Şimdi Ara

Tulpar'ımın ekranı biraz sapıttı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Bugün bilgisayarımı açtım, kilit ekranı resmimin bazı bölümlerinde sararma vardı. Bilgisayarın şifresini gireyim dedim hop görüntü gitti. Kapadım açtım sıkıntı düzelmedi. BIOS ekranına girdim bir bakayım diye, BIOS'tan çıkarken ekranın yarısı sapıttı bu sefer de, ekran dalgalanmaya falan başladı, yazıların yarısı yok oldu vesaire

    Sonra televizyona bağladım bilgisayarı, televizyonda sıkıntı olmadan ekranı doğru gösterdi ama bilgisayarın kendi monitörü yine yok oldu, bilgisayarı açmayı başardım televizyon yardımıyla. Televizyonda görüntü normal, bir sıkıntı yoktu fakat dediğim gibi bilgisayarın monitörü masaüstünde yine sapıtmaya başladı, ekranın sadece üstten yüzde beşlik bir kısmı falan görünüyordu. Biraz oyalandıktan sonra ekran düzeldi.

    Problem ne olabilir, temassızlık falan mı var acaba?

    Teşekkürler.



  • Bu soruların burada sorulması çok garibime gidiyor. Bunu burdan bilemeyiz vereceğimiz cevaplar bellir "olabilir" " olamaz" Garantisi varsa garantiye yollayın garantisi bitmişse ekranı açıp bakın temassızlık için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

    Bu soruların burada sorulması çok garibime gidiyor. Bunu burdan bilemeyiz vereceğimiz cevaplar bellir "olabilir" " olamaz" Garantisi varsa garantiye yollayın garantisi bitmişse ekranı açıp bakın temassızlık için.

    Hocam dediğim gibi şimdilik bir problem yok, düzelmiş görünüyor ben de merak ettim sebebi ne olabilir diye. İlk amacım bir çözüm önerisi değil zira maşallah şu an bir sıkıntısı yok bilgisayarın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.