Şimdi Ara

aracıma mp3 player için tavsiye!!???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aracım 2003 model 147 selespeed.blaupunkt olan ve fiat modellerinde de kullanılan cd player var üstünde fakat ben yeni bir mp3 player almak istiyorum.aracımda multifunction yani direksiyondan kumanda edebilme özelliği var!!acaba hangi marka ve model mp3 player lar bu özelliği destekliyor.desteklemesi için bilgi çıkışı diye bi çıkışmı olması gerekiyor????



  • quote:

    Orjinalden alıntı: anluras

    aracım 2003 model 147 selespeed.blaupunkt olan ve fiat modellerinde de kullanılan cd player var üstünde fakat ben yeni bir mp3 player almak istiyorum.aracımda multifunction yani direksiyondan kumanda edebilme özelliği var!!acaba hangi marka ve model mp3 player lar bu özelliği destekliyor.desteklemesi için bilgi çıkışı diye bi çıkışmı olması gerekiyor????


    dostum alpineden başkası arabanın mevcut donanımını desteklemiyo diye biliyorum..
    alpinenin de destekleyen modelleri 700den başlıo galiba..
    ama bana ne marka alıyım die sorarsan pioneer 6850..
    tek kelimeyle mükemmel bi teyp..
  • Pioneerin 4800 müydü neydi uyumlu modeli var ancak..... ayrıca modül alıyorsun sanırım o modülde zor bulunuyor ve parası neredeyse teyp kadar , yakın zamanda kullanıp sattığım bir kaç mp 3 için şu yorumu yapabilirim sony ler bass ları güzel veriyor , pioneerler tizleri , son taktığım kenwood her ikisinide.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.