Şimdi Ara

Cep hattının taşınmasının kabul edilmemesi üzerine imzalı belgeleri geri isteme hakkı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen hafta hattımı A operatöründen B operatörüne taşıtmak bir B işyerinde başvuruda bulunmuştum. Birkaç gün sonra ismim ve kimlik numaram tutmuyor gerekçesiyle işlemimin iptal edildiğine dair bir mesaj aldım. Hat kesinlikle bana ait olan 14 yıllık hattım, hiç bir belgede de bir problem olamaz. Bunu işyerindeki kişilere belirttim ama birşey yapamayacaklarını söylediler. Bunun üzerine vazgeçtim. İmzalı belgelerimi geri istedim. B ile bir ilgim yoksa bu belgeler onlarda niye dursun, öyle değil mi? Belgeleriniz merkeze gönderildi, geri isteyemeyiz, birşey yapamayız dediler. Sonra işyeri sahibiyle konuştum, evraklar işyerindeyse geri iade ederiz dedi ve yarın bunun için tekrar gideceğim.

    Biraz paranoyakça mı davranıyorum diye düşünmedim değil. Sahtekarlık yaptığımı ima edip aksini araştırmamaları veya kanıtlamama fırsat vermemeleri beni çok sinirlendirdi ve güvenimi sarstı, bu sebeple olur öyle şeyler deyip geçemiyorum ve ilerde bunların kafalarına göre yapma olasılıklarını engellemek için tek teknik güvencem bunların ellerinden ıslak imzalı kağıtlarımı geri almak. Şimdi kabul etmemişler zaten, sonra niye böyle problemler çıksın diye soranlar olacaktır; basitçe, problem çıkarma potansiyelleri ortada, güvenmiyorum.

    Bu konudaki düşüncelerinizi öğrenmek isterim.



  • Belgeleri geri alma hakkın tabiki var ama ne yapacaksın şimdi dava falan açılmaz ki bunun için. İçin rahat etmiyorsa git evrağı verdiğin yere ben güvenemiyorum size o yüzden bana şu şu sebeplerle belgeleriniz alındı ve geri isteyemiyoruz diye tutanak tuttur imza al elinde bu duruma dair bir kanıt olur en azından ileride bir olay olursa bu durumu ispatlamış olursun.
  • Balotelli kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Tedirgin olduğum düşük bir ihtimal, daha fazla gereksiz öfkeye sebep olmasın diye vazgeçtim.
  • Bu tip işlemlerde nüfus cüzdanı üzerine. Xx nolu hattımı başka operatöre taşımak içindir diye not düşün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.