Şimdi Ara

Corsair VS550 Crossfire için yeterli midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde şu an kullanmakta olduğum Asus r7 265 ekran kartı var. İkinci el bölümüden aynı karttan almayı planlıyorum. Merak ettiğim sahip olduğum güç kaynağı bu crossfire düzeneğine yeterli gelir mi? Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.



  • aleregrax kullanıcısına yanıt
    Iki adet 265 yerine bir adet 380 veya gtx 960 oneririm. Tek kart daha rahat olur. Anlik dususler olmaz mesela.

    Bu arada psu cok kaliteli 500w veriyor 12 V dan 2 adet 265 i de kaldirir problem cikmaz. Tabi en azindan i5 2500k ve uzeri bir islemci öneririrm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Hızlı cevabın için tggeşekkür ederim. Şu anda önereceğiniz kartların fıyatına çıkma şansım yok maalesef. Elimde 4.40ghz de kullandığım fx6300 var yine de bu saat frekanasında darboğaz oluşturur mu?
  • fatihburak95 gayet mantıklı bir öneride bulunmuş, elinizdeki alt-orta seviye kart ile crossfire yapmak çok iyi bir plan değil. Alacağınız diğer kartı ikinci el alacağınızı belirtmişsiniz zaten, elinizdeki kartı satıp elinizdeki var olan bütçe ile yine ikinci el tek bir kart almanızı öneririm. Yok ben ille de crossfire yapacağım, sorumun cevabını merak ediyorum diyorsanız, evet elinizdeki güç kaynağı yeterli olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuh -- 20 Şubat 2016; 15:54:00 >
  • aleregrax kullanıcısına yanıt
    Merbaha,

    sahip olduğunuz güç kaynağı düşündüğünüz ekran kartı Crossfire sistemi için yeterli olacaktır, ancak her oyunun crossfire desteği olmayabilir ya da optimizasyonuiyi olmayabilir. Bu düzeyde 2 ekran kartı alıp crossfire yapmak yerine elinizdeki ekran kartını satıp üzerine yeni alacağınız ekran kartının tutarını ekleyerek daha kuvvetli bir ekran kartı alabilirsiniz, bu şekilde oyunlardaki performansınız daha tutarlı bir şekilde arttırmış olursunuz ve kasanızda ısı üreten 2 ekran kartı değil, tek bir ekran kartınız olmuş olur. Siteminizin daha az ısınmasına da yardımcı olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.