Şimdi Ara

Kaçma Birader (4 Mart 2016) | Zafer Algöz, Melek Baykal, Emrah Kaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • EMRAH ve MURAT KAMAN KARDEŞLERDEN SİNEMA SÜRPRİZİ!


    Ömer Faruk Sorak’ın süpervizörlüğünde çekilen ve Emrah-Murat Kaman kardeşlerin imzasını taşıyan “KAÇMA BİRADER” Zafer Algöz, Melek Baykal, Emrah Kaman, Algı Eke, Cihan Ercan, Nejat Uygur, Alina Boz, Nursel Köse ve Necip Memili’den oluşan güçlü kadrosuyla 4 MART'ta SİNEMALARDA!

    Her bir üyesi birbirinden değişik, birbirinden komik Yozgatlı Kolçak Ailesi’nin çok hareketli, bol eğlenceli Taksim macerası “Kaçma Birader”in fragmanı yayınlandı! Endemol Shine Türkiye ve Böcek Film ortaklığında, Ömer Faruk Sorak’ın süpervizörlüğünde çekilen ve Emrah-Murat Kaman kardeşlerin imzasını taşıyan “Kaçma Birader” fragmanında; Zafer Algöz, Melek Baykal, Emrah Kaman, Algı Eke, Cihan Ercan, Nejat Uygur, Alina Boz, Nursel Köse ve Necip Memili’den oluşan güçlü kadrosuyla kahkaha dolu bir filmin sinyallerini veriyor.

    Sinema dünyasına yeni bir soluk getirmek için güçlerini birleştiren, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye ve ülkemizin en önemli yapım şirketlerinden Böcek Film’in ortaklığının “Dünyanın En Güzel Kokusu” filminden sonraki ikinci projesi “Kaçma Birader”; sinemaya kahkaha, koşturmaca ve sürprizlerle dolu bir macera getirecek.

    BENZERSİZ KADRO BU FİLMDE BULUŞTU

    Ömer Faruk Sorak’ın süpervizörlüğünde çekilen “Kaçma Birader”in senaryosu; “Kardeş Payı”yla isimlerini duyuran ve dizinin çok sevilen senaristlerinden Emrah ve Murat Kaman kardeşlerin imzasını taşıyor. Emrah Kaman’ın aynı zamanda rol aldığı ve sinemaseverleri kahkahaya boğacak filmin diğer başrollerini Zafer Algöz, Melek Baykal, Algı Eke, Cihan Ercan, Nejat Uygur, Alina Boz, Nursel Köse ve Necip Memili paylaşıyor. “Kaçma Birader”in yönetmenliğini ise Murat Kaman ve Defne Deliormanlı üstleniyor.

    Çekimleri Yozgat’ta ve Taksim’de gerçekleşen “Kaçma Birader”, sevdiği kız için Yozgat’tan İstanbul’a kaçan en küçük oğullarının peşinden İstanbul’a gelen, kendine has bir ailenin Taksim hikayesi… “Kaçma Birader” de türkü barlardan “club”lara, fal kafelerden Tarlabaşı’na kadar Taksim’in tüm aktörleri var.

    Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye ve Böcek Film’in üstlendiği “Kaçma Birader”; 4 Mart 2016’da vizyona girecek.







  • ne desem bilemedim bu zafer algöze sinir oluyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu film fena değil gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abbas The Traveler -- 31 Temmuz 2016; 11:09:26 >
  • Vasat bir yapım gibi geldi. Neyse bunu da izlemeyiz.
  • film sevdiği kız için Yozgat’tan İstanbul’a kaçan en küçük oğullarının peşinden İstanbul’a gelen, kendine has bir ailenin hikayesine odaklanıyor.

