Şimdi Ara

Modagram erkek yerine kadın parfümü gönderdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar , siparişimde ve faturamda ''erkek'' parfümü olarak belirtilmesine rağmen bana gelen aynı markanın for woman , kadın parfümü.Tabi ben bu durumu anlayana kadar jelatini açmış bulundum.Modagram ile görüştüğümde jelatin açıldığı için iade/değişim kabul etmeyeceklerini söylediler.Bu durumda yapmam gereken nedir ? Tavsiye verebilecek olan var mı ? teşekkürler



  • evet dikkatsiz davranarak açmışsınız ve kanunen de iadesi olmayan bir ürün olmuş artık. ama ben olsam firmayı arayıp kesinlikle gece gündüz rahatsız edip zararımı karşılatmakta diretirim sonuçta hatada büyük pay onların. çirkinleşirim yani hukuksal da hak idda edecek bir durum yok. tehtit ederim alıp alıp iade edicem hergün 3 5 ürün falan deyip takım liderine ulaşmaya çalışın. sonuç alırsınız. en son çare ise tavsiyem şu sakın kendiniz de kullanmayın. sevdiğiniz eş dost akrabaya hediye edin yada listeleme sitelerinde durumu anlatarak bir miktar ucuza satmaya çalışın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smclk89

    evet dikkatsiz davranarak açmışsınız ve kanunen de iadesi olmayan bir ürün olmuş artık. ama ben olsam firmayı arayıp kesinlikle gece gündüz rahatsız edip zararımı karşılatmakta diretirim sonuçta hatada büyük pay onların. çirkinleşirim yani hukuksal da hak idda edecek bir durum yok. tehtit ederim alıp alıp iade edicem hergün 3 5 ürün falan deyip takım liderine ulaşmaya çalışın. sonuç alırsınız. en son çare ise tavsiyem şu sakın kendiniz de kullanmayın. sevdiğiniz eş dost akrabaya hediye edin yada listeleme sitelerinde durumu anlatarak bir miktar ucuza satmaya çalışın.

    Cevap için çok teşekkürler hocam , sorun şu ki zaten kutusundan anlaşılacak bir ürün de degil , pembe kutuyla koskoca ''for woman'' yazar anlarım durumu fakat mavi kutuda ''Rochas Paris'' yazıyor sadece , açmadan kadın parfümü olduğunu anlamanın bir imkanı yoktu yani.Dediginiz gibi mevcut her mecraya şikayet edeceğim sanırım.

     Modagram erkek yerine kadın parfümü gönderdi
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Modagram erkek yerine kadın parfümü gönderdi




  • hocam geçmiş olsun modagram çok çirkefleşebiliyor. ben gillete bıçak aldım yerine başka bir gillete ürünün daha küçüğünü ve az olanını gönderdiler. sonra da doğrusun göndermeyip iade yaptılar. her yere yazdım 30 kere mail attım ama tınmadılar bile
  • Crowley45 kullanıcısına yanıt
    ooow abi sen acayip haklı durumdasın şuanda. bence müşteri hizmetlerine ızdırap ol müşteri hizmetleri takım liderine bağlanmaya çalış kapatmıyorum de. kabın üzerinin hiç bir yerinde yazmıyor anlaşılacak gibi değil diye bastır kesinlikle paranı alırsın adamlar bile bu sebepten karıştırmış zaten. sen açmışsın kullanmamışsın çok değil. firma distrubutorune kadar kovalarım valla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smclk89 -- 17 Şubat 2016; 15:31:51 >
  • Sorun olmaz hocam en kötü ihtimalle Türk adaletine, tüketici mahkemesine gidersiniz %90 tüketiciden yana tavır sergiliyorlar. Gönlünüzü ferah tutun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.