Şimdi Ara

★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★ (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.948
Cevap
93
Favori
532.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bir samsung note 5 kullanıcısı olarak LG G5 kullanıcılarının "S7 edge" al vs tarzındaki önerilere kızmalarına hak veriyorum. aynısı bizim konuda da ayfon önerilerek yapılmıştı. arkadaşlar LG G5 dışında yorum yapmayın. bırakın telefon sahipleri kendi aralarında bilgi paylaşımlarını yapsınlar. herkeŞ kendi konusuna lütVen
  • Bu telefon koleksiyon tutkunlarını batırır. Her çıkan modülü alırlarsa yandı canım keten helvam!
  • Forum resmen işsiz ve fanboy dolmuş sizin elinizdeki cihaz iyi olabilir cihazın artılarını eksilerini cihazın kendi konusunda yazarsınız. 2 cihaz arasında kalan kişi her iki konuyu inceler ihtyac duyduğu özellikler hangi cihazda varsa ona yönelir ne gerek var bu kadar tantanaya biri çıkar g5 tü kaka der öbür çıkar aynı şeyi s6 için söyler biri gelir en iyisi iphone der cihazı kullanmayanlar neden bu kadar yorum yapıyor anlamış değilim.lütfen herkes kendi kullandığı cihaz hakkında cihazın konusunda yorum yapsın.
  • Bazı G5 sahibi arkadaşlarımızın bilerek üstüne gidildiği ap açık ortadadır. Buradan G5 sahiplerine yazıyorum; bize deneyimlerinizi paylaşın yeter. Kendinizi boşa yorup sinirlenmeyin arkadaşlar. Deneyimlemelerinizi paylaştıkça konu berraklaşır merak etmeyin.
  • Benim aldığım süreleri gösteren durum bu. Şaşırtıcı olan şu ki gece şarjı bitireyim de öyle yatayım derken %2 kalana kadar saat 2.50 oldu BBTAN oynayarak. Birde bugün farkettim telefonu hep şarjdan çıkarıp %90a gelene kadar kullandıktan sonra kapatıp açıyordum. O zaman bataryada kullanımı sıfırdan saymaya başlıyormuş o hoşuma gitmedi. O %10'luk arada genel olarak facebook twitter instagram turu yapıp 8ball pool ile zaman geçiriyorum. 1saati çok rahat geçiyor.
    Bana fazlasıyla yetiyor batarya. Hafta sonu olduğu için kurcalamakla geçti zaman ama hafta içi zaten telefon kullanmaya zaman bulamıyorum. Ama "bataryası değişiyor abi" gibi savunma yolları çok ilkel geliyor bana onu da belirtmek isterim.

    Bu mesaja eklenen görseller:

     ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★ ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LGSalesB

    Gece fotoğraf çekimi performansını merak eden arkadaşlar vardı.

    Ön kamera
     ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★

    Arka kamera yakın çekim.
     ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★

    Çok az ışık alan bir alan ama sanki ışık tutulmuş gibi.
     ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★

    Bu fotoğraftada flaş yok. 4-5 metre sağımızda sokak lambası vardı onun ışığı sadece.
     ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★


    Pek dikkat edilemeden çekilmiş fotoğraflara benziyor, G5 ile çok net fotoğraflar çekebilirsiniz. Bunları G5 örneklerinden saymamak gerekir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkan1216

    yukarıdaki resimler g5 resimi ise bence çok kötü .. yada kamerası ayarsız olabilir .. kalite ayarı vs düşüktedir .. bilemiyorum öyleyse gerçekten üzücü olur o kadar bekledik sonuçta

    Katiliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 meraklısı bir kaç kişi nedense bu aralar G5 ve HTC 10 konularına girip gereksiz mesaj kirliliğine sebep oluyorlar, çocukça davranışlar bunlar.
  • G4 DEN ÜSTÜN YANLARI NELERDİR.
  • sercos kullanıcısına yanıt
    Kiskaniyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alparslan046 A kullanıcısına yanıt
    Sd 820 işlemci, ddr4 4gb ram. Geniş açılı lens, kamerada yazımsal iyileştirmeler, modüler yapı, tasarım değişikliği. Metal kasa vs.. Epey değişme oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OLIHOGDES kullanıcısına yanıt
    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
  • Hayır hocam wifi %95 açıktı ve yarım saatten fazla whatsapp 1 saate yakın clash of lords ve 15 dk internet tarayıcısı vardı.Ama anlamadığım bir şekilde uygulamaları göstermiyor pil kullanımında. Yani sadece alo yapsam çook daha uzun gider.
  • Ya kullanmayan adamlar yok şu iyi bu iyi gibi sidik yarıştırmasınlar.Yeni telefon alacağız kullanıcı yorumları görmek istiyoruz burda.
    Gerçi telefonu alanlarda kayboluyor ortadan.Tek bir mesaj atmıyorlar.
  • Mate 8 kullanıyordum, bugun şirketten verildi G5 , hiç beklemiyordum bu cihazı şu anda anda açtım kutudan kullanıyorum :)) Mate 8'ide iş yerinde arkadaşa sattım :)) Hediye gelen cihaz gold renk. Şu anda kamerasına hayran kaldım diyeiblirim.
  • Güle güle kullan.. Deneyimlerini bekliyoruz, bu arada ne iyi iş yeriymiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir test Bekliyorum kullanıcılardan

