Şimdi Ara

HD PLUS KAYIT SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir hafta önce Mega HD PLUS pakete geçiş yaptm. PACE TDS866DGX HD PLUS makina + GOLDMASTER H DISK verdiler. Bir kaç gün önce kayıtlı yayınları seyrederken donmalar başladı. Daha sonra kayıtlı programların olduğu menüyü açtığımda kayıtlar gözükmesine rağmen kaydı oynatmadı. aynı kaydı daha önce izlemiştim. Elektik bağlantısını kesip açtığımda sorun düzeldi. Yeni kayıt yaptım ve izledim. İzlerken ara ara donmalar oldu. Tekrar kayıt yapmak istediğimde yine kayıt yapmadı. Daha önceden yapılan kayıtlar gözükmesine rağmen izlenemiyor. hard diski görmüyor desem kayıt yapılmış yayınları görüyor. Ama oynatmıyor. Yine elektrik bağlantısını kesip açınca sorun düzeldi ve kayıt yapıyor ve önceden yapılan kayıtları oynatıyor. Sorun ne olabilir. Ne yapmalıyım. Sinyal seviyesi ve kalitesi %100.



  • Fişi çekip öndeki > sağ ok tuşuna basılı tutarken tekrar takın. Güncelleniyor yazısını görünceye kadar basılı tutun. Varsa yeni yazılım yüklenecektir. Ben ara sıra oluşan problemleri böyle düzeltiyorum. Bir deneyin isterseniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okircali -- 25 Şubat 2016; 23:55:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.
  • Hard Diski hiç görmez oldu. Dolayısıyla yeni kayıt yapılamıyor ve eski kayıtları oynatılamıyor. 3-4 gün uğraştıktan sonra hard diski bir defa gördü format attım yine görmez hale geldi.
    En sonunda müşteri hizmetlerini arayıp Uydu Alıcısını, Hard Diski ve Sata Kablosunu servise götürüp ücretsiz olarak hepsini değiştirdim. Sorunum çözüldü. Donma dahil hiç bir problem kalmadı. Sorunsuz kayıt yapıyorum ve izliyorum. İnşallah aynı sorunları bir daha yaşamam.
  • Muhtemelen Harddisk de arıza vardır. Bende de filmleri izlerken hep atlatma yapıyordu. Kutuyu açtım. Yeni hdd taktım düzeldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.