Şimdi Ara

[İNCELEME] MSI GL62 6QD-078XTR i7-6700HQ 2GB GTX950M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
8.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar MSI GL62 İ7-6700HQ 2 GB GT 950M 8GB RAM modelini satın aldım. Bu cihazı detaylı olarak akşam saatlerinde inceleyeceğim modeli BURDAN SATIN ALDIM . Bu modeli düşünenler takipte kalabilir.
    Önceden kutu açımı ve yükleme ekranı ile ilgili birkaç resim yükledim.

    Öncelikle ekran kalitesine değinmek istiyorum, zira ekran kalitesine önem veren biri olarak almadan önce muallaktaydım. Daha önce yine msı'ın ge serisini ve ülkemize yeni gelmiş olan asus rog gl552 modelini bizzat test etmiş biri olarak gl62'nin ekranını beğendiğimi söyleyebilirim. Elbetteki bir ips ekran ile eşit renk skalasına ve contrast oranlarına sahip değil fakat; özellikle sağ ve sol açılardan 178 dereceye kadar rengini kaybetmeyen bir ekrana sahip. Ne yazikki alttan ve üstten bakıldığında aynı kaliteyi yakalayamıyor. Yine de Tn ekranlar için oldukça iyi diyebilirim, ben beğendim...
    Panel olarak Full hd, cmn n156hge eal adında bir panel kullanıyor. Detaylara google'dan bakabilirsiniz.

    Ekran çerçevesi kasanın bütününde olduğu gibi plastik materyale sahip eğip bükmek kolay fakat yine plastik kalitesine oranla dayanıksız denilemez.

    Kasası plastik, kalite olarak orta düzey denilebilir, klavyenin ortasına bastırdığınızda bir miktar bükülme oluyor fakat her şeye rağmen kalitesiz bir yapıda denilemez. Kasa plastik olmasına rağmen fazlasıyla parmak izi tutuyor bunu da belirtmeden edemeyeceğim.

    Klavyesi msı'ın kült'ü haline gelmiş steelseries klavyee kullanıyor,fakat diğer modellere göre aydınlatmasız bir klavye kullanılmış.

    Yalnızca Sol tarafta tek fan olmakla birlikte msı turbo fan özelliğine sahip, günlük kullanımda pek fazla ısınmaya denk gelmedim yalnızca pad'in üst kısmında bir miktar sıcaklık hissettim.

    Pil notebook'a gömülü vaziyette ve arka kapak upgrade yapmaya müsait değil. Herhangi bir ekleme için Arka kapağın tamamını sökmeniz gerekmekte fakat tek problem bu değil, vidaların birinde garanti stickeri mevcut. Kısacası teknik servisten habersiz upgrade mümkün değil, açıkçası beni en çok şaşırtan kısmı bu oldu.

    Tek modül samsung ddr4 8gb'lık bir rama sahip.

    Ürünün içinde 1TB Hitachi marka 7200 rpm hardisk kullanılmış.

    Henüz oyun performansını deneyimleyemedim, fakat ürün GTX950' e sahip az çok oyun performansı bellidir, fakat en kısa zamanda ürünün oyun performansı ve sıcaklığı konusunda daha detaylı bir inceleme yapabileceğim.


    TouchPad beklediğimden iyi ve tırtıklı bir yapıya sahip, click tuşları ise pad'dan ayrı yapıda ve kullanışlı.




     [İNCELEME] MSI GL62 6QD-078XTR i7-6700HQ 2GB GTX950M [İNCELEME] MSI GL62 6QD-078XTR i7-6700HQ 2GB GTX950M [İNCELEME] MSI GL62 6QD-078XTR i7-6700HQ 2GB GTX950M [İNCELEME] MSI GL62 6QD-078XTR i7-6700HQ 2GB GTX950M [İNCELEME] MSI GL62 6QD-078XTR i7-6700HQ 2GB GTX950M [İNCELEME] MSI GL62 6QD-078XTR i7-6700HQ 2GB GTX950M [İNCELEME] MSI GL62 6QD-078XTR i7-6700HQ 2GB GTX950M [İNCELEME] MSI GL62 6QD-078XTR i7-6700HQ 2GB GTX950M [İNCELEME] MSI GL62 6QD-078XTR i7-6700HQ 2GB GTX950M [İNCELEME] MSI GL62 6QD-078XTR i7-6700HQ 2GB GTX950M



