Şimdi Ara

Laptop Seçimi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba beyler. üniversiteyi başka şehirde okuyacağım için bir laptop almaya karar verdim. 3200 tlye kadar bütçem var. ekranını 17 inç olması benim için önemli oyun için alıcam laptopu taşına bilirlik gibi bir sorunum yok oynadığım oyunlar wow cs:go heroes of strom türü oyunlar bunlar kaldıra bilecek bir laptop almayı pilanlıyorum. lütfen çokta kötü olanları yazmayın bunları bu kaldırır diyerekten sonuç olarak uzun yıllar götürmesi gerekiyor şimdiden herkese teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreathinGg -- 27 Şubat 2016; 18:56:28 >



  • 17.3" ekranlı, CS:Go- Heroes of storm tarzı oyunları rahatlıkla oynatacak, GTX950M ekran kartlı GE70 Apache. Sağlam kasa, kaliteli malzeme, arka aydınlatmalı oyuncu klavyesi ile seni uzuns üre götürür.

    http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge70-apache-2qd-820xtr-gtx-950m-notebook-pmu341945
  • MSI Çok kullanışlı laptopları var internetten bakarsan aradığın fiyatta bulacaksındır.
  • http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-2-1.html#.VtVSbfmLQdU

    bunu 1 arkadaş önerdi forumdan ama daha öncedende görmüştüm 15.3 inç olduğu için pek ısınamamıştım ama 17.3 inç in çokta gerekmediğini gidip canlı canlı görünce anladım :) sizce bu nasıl ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BreathinGg

    merhaba beyler. üniversiteyi başka şehirde okuyacağım için bir laptop almaya karar verdim. 3200 tlye kadar bütçem var. ekranını 17 inç olması benim için önemli oyun için alıcam laptopu taşına bilirlik gibi bir sorunum yok oynadığım oyunlar wow cs:go heroes of strom türü oyunlar bunlar kaldıra bilecek bir laptop almayı pilanlıyorum. lütfen çokta kötü olanları yazmayın bunları bu kaldırır diyerekten sonuç olarak uzun yıllar götürmesi gerekiyor şimdiden herkese teşekkürler.


    http://www.sadecenotebook.com/msi-gp72-2qe-068xtr-gtx950m-pmu400947




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.