım günlük, ben onlara indirim yapacağım, kendi aldığımdan bile fazlasını hem de.
    28 ayı peşin ödesinler% 0.18 indirim yapacağım diye şimdiden karar verdim.
    WÇ herkese öğretilmemeli günlük, çok tehlikeli çok.

    Sonra devam ederiz günlük, ben gidip Siu Nim Tao'nun ilk giriş hareketini 1008 defa tekrar etmeliyim. Bana şimdilik dizimi büküp dirseklerimi geri ittirmeyi öğrettiler günlük, gerisini sonra öğreteceklermiş! Akıllı olana bu bile yeter dedi zihingim, bu hareketin 57 applikasyonu var dedi.

    Yaşasın WÇ yaşasın Elf Peksimeti, yaşasın Dayı-Zifu Boraks.
    .
    .
    .
    .
    Sevgili günlük, basmayı düşündüğüm salonun yanına Azeri bir hoca güreş okulu nein açmış!
    adını da SAMBA mı koymuş ne?
    Bizim zihing çok dalga geçti, "ulen ne o o dans adı değil mi" edei.
    "İiyi bir şey olsa Dai Sifu Boraks çalışırdı" dedi, hem bizim anti-everything programımız var AQ" dedi.
    Sevgili günlük bu okulu da basmaya karar verdim. SAMBAcıların madalyalarını veya başka hatırlarını döve döve ellerinden alıp, onların bu sporcu tavırlarına çok üzülen zihingimin ruhunu şad etmeliyim. Ayaklarına yığacağım SAMBAcı cesetlerini.
    Ne kadar zor olabilir ki benim için?
    Bu gün adım ve tekme çalıştım.
    Hocam "bugün Mike Tyson'ın bile bilmediği şeyler öğrendin" dedi.
    çok yorgunum günlük ben yatarım.
    Not: 5 parasızım, biletim de yok,a rtık heryere yürüyerek gideceğim, önemli olan WÇ. Bu şekilde her ay 1 saat (45 dakika) daha fazla özel ders alabielceğim.çok açım, okuldaki yemek paramı da LEMBAS tişört ve enerji içeceğine harcadım.
    .
    .
    .
    .
    Bugün moralim bozuk günlük.
    Zihingime ve ed WÇye layık bir todai olamadım.

    Otobüs durağında oturmuş, Ng Mui ve hikayesini düşünüyordum.
    Ah o devirlerde Shaolin tapınağına gidip, Kung Fu öğrenmeyi, güzeller güzeli Yim Wing Chun ile Chi Sao yapmayı ne de çok isterdim, günlük.
    Tam bu sırada okuldan arkadaşlarım geldi; WÇ üzerine konuştuk.
    Ben de anlattım; "tüm stiller boş iş, biz ölümcülüz, havada karada heryerde ve her zaman biz varız, komandı andı gibiyiz" dedim.
    Dosltarım bana hayran hayran bakıyordu.

    Gözlerinden, benden ne kadar korktuklarını çekindiklerini anlayabiliyor, bu korkuyu gizleme çabalarının acemiliğine içten içe gülüyordum. Arkadaşalrım birer zavallıydı benim gözümde, çünkü ben sonu Ng Mui'ye Ip Man'a dayanan altın bir zincirin, silsilenin en güncel "halka"larından biriydim, bunlar ise zavallı ölümlkü Ahmet'ler Mehmet'ler.
    Bu sırada konuştukalrımızı dinleyen bir orta 3 bebesi yanımıza geldi.
    SAMBA yapıyormuş, adı da Rıfkı.
    Abi dedi bizim sprou da dene çok tavsiye ederim.
    Ben de kızdım tabii, hem ufak bir bebenin hem de bir WTcinin yanında böylesi "ileri geri" konuşması beni çook kızdırdı.
    Benim seri yumruklarımın tadına baksın istedim bu serseri, amacım aslında ilk öğrencimi de kazanmaktı.

    Küfür ettim; "neden ettin abi, yakışıyor mu lise son bebesine " dedi.
    "bebe ha?" diyereke saldırdım pupumpum;
    amacım kafasını, tıpkı filmdeki gibi, ayaktan yere düşünceye kadar vura vura yumuşatmaktı;
    ama o da ne?
    kafasının az önce olduğu yerde şimdi sadece otobüs durağının yan tarafı vardı; birden omuzunun göbek bölgemi ittirdiğini, dizlerimin ise ileri doğru itildiğini hissettim.