    Full 4g ve wi fi ayrı olarak tesr edilmeli

    1 saat spotify dan bluetooth üzerinden müzik aktarımı
    30 dk dh web gezintisi
    30 dk fb, instagram, twitter
    30 dk youtube
    40 dk film izleme
    1 saat whatsapp mesajlaşması
    Ekran parlaklığını otomatik yapıp denemek lazım

    Bundan sonra ne oldugu ortaya cikar lg g5

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G5 iyi bir cihaz olmuş arkadaşlar alanlar güle güle kullansın.kutudan çıkarıp kurcaladım bende G4 un ilk geldiği zamana nazaran bende daha iyi bir izlenim bıraktı.ama G2 de ki gibi bir albenilik yaratmadı bende,o yüzden 10 u bekleyecem sanırım.
    ama yazılım menü olarak cihaz on numara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MunOG -- 2 Mayıs 2016; 15:46:05 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa


    quote:

    Orijinalden alıntı: MeTaL_KnighT

    quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Pc mark da shiftdelete 4.58 dakika ekran süresi almış g5 ile. İnanılmaz kötü sonuçlar. G3 le başlayan, g4 ile devam eden şarj sorunu lg de g5 ile tavana vuracak sanırım. Yazılım falan denmesin 2800 mah pil ile istedikleri kadar optimizasyon yapsınlar boşa. Birisi de yedek batarya demiş. Yeni çıkmış bir g5 in orjinal bataryası minimum 150 tl olur. Sen mi vericen cebinden?

    Düz s7- g5 farkı. S7 edge ile farkı koymuyorum gözünüz kanar

    Gsmarena
     ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★ ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★




    Samsung (S7 ve S7 Edge) önce adam gibi ekran kartı çıkarsın. Mali T880 resmen Adreno 530'un altında eziliyor( % 50 fark yiyor)... Çifte standartçı iki yüzlü Samsung'un telefonlarını kesinlikle almam Adreno GPU'lu çıkncaya kadar. Ha birde demişsin ya 150 Tl verebilecenmi, ben HTC 10 alacağım büyük ihtimal 3000 Tl bir telefon alabilen birisi, Lg G5 alırsa 150 Tl gibi küçük bir rakamı ödeyemezmi sence ? Tutki adam öğrenci yada aasgari ücretli tutar taksitle alır. 150 Tl'yi neden gözünde büyütüyorsun anlamadım ? Dediğim gibi Samsung alsın o çöp ekran kartını başka birine satsın. Çifte standartçı iki yüzlü Samsung....

    Tüm speed testlerde samsung daha hızlı. Oyunları da daha hızlı açıyor. Yeniden video linki attırma bana. Öyle çöpe can kurban. Vulkan teknolojisini de destekliyor mali cpu. Farkını o zaman daha iyi ortaya koyacak cpu. Kaldi ki s6 serisi bile tüm oyunları su gibi oynatırken ondan yüzde 50 güçlü olan exynos mali ikisi hayli hayli oynatır konuşturmayın adamı. Markette gta 5 mi var? Aynı oyunlar 3 senedir.


    150 tl yi küçük görüyorsun da o 150 tl farkla 3600 mah pilli samsung türkiye garantili s7 edge alınıyor zaten. Sana samsung al diyen yok ayrıca. Senin gibi fanlara değil kullanacak telefon arayanlara söylüyoruz. Seni ilgilendiren bir şey yok. htc demişsin telefondan çok anlıyorsun gerçekten. güle güle kullan.

    Hehe speed testte çok hızlı en iyisi s7 allahım ya sen nasıl bir trolsün ruh hastası konudan uzak dur


    S7 EDGE NİN G5 İ EZDİĞİ TESTTT(!!!!)

    Edit: linki atmayı unutmuşum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGSalesB -- 2 Mayıs 2016; 16:09:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: M-C-J-L-K

    Hayır hocam wifi %95 açıktı ve yarım saatten fazla whatsapp 1 