     Kaçma Birader (4 Mart 2016) | Zafer Algöz, Melek Baykal, Emrah Kaman


    Ömer Faruk Sorak’ın süpervizörlüğünde çekilen filminin senaryosu Emrah ve Murat Kaman kardeşlerin imzasını taşıyor. Başrollerini Zafer Algöz, Melek Baykal, Emrah Kaman, Algı Eke, Cihan Ercan, Nejat Uygur, Alina Boz, Nursel Köse ve Necip Memili’nin paylaştığı filmin yönetmenliğini ise Murat Kaman ve Defne Deliormanlı üstleniyor.



    Film, yarın vizyona giriyor.




  • fragmandan etkilendim. güzel filme benziyor.
  • Emrah Kaman'ın kardeş payı'yla inanılmaz bir patlama yaptığını söyleyebilirim.
    Fragmanda bana bazı sahneler çok zorlama gibi geldi nedense.

    Gitmeyi düşünüyoruz yine de.
    Kadro oldukça iddaalı çünkü. İyi şeyler çıkacağına inanıyorum.
    Umarım diğer türk filmleri gibi sadece fragmandan ibaret değildir komiklikler.
  • Yerel filmler izleyemiyorum, çok geriden geldikleri gibi aynı şeyleri tekrarlıyorlar. Neyse fazla sapmadan, fragmanı seyrettim, Recep İvedik'ten iyidir diye düşünüyorum.
  • Ucuz komedi filmlerinden biri değildir umarım.
  • Filme gidenlerin büyük çoğunluğu filmi beğenmiş. Beğenmeyenler de Şahan'ın yeni filmiyle kıyaslamış, yani sinema zevki olmayan malum kimseler Yani bu filme gidilir. Fragmanı 10 numaraydı.
  • Bende gitmiyi dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film gerçekten çok güzel arkadaşlar , kara bela tadında çok güzel espriler ve senaryo var , izlemenizi tavsiye ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reid Rider

    Filme gidenlerin büyük çoğunluğu filmi beğenmiş. Beğenmeyenler de Şahan'ın yeni filmiyle kıyaslamış, yani sinema zevki olmayan malum kimseler Yani bu filme gidilir. Fragmanı 10 numaraydı.

    Her ikisine gittim kaçma birader siklet farkı var buda dogal şahan filmlerinde sadece kendi var yan oyuncuların hepsi ya oyuncu degil yada en kötüleri. ama cem yılmaz vs diğer filmlerde kadrolar cok zengin birini gülmesen başkası güldürüyor şahanın en buyuk hatası bu.
  • güzel filmmiş , gidilir
  • Kaçma Birader'in fragmanı hoşuma gitti, yerli komedi olarak gideceğim filmler arasında şuan 1. sırada
  • Gitmeyin, çok saçma ve tamamen zaman ve para kaybı. Arada komik kısımlar vardı ama film o kadar saçma ki onları örtüyor.
  • Film güzel olmuş. Hikayesi güzel ama biraz yönetmen iyi anlatamamış diye düşünüyorum. Abla ve enişte sahneleri gereksiz olmuş. Bunun dışında iyi.
  • Alçılı adam ve karısının sahneleri hiç olmasaymis daha iyi olurmuş. Hele kızın sesi kulak tirmalayiciydi. İnanilmaz antipatik bir karakterdi. Çok bayatlamis, hiçbir zeka belirtisi göstermeyen espriler vardı.
    Bana Masal anlatma, kara bela kadar iyi değil ama kafa dağıtmak için gidilebilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 5-6 aydaki nerdeyse her Turk komedi filmine gittim en iyilerden biriydi. Komedi filmi ne için gidilir gülmek için ben bu mantıkta degerlendirme yapıyorum çıktıgımda beni güldürdümü ona bakarım şahana gittik 1-2 sahne güldük cem yılmaz aynı. bunda baya bi gülünecek sahne var hiç olmazsa tebessüm ettiriyor.Ben gitmeyi düşünenlere tavsiye ederim salon fulldu hemen herkes neşeli çıktı diyebilirim.
  • Çok komik tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.