Şimdi Ara

Hizmet iade hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,
    Türktelekomda tahüt ü biten bir arkadaşım tekrardan ayın 12.02.2016 da 24 ay sözleşme yapıyor ve ücretsiz modem kampanyasında yararlandırılıyor bu arkadaş şimdi bu hizmetleri iade edebilirmi modem ve kampanyadan vazgeçme vs örnek Uydunet te 7 gün süre içinde modem ve almış olduğun hizmetleri cayabiliyorsun bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz
    Saygılarımla

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • rehber_ R kullanıcısına yanıt
    14 gün içerisinde cayma hakkı yasal olarak var.
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    hizmet numaralı Yalın İnternet aboneliğiniz ile ilgili olarak 27.05.2015 tarihinde 24 Ay Taksitle ADSL Huawei Echolife HG521 Modem Kampanyasından, 24.10.20154 tarihinde de 24 ay taksitle Zyxel marka VDSL modem kampanyasından faydalandığınız tespit edilmiştir.

    6507 sayılı Tüketici Kanunu gereğince Mesafeli Satışlarda ve İş Yeri Dışında Satışlarda 14 gün içerisinde müşterilerimizin cayma hakkı bulunmaktadır. Ancak, satın almış olduğunuz cihazlar mesafeli yolla ya da işyeri dışında satış yolu ile satılmamıştır. Bu nedenle cayma hakkınızın bulunmadığı belirtmek isteriz.

    Taahhütte bulunduğunuz tarihten itibaren, taahhüt sürenizin bitimine kadar kampanya’ dan çıkma talebinde bulunmanız ya da İnternet Erişim Hizmeti aboneliğinizden vazgeçmeniz durumunda; kampanya ile satın almış olduğunuz cihazın kalan taksitlerinin tek seferde son faturanıza yansıtılacağını hatırlatırız.

    Çağrı merkezi iletişim ekibimizce 22.01.2016 tarihinde 15:23’ de telefonla arandığınız ancak tarafınıza ulaşılamadığı için gerekli bilgilendirme yapılamamıştır.




  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    5 ay arayla 2. kez taksitli satışı nasıl verir sistem ? 2. alımda 1. kampanyalı alımı iptal eder ücretini yansıtır öyle verir ancak. Abonelik başlangıç tarihi esas, cihazı elden aldıysa elden teslim eder ben 1 hafta arayla bağlantı gelmesine rağmen iptal ettim full kutu ile müdürlük iade aldı 1₺ dahi fatura gelmedi.
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    hocam telekom dakiler tanık olunça böyle oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.