Şimdi Ara

harici diski hard disk olarak kullanmak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi forumlar herkese benim bi sorum olacak hard disk almak istiyorum 2 tb ancak 2 tb hard disk fiyatları cok pahalı internette arastırdım harici diskleri alıp içini acıyolar içindeki aparatı söküp hard disk olarak kullanyolar eskiseini de o kutusuna takıp harici olarak kullanıyolar resimdeki gibi oluyo harici diskin içi benim sorum su tüm harici diskler bu sekilde mi çıkar yoksa farklı cıkabilir mi alıp elimizde kalmasını istemiyorum bu sekilde olan 2 tb harici olan var mı dedigim gibi 2 tb bu sekilde alıp onu söküp ps4 e montajlayacam ps4 den cıkan 500 gb ı harici olarak kullancam
     harici diski hard disk olarak kullanmak mümkün mü?



  • 3.5" hard disklerde bu şekildedir ancak 2.5" harici harddisklerin buyuk bir kismi dogrudan usb cikisli uretiliyor artik. Yani bu sekilde cikarabileceginiz bir aparat yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz mantıklı. Fakat şu var. Harici HDD yi söküp dahili yapabilirsiniz. Fakat bazı diskler doğrudan usblidir. Yani usb portu hdd kartı üzerindedir. Bunu almayı düşündüğünüz diskin youtube daki söküm(disassembly) videolarına bakarak anlayabilirsiniz.



    Ancak bir gerçek var, dahili hdd alırsanız disk bozulduğunda garantiden değiştirirsiniz.



    Dahili hdd alıp içindeki diski çıkardığınızda hdd garanti dışına çıkar. Bu da diskte bir sorun olursa paranızın çöpe gitmesi demek. Riski göze alıyorsanız deneyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.