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandoer -- 26 Şubat 2016; 22:05:40 >







  • @oxford74
  • @amashe
  • Ellerine sağlık hocam. Oyun sıcaklık testlerini de bekliyoruz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu özelliklere dd3 ekran kartı koymak ayıp olmuş yahu darboğaz yapıcak. bekliyorum oyun testlerini.
  • commandoer kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle hayırlı olsun bir arkadaşda aynı model sadece i5 işlemci olan makınayı almıştı forumda sende hatta gördün onun karşılaştığı sorunlardan sende karşılatın mı dıver vs bide deneyip ayrıntılı bi bilgi verir misin bende almayı düşünüyorumda msı nın bu modeli(i5) ile Asus X550JX-XX171D modeli arasında kaldım bi yardımcı ol.
  • amashe kullanıcısına yanıt
    Üstad sağol oyun testleri kısa sürede gelicek :)
  • Wake Me Up When I Care kullanıcısına yanıt
    Bu cihazı almamı geciktiren 2 nedenden biride bu ddr3 ekran kartı olayıydı. Oyun performansını bende merak ediyorum açıkcası.
  • senfony97 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cihazı tamamen deneyip en kısa sürede bilgi geçeceğim.
  • commandoer kullanıcısına yanıt
    sevinirim hocam en kısa zamanda sizden haber bekliyorum.
  • i5 olan modelinide ben aldım.msi teknik servisi ile upgradele ilgili görüştüm yapabilirsin ama en ufak sorunda garanti dışına çıkar çok dikkatli olmalısınız dedi 25dolar+kdv ye kendileri değiştiriyorlar ilerde samsung 950 evo tarzı ssd lere destek vermesi güzel 2 sene sonra ömrünü bi 2sene daha uzatır fakat toshiba plastik kasasından çok çekmiş biri olarak 4sene kasası sağlam kalırmı biraz şüpheli.pad üstünde ısınma mevzusu tam altında hdd var o yüzden.windows 10 da wifi driverı ile ilgili mavi ekran aldım aygıt yöneticisinden tek tek tüm aygıtları güncelle dediğinizde çözülüyor tek wifiyi güncellesenizde olur ama tek tek yaptığınızda 10na yakın yeni driver tanıyor tavsiyem hepsini yapmanız. oyun olarak sadece cs go denedim oda nvdia donanımını test etmek için 720p de 140 civari fps veriyor görüntü ayarlarını düşürüp denemedim oyun için almadığım.benim için sıkıntıları ise kasa kalitesi , şarjı iyi ama 1 sene sonra sıkıntı çıkarmaya başlıyıcak gibi gözüküyor, asıl canımı sıkan ise 4 senedir ssd ye alıştıktan sonra hdd çok can sıkıyor. eclipse, android studio, visual studio tarzı programların başlaması tam bir işkence




  • hort, oyun sonuçlarını beklios
  • filozof07 kullanıcısına yanıt
    hocam zaman bulupta deniyemedim kusura bakmayın.
    Bir tek Formula 1 2015 Oyununda denedim ondada hiçbir sıkıntıya rastlamadım ısınma vs hiç yapmadı.
  • commandoer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler genel olarak kullanımdan memnun musunuz peki ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filozof07 kullanıcısına yanıt
    Genel olarak memnunum, tek gözüme çarpan olay parmak izi lekeleri hocam.
  • commandoer kullanıcısına yanıt
    tamam hocam o sıkıntı değil benim için inşallah çarşamba günü bende ebrarbilgisayardan satın alacağım yorumunuz için teşekkürler
  • filozof07 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim umarım beklentilerinizi karşılar.
  • Şefim kısmet olursa bende hafta sonu bu makinayı alıcam tek aklıma takılan hdd dışında ssd içinde bir slot varmı hdd yada cd roomu sökmeden takılabilirmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okandogan24 O kullanıcısına yanıt
    Hocam slot mevcut ama upgrade yapmanız için servisle görüşmeniz gerekicek , garanti bantı yapıştırmışlar vidanın üstüne.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten cihaz iki sene garantili 50 60 lira için garantiden vazgeçilmez çok teşekkür ederim şuan netleşti diyebilirim cihaz kafamda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.