Şimdi Ara

Yıpranan iPhone USB kablonuzu kendiniz onarabilirsiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
8.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle yıpranan kablonuzun içerisindeki tellerde kopma varsa ve USB kablo çalışmıyorsa bu uygulama sorununuza çare değildir. Dış yıpranan kablonuzu o şekilde kullanmaya devam ederseniz kablo tamamen koparak kullanılmaz hale gelecektir. Yıpranan kısmı videodaki gibi sağlamlaştırırsanız kablonuz uzun süreler daha size hizmet edecektir.
    Videoda kullanılan siyah izole elemanı ısı büzüşmeli makarondur. Elektrik malzemeleri satan yerlerden temin edebilirsiniz. Farklı kalınlıklarda satılmaktadır. Alacağınız makaronun kalınlığı kesinlikle içerisinden kablo uçlarının geçebileceği kalınlıkta olmalıdır.








  • çok iyi👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef kullandiginiz makaron cok buyuk ve bu yuzden kablonun alt ucunu iyi tutamiyor. kabloyu tamir etmis gorunuyorsunuz fakat kullanim omru ciddi manada dusuyor. bilenler bilir john ive'in tasarladigi L seklinde macbook sarj aleti var. bu kullanici dusmani adam olabilecek en sacma en dayaniksiz kisa devreye en uygun bir tasarimi becerebilmis bir adamdir. ve tam uc adet sarj aleti bozdum ve bunlarin kablolarida degismiyordu komple sarj aleti ise 300tl idi en sonunda 7$'a ebaydan sadece uc kisimini aldim kabloyu kestim bu arada ince makaronlari kabloya gecirdim sonra lehim islerini yaptim. ve makaronu sarj aletinin basina, lehim yerine ve sonuna uyguladim. orjinal sarj aleti 1yili cikaramazken su an 2.yilimizi sag salim doldurduk.
  • Merhaba;

    Bu şekilde yaptığım 3. kablo. Eğer kullandığınız makaron kaliteli olursa çok rahat kavrıyor kabloyu. Bu videoda kullandığım makaron çok kaliteli değil. Ayrıca videodan sonra uç kısmı biraz daha ısıtarak tam kavramasını sağladım. Video uzamasın diye tam detaylı göstermedim.
    Beninkisi sadece bir yol gösterme. Eğer kesip lehimleyecek olsaydım zaten daha ince makaron kullanırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatıcam biraz ama bu başlıktan görüp ben de evdeki tüm şarj kabloları ve adaptörlere bu işkemi uyguladım. Hatta sıcak silikon da kullandım. Artık bundan sonra kabloya veya adaptöre para vereceğimi sanmıyorum taş gibi oldu.



     Yıpranan iPhone USB kablonuzu kendiniz onarabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık. Gayet sağlam olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunları yeni mi aklettiniz yahu
    İpadimi ilk aldıgımda,kablosunun uç kısımlarını para bandıyla iyice sarmalamıştım,4 senedir kullanıyorum.Hala bi gram bişey olmamıştır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bant yerine videodaki makarondan kullanırsanız daha da uzun ömürlü olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.