Şimdi Ara

Oyuncu Sayısı Artışı ve Fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Sizlerden gözlemlediğim ve fikirlerinizi almak istediğim bir konu var. Oyunun Alfa zamanından beri oynamaktayım ve Beta'da gelen oyuncuların ardından oyuncu sayısında nerdeyse hiç artış olmadı. Oyunun mekaniklerini çok beğenerek oynamaktayım fakat sıra bekleme gibi süreçler canımı sıkmaya başladı. Bir diğer konu ise ekstra özelliklerin aşırı pahalı olması. 15 yıldır blizzard ile akraba oldum sayılır ne çıkarsa oynadım ve ilk defa böyle yüksek bir fiyat politikası uyguladığına şahit oluyorum.

    Sizler neler düşünüyorsunuz ?



  • Rockko kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar Eu ya göre normal bize göre pahalı. Rusya gibi kendi para birimimiz ile fiyatlandırılırsak %30-35 lere varan fiyat indirimi olacaktır. Bekleme sürelerinde haklısın, bazen giriyorum 1-2 oyun atayım diye ama beklerken bile canım sıkılıyor vs Ai atıp çıkıyorum görevler için.
  • Merhaba ben pek olumlu seyler dusunmuyorum bu oyun hakkinda, kapali alpahadan beri oynuyordum. 1 aydir yine bir ara verdim(daha oncede vermistim)

    Bekleme konusunda cok haklisiniz. Oyun 18-20dk suruyor...Bekleme de bazen 4-5 dk suruyor. 3 kez oynayayim desen bekleme suren 14-15dk oluyorki neredeyse bir oyun suresi.

    Bu oyunun umarim oyuncu sayisi artmaz hatta giderek azalip yok olur gider.
    Bu oyunun oynanma sebebleri, blizzard markasi ve populer efsane oyun markalari (diablo-starcraft ve wow)
    Yoksa afedersiniz ama oyun bir halta yaramaz.

    Oyunun dinamiklerini kapali alpha zamaninda cok begendigimi saniyordum.
    Ama bu kadar yuzeysel bir oyunun bile hakkindan gelememis blizzard. Skill dinamikleri o kadar dandik ki. Oyun sanki pve, gorev yapmaca, takiminla bir yer yerden bir yere kosmaca, bayrak kapmaca gibi. Oyun 18-22 dk suruyor mesela ama sanki 1 saattir oynuyormus gibi yoruluyorsun. Zaten gorsel anlamda nasil bir cuvallama karmasa var anlat anlatabilirsen.


    Bilmiyorum efsane kahramanlarinin prestijinden yararlaniyorlar. Bu dandik oyunu kakalamaya calismalari hala zoruma gidiyor. Umarim en yakin zamanda oyun ya buyuk bir degisiklige ugrar yada kapanir.

    Gonlum oyunun kapanmasindan yana. Yok efendim yok. Becerememis bu blizzard bu oyunu. Hefesimizi kursagimizda birakti, benim hayalimdeki illidanla boyle oynamak yoktu. Gercekten biraz daha ileriye gidecek olursam, oyuna cocuk oyunu bile desem dogrudur. Biraz daha ugrassalarmis (basitlestirselermis) konsola da cikarmis hani. Gamepadle oynanmasina ramak kalmismis... tesekkurler blizzard bu oyun icin minnettariz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben bu oyuna bilmeyerek başladım. İlk moba oyunumdu, oynaya oynaya öğrendim 1800 maç var toplam. Bu oyun ranked oynamaya bastığım zaman, benim takımımı neye göre oluşturuyor bir türlü anlamış değilim. En düşük rank ben oluyorm hep, adam arkadaşıyla giriyor arkadaşı 40 rank. Karşıya neden öyle atmıyor bilmiyorum. Tek tek hepsinin profillerine bakıyorum adamlar 300+ oyun oynamış toplamda. Şimdi ben nasıl rank yükseltecem, baştan hesap açsam çok daha güzel başlayacam adım gibi eminim ama bu konumda çıkmıyor rank. Düştüyseniz bir daha kalkması çok zor bu oyunda.
  • Ben oyunun o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Oynayan kitle en azından diğer mobalardaki gibi seviyesiz değil. Oyun takım oyunu dinamikleri üzerine kurulu ve bireyselleşmeyi engelliyor bu açıdan oldukça olumlu. Eksikleri çok gerçekten ama ben yenildiğimde bile canımın sıkılmadığı oyunları seviyorum. İnsanlar en azından oyun oynadığının farkında. Takım oyunu oynayabilirseniz de wombo comboları ve harita stratejileri gerçekten insanı oldukça eğlendiriyor. He diğer mobalardan çıkıp birden buna geçip o gözle incelenirse pek hoş olmuyor tabi. Ama oyun dinamikleri kavrandıktan sonra çok eğlenceli maçlar geçiyor, çok uzun da sürmüyor maçlar bu da artı bir yanı bence. Ayrıca profesyonel turnuvaları da en az diğer mobalar kadar eğlenceli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.