Şimdi Ara

AÖF Kredi Kartı ile Ödeme Yapamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
19.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt yenilemeyi kaç gündür kredi kartı ile yapamıyorum. Bankayı aradım Üniversitede sorun var, diğer müşterilerimizde ödeme yapamıyor dedi. Bilgisi olan var mı?



  • Forumda sorun yaşayan yok galiba. Memurlar.net de mağdurlar var. Mail atmak isteyene örnek vereyim aşağıda, kopyala yapıştır yapabilirsiniz. Belki burdan bir kişi buluruz :(

    Açıköğretim kayıt yenileme 1 hafta gibi bir süredir devam ediyor ancak kredi kartı ile ödeme yapamıyoruz. Birkaç arkadaşımızı arayıp sistem düzeldi artık yapılabiliyor deniyor ancak yalan! Hemen girip yine ödeme deniyoruz yine olmuyor. Kayıt yenileme döneminde kredi kartı sistemleri çalışmıyor. Bankayı arıyorum diğer müşterilerimizde aynı durumdan şikayetçi sorun Anadolu Üniversitesinde diyorlar. Derhal sorunun düzeltilmesini istiyorum. Üstüne bide ödeme yapıp ödemesi görünmeyen arkadaşlar var. Paraya çöküyor bide Anadolu Üniversitesi. Bunu kafadan yazmıyorum internette ufak bir araştırmayla mağdur kişilere anında ulaşabilirsiniz.
    Kayıt yenilemede mağdur edildiğimiz için teşekkür ediyoruz. Başarılarınızın devamını dileriz.
  • ben de bu durumdan mağdurum. 205 v3 71 liralık 2 adet ödemem görünüyor aöf üzerinden ilk ödeme işlemimde herhangi bir hata vermedi ancak ödeme yapılmadı görünüyordu ancak karttan 71 liralık kısım çekilmiş. tekrar denedim bu sefer ödemede hata verdi ama 71 lirayı yeniden çektiler. son bi umut üçüncü kez denedim yine hata aldım ve 71 lira çekildi.
    şimdi 3 tane çekilmiş 71'er lira görünüyor kartımda ancak aöf üzerinden hiç ödeme yapmamışım görünüyor. yarın gidip büroyla konusacagım artık mail atınca bir geri dönüş gerçekleşmiyor. cidden rezil bir durum.
  • Bende bide hesap kartı ile ödeyim dedim, her şey tamam oldu. Eğer varsa katkı payınızı da ödeyiniz dedi. Hesapdan para da çekildi ancak borç sorgulamada gözükmüyor. Bide ödeme sayfasına gidince yine aynı tutarı çektiği sayfaya yönlendiriyor.
  • devlet üniversitesinin yapacağı iş anca bu kadar olur işte, tele cevap veren de yok bir muhatapta; 160 tl yi alıyor katkı için yönlendiriyor ödüyorum sonra işleminiz iptal edilmiştir diyor banka işlemlerine bakıyorum para çekilmiş kayıt yok vay ben sizin yapacağınız işin 3 kez para çekildi
  • bana bu akşam mesaj geldi. çekilen tutarların iade edildiğiyle ilgili. girip baktım bankacılık işlemlerinden iade gerçekleşmiş.
  • Benim iade de yapıldı ancak şimdi de ilk öğrenim programı ve başka hiçbir programda kayıtlı olmadığım halde "katkı payı" ücreti de alındı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.