Şimdi Ara

1500Tl'e kadar kulaklık önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bass'ları dolgun, berrak ve hacimli dinleyebileceğim bir kulaklık arıyorum. Bang&Olufsen H6'yı lossless müzik ile denedim ve hiç zevk alamadım ne yazık ki. (iPhone 5s, amfisiz).
    Açıkçası Bowers&Wilkins p7, beats studio(noise cancelling olan) ve Sony mdr-1a yine h6'ya göre daha iyi geldi. Bu kadar para verip işte bu diyebileceğim bir kulaklık bulamadım acaba sorun benden mi kaynaklanıyor?


    Bu arada Bose QC25 ve Sennheiser Momentum 2.0 denemek istiyorum ama İstanbulda açık olarak hiçbir yerde bulamadım? Nerde bulup deneyebilirim?

    Önerilerinize açığım, teşekkürler







  • güncel
  • Philips Fidelio X2. 300$ ve altındaki en başarılı açık kulaklık. Türkiye'de ne yazık ki yok, o yüzden Amazon'dan istemeniz gerekiyor ama gerçekten değiyor. İsterseniz head fi'da yorumları okuyun. Ancak evde kullanmayacaksanız cihazı, ya da noise cancelling ve kapalı olmasını istiyorsanız çok uygun olmayabilir, çünkü açık arkalı olduğu için hem dışarı ses verir hem de dışarıdaki sesleri duyarsınız. Ama konfor konusunda 1 numaradır, midleri vokalleri öne çıkarır, detaylıdır. Basları ise hem dolgun hem detaylıdır, kontrol dışı değildir ve midleri bulandırmaz. Tizleri ise asla yormuyor insanı. Bahsettiğiniz bütün kulaklıkların iki üç segment üstündedir, Beats ile ise kıyas kabul etmez (Ciddi kulaklıkların yanında adı bile anılamaz, bu kadar bulanık bir bas dinlemedim daha önce. Oyuncak gibi).

    Bir de gerçekten iyi bir kalite istiyorsanız iyi bir DAC ve amfiniz olması şart bence, amazondan shipping ücreti olmadan vergisiz isteyebileceğiniz son derece kaliteli şöyle bir ürün var:
    http://www.amazon.com/SMSL-SD793-II-PCM1793-DIR9001-Amplifier/dp/B00A2QLPJM/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1456179003&sr=1-1&keywords=smsl+sd793-ii

    Eğer kapalı bir kulaklık istiyorsanız da size V-Moda M100'ü öneririm. Yine Head-fi'da incelemeleri okuyabilir ya da bulabilirseniz bir yerde dinleyip karar verebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Udenizc -- 23 Şubat 2016; 0:18:56 >




  • Udenizc U kullanıcısına yanıt
    Size katılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.