    Gözlerimi acilde açtım günlük, kafamı yere vurmuşum, bayılmışım günlük. İşin kötü yanı arkadaşlar benim WÇ hakkındaki konuşmamaı da bayıldıktan sonra beimle dalga geçmelerini de videoya çekmişler, youtube ve dailymotion'da bir numara olmuş klibim, günlük.
    Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama, içim acıdı günlük.
    O kadar ki LEMBAS bile açıklamada bulundu, ve beni tanımadıkalrnı ifade ettiler, WÇ kapısı kapanacak mı günlük?
    Artık LEMBASta çalışmam mümkün görünmüyor günlük.
    Bilemiyorum, ümidim hala var.
    Yarın Serhat Artçı adlı hocanın organizasyonun ziyaret edeceğim.

    Anlatırım sana günlük.
    .
    .
    .
    Bugün Zihing Ali Rıza beni aradı.
    LEMBASın basın açıklamasından haberi olmadığını, araştırdığında yapılan açıklamanın LEMBASa karşı planlanmış bir şerli planı boşa çıkarmak için yapılması gereken bir önlem olarak görmem gerektiğini bana söyledi.
    Meğerse işin içyüzü çok farklıymış sevgili günlük.
    Meğer işin içinde mafya varmış.
    Bizim elemeanlar bizim Türk mafyasına WÇ öğretmişler; bunu öğrenen mafyamız da heryerde üstünlüğü ele almış, malum WÇ bu, boru mu? Gerçekten ölümcül diyorum, savaş sanatı diyorum, Ip Man diyorum, aloooo....
    E tabii, bunun sonucunda Rus mafyasının gelirinde ciddi bir azalma olmuş, bazı adamlarının da cesedini bulunca Rus mafyası işkillenmiş tabii, sevgii günlük.

    Çünkü silah kullanılmadan bir şahsa bu kadar hasarı anca bir WÇci verebilir sevgili günlük, Ruslar da salak değil anlamışlar.
    E tabii, mahallede namımız alıp yürümüş, tehlikeli WÇci diye, ki bu daha 1 SGiken günlük, 5 SG olayım kuruyorum mafya örgütümü.
    Monaco'da , Saint Tropez'de yatlar katlar benim olacak diyorum sana günlük, yeter ki Zihingim ile 10 saat daha özel ders yapayım; sudan ucuz sadece 800 avro utacak günlük; 450 dakika 800 avro, sudan ucuz.

    Neyse; mafya da benim üzerime ciddi bir güreşçiyi salmışlar, adam 3 sınıfa yazılmış aylar önce, sırf beni indirmek için, demek ki hissetmişler WÇye başlayacağımı, malum Ruslar geleceği görmek için medyumlardan da yararlanıyor a günlük. Bu bebeyi özel olarak Spetsnaz'lar eğitimiş, Systema, SAMBA ve de güreş çalıştırmışlar, ama aslında onu yere alabileceğimi biliyorum günlük, geçen arabalardan gözüme güneş ışığı girmeyeydi, dinime imanıma mahvetmiştim, vala billa günlük.

    Bizim Dai Sifu Boraks'a da yapmışlar aynısını. 18 ninja evini basmış adamın; e tabii sonucu biliyorsun günlük, o gün 18 eve ateş düşmüş günlük, adamlar hala kayıp diyorum.
    Bunun üzerine mafya benim gibi önemsiz hedeflere saldırıyor, şimdi çok daha motiveyim günlük.
    İçimdeki samuray ruhu şaha kalkmış durumda, saflar keskinleşiyor günlük, dalacam bir gün Rus mafyasına pumpumpumpum elimde kalacaklar valla billa.
    Zihingime teşekkür ettim. Bu arada dün çıkan yeni LEMBAS montundan sattı bana. Bursa'da üretmişler, çok şık bir şey, sadeec 198 lira verdim, üzerimde LEMBAS yazısı ile sokakta ne kadar cool görüneceğimi hayal ettim günlük. Bir sürü kız ayaklarıma düşecek günlük.
    Bu kadar yılın abazanlığına ilaveten WÇ yaptığım için bünyemde biriken fazla Chi gücü ile nelre olur tahmin edemiyorum günlük.
    Neyse ELMBASa geri döndüm, mutluyum.

    Param yetişmiyor AMWAY ve de HERBALIFEdan temsilcilik aldım, para kazanmalıyım. Zihing'e bir şey satatyım dedim, satamadım. Ama o bana monttan hemen sonra bir de LEMBAS stickerı satı, sadece 28 Avro, sudan ucuz.
    Mutluyum.
    .
    .
    .
    .
    Sevgili günlük dün işe başladım, o bahsettiğim süpermarketin kapısında görevli olarak.
    Maalesef fırtınalı bir ilk gün oldu benim için.
    Anlatayım.
    Saat 08.00'da başladım nöbetime, 12.30a kadar çalışacak sonra da kazandığım para ile zihingimden 14.27 dakikalık bir özel ders alacaktım, amacım pak sao entrylerimi düzeltmek, bir de WÇ adımlamasındaki bazı sırlara vakıf olmaktı, bir de NG Mui hakkında tarihsel bilgiler öğrencektim,.
    10.30 gibi 3 serseri bizim kasiyer kızlardan birine sulanmışlar, hemen müdahil oldum günlük, ne de olsa artık 2 SG çalışıyordum ve bu "sıradan" vatandaşı çerez diye yerdim, zihingim bana öyle demişti.
    Hemen yetiştim olaya.
    Üzerimdeki üniformanın havası, artı damamrlarımdaki asil kan ve chi gücü karşımı ile kendimi yenilmez olarak görüyordum. Zaten zihingim de WÇnin havası bile kavgayı WÇciye kazandırır, hem de kavga başlamadan demişti.
    Aynen valla; çocuklar beni görünce afalladılar günlük, e tabii dövüş sanatı çalışmanın verdiği rahatlık, bir de zincir yumruklarımın yenilmezliği, düz tekme iki de yumruk; alsana evrensel çözüm, hehehehe.
    seslendin;
    "bayanı rahatsız mı ettiniz ulen?"
    "yok abi, paramızın üzerini vermedi"
    kasiyer "evet haklılar vermemişim, daha doğrusu eksik vermişi büyütecek bir mesele yok"
    bebler "evet abi, okula gideceğiz buradan, sabah antrenmanımız vardı, boks klübünde, su alacaktık, bi yanlış anlama olmuş".
    Ben tabii bütün bunların uydurmaca olduğunu anlamıştım. Kızı silahla veya benzeri bir şeyle korkutyorlardı, ben gittikten sonra her şey olabilirdi, anladım çözdüm meseleyi, boru değil IP Man lineage, aklımı da geliştiriyor bu WÇ.
    Kadir İnanır gibi güldüm, "dağılın lan köpoğluları" dedim.
    çocuklar kırıldılar baya bir, kasiyer hatun da şaşkın şaşkın bana bakıyordu, muhtemelen bana aşık oluyordu," hahahah, sıraya gir bebeğim" dedim içimden.
    Hemen ilk çocuğa giriştim, dinize vurduğum tekme dinizi bükmedi, o yüzden de kafasını ve de burnunu kontrol altına alıp pumpupumpum yapamadım.
    "bu ne şimdi böyle" der gibi baktı bana, ama soruların zamanı geçmişti, zincir yumruğa giriştim, kafası jöle gibi oynuyordu.

    Birden sağımdan sol elinin geldiğini gördüm yumruk, sonra da şimşek çaktı.
    bir saat sonra ayılabildim günlük galiba çenemde ufak bir sakatlık var, ama kızı kurtardım, ne hikmetse bana hiç pas vermez olmuş, peh kız milleti işte hepsi böyle bunların, zaten kahramanların böyle işlerle kaybedecek zamanı olmaz dedim kendi kendime.

    Hocama durumu arzettiğimde sorunun WÇde değil bende olduğunu açık açık anlattı.
    Demekki iyi çalışmıyorsun dedi, olmamış dedi. Yakında özel derslerle, önceden aldığım derslerin tekniklerini yeniden inceleyeceğim, bir de tam bu konuları anlatan 33 dakikalı bir DVD sattı bana zihing, sadece 121 lira.

    Biliyorum günlük; suç bende!
    WÇde değil.
    Ip Man bana gökyüzünden sinirli sinirli bakıyor gibi hissettim, eve gidip saatlerce ağladım günlük.
    Ama bu böyle sürmez.
    Çalışacak ve de başaracağım.
    O bebeleri nasılsa bulurum, hocamın 3 SGden sonra bana özel ders yoluyla anti-boks teknikleri öğretmesini bekliyorum.

    iyi geceler günlük.
    yarın görüşürüz...
    .
    .
    .
    .
    Uzak doğunun anlı şanlı samuraylarından, ninjalarından Ip Man'a oradan Dai Zifu Boraks'a ve neticede bana kadar gelen muhteşem ve de muhterem bir WÇ lineage'ım var günlük,
    bakma öyle bana bön bön; silsile demek, silsile.
    bu öyle şerefli bir his ki anlatılmaz günlük yaşanır.
    Beimo'nun muhteşem kalıplı Çinli dövüşçülerini düşündüm bugün, Fedor kim dedim kendi kendime, 1.65 adamın darbe gücüne hayran oldum, bu kutsi halkanın bir yerinde olmaktan duyduğum onur çoook büyük günlük.
    Tabii böylesi ölümsüz işlerle uğraşırken "sıradan" insanların seviyesine inemeyebiliyorum.
    Mesela kasiyer kız. Benden hoşlandığı hala o kadar da belli ki!
    Bir ara hiç yüzüme bakmazdı, şimdi ise alenen gülücükler saçıyor, ne zaman beni gürse yüksek sesle kahkahalar atıyor, hatta çevresinde arkadaşları vara, onlar da bunun çoşkusuna katılıyorlar.
    Demek ki benden hoşlandığını, üstün yanlarımı, kahramanca yardımına koşmamı arkadaşlarına da anlatmış.
    Duyduğum kişisel haz anlatılmaz günlük.
    Bu ve WÇnin bahşettiği özgüven ile sanki ayağım yere eğmez oldu günlük, markette nereye gitsem, hangi departmana uğrasam gülen yüzler karşılıyor beni, karizmam mı arttı ne?
    Geçen gün yine WÇ'mi kullandım. Çok zorlu bir hırsızı yakaladım ve de üstün WÇ tekniklerimle hallettim.
    Adam mal çalıyordu resmen, hemen üstüne karabasan gibi çöktüm, ardı ardına pumpumpumpum yumruklarım şimşek giyidi, yüzü dağıldı gitti şeref yoksunu hırsızın.
    WÇ bu boru mu? Bir dahaki sefer daha akıllı olmayı öğrensin o da.
    İşte böyle WÇ bana ilk büyük zaferimi de yaşatmış oldu.
    Müdür ise pek de memnun olmamıştı, beni işten atmakla tehdit etti, demek ki "7 Samuray" filmindeki köylüler kadar bile cesur değildi bu, ver kurtulcu korkak müdür dedim içimden.
    O ise "65 yaşındaki adam bu kadar hırpalanır mı" gibi bir şey diyip gitti günlük.
    Hiç inanmadım, en fazla 60 yaşındaydı o ******** hırsız, ve iyi bir ders aldı.
    .
    .
    .
    .
    Günün zaferi ile eve gelip bilgisayarımın başına oturdum, günlük.
    Google araması yaparken Mukatele Sporlari diye bir iste buldum.
    Bir sürü zibidinin ahlaksızın yazdığı bir yermiş, nasıl iftiralar, çarpıtmalar.
    Yok Boraks Sifu maça çıkmamış, yok mparring diye bir sihirli teknik varmış, o da WÇde yokmuş.
    Kızdım bir kere; mparring ne ula dedim, bizde pumpumpum var dedim. Boraks'ın maça çıkmaması da tamamen iftira. O gün ramazana geldiği için Boraks oruçtur, o yüzden maça çıkamamıştır.
    Aslında o gün, ilk başta arife gününe denk geliyormuş, ama Suudi Arabistan'da yaşayan kuzeni arayıp, haber vreince Boraks Sifu da Araplar gibi niyetlenmiş, meselenin özü bu.
    Bu mantıklı açıklamayı yazan bir kaç arkadaş olmuş ama kimse dinlememiş, çok ayıp çook.
    Özellikle "merkrueger" diye bir üye var, eminim 13 yaşında sivilceli bebenin biridir, klavya savaşçısıdır, gerçek hayatta beni görse altına edecek bir bebedir.
    Onun da payını verecem günlük sabret.

    Berk Turgut, Tolgahan Artyıldız, She-Ra, YounessAmra, TarıkFlaming benim tespit ettiğim WÇ düşmanları, hepsini teker teker indirmeye karar verdim, günlük.
    Böylelikle mafya olmanın da ilk adımlarını atıyorum, belki bu bebelerin I-Phone'u felan vardır, alıkoyacam hepsini, sonra gidip Zihingimin ayağının önüne "savaş ganimeti" olarak yığacağım.
    Biz gerçek dövüşçüler asla ganimet, kız peşinde olmayız.
    Achilles gibiyiz, işimiz şan şerefle, günlük.

    ekle: ilk olarak Berk Turgut ile görüşme ayarladım, beni Taksim'de BurhanGym diye bir yere çağırdı, konuşalım ededi, yumuşak bir tarzı ve de komik bir yaklaşımı vardı, ama acıma hislerinin gönlüme girmesine izin veremezdim, BTnin işini bitirecektim.
    Nasıl ki doktorlar hastalarıyla özel ilişkiye girmez, biz katilerin de duygusallığa tahammülü sıfırdır, yoktur günlük.

    BTyi yere gömeceğim. Bu tasavurlarla 328 pumpum attım, Ng Mui tarihini hatmettim, sonra da derin bir uyku beni bekler g..ün.lü..k......zzzzzzzz



  • Hmmmmm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wing tsun düşmanı kardeşim,bikmadin mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winggchunn1 -- 2 Mart 2016; 17:07:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devamını bekliyorum abi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marcossx

    Devamını bekliyorum abi

    Nasıl abi beğendin mi?
    Yıllar önce yazdığım bir şeydi bu!!!
    Burada da bulunsun deyü ekledim.
    Hakikaten gerçeklikten uzak değil oradaki yazılanlar, sadece komik versiyonu.
    Özel dersler, WT siciline tescil olan küçük todailer, hiç kaybedilmeyen 3456 kavga, çatı dövüşleri (Beimo), diğer stillerle geçilen dalga (hem de gırla), "biz ölümcülüz safsatası....

    Yazının başında bahsedilen yemek yerken laf atma olayı zamanın birinde IKWTS'nin yayınladığı bir metni temel adlı kendisine, gerçektir yani...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chief of Tabernacle

    quote:

    Orijinalden alıntı: Marcossx

    Devamını bekliyorum abi

    Nasıl abi beğendin mi?
    Yıllar önce yazdığım bir şeydi bu!!!
    Burada da bulunsun deyü ekledim.
    Hakikaten gerçeklikten uzak değil oradaki yazılanlar, sadece komik versiyonu.
    Özel dersler, WT siciline tescil olan küçük todailer, hiç kaybedilmeyen 3456 kavga, çatı dövüşleri (Beimo), diğer stillerle geçilen dalga (hem de gırla), "biz ölümcülüz safsatası....

    Yazının başında bahsedilen yemek yerken laf atma olayı zamanın birinde IKWTS'nin yayınladığı bir metni temel adlı kendisine, gerçektir yani...

    Ben baya baya eğlenerek okudum
  • Vallahi çok mantıklı yazmış arkadaş wt ciler kızacak orası kesin....

    wingchun tamamen PARAYA dayalı bir endüstri olmuş...bende bir ay gittim ve öğrendiğim sadece kolumun kızarması idi...

    Wt bana sadece ama sadece parayı ve yolunacak kaz gibi görülen vatandaşları hatırlatıyor....seminer parası katılmak zorunlu yoksa yükselemezsin...giysi parası ders parası özel ders parası ıvır parası zıvır parası ....hep para para para...napolyon bu kadar sevmiyor parayı.

    Youtube videoları izleyip öğrenmek milyon kez daha faydalı..

    para verene bile yirmi yılda sopa silah bıçak eğitimlerini ancak veriyorlar...

    Burayı mutlaka wt ciler basacak ve siz yanlışsınız falan diyecekler...bunu gayet iyi anlarım çünkü EKMEK PARASI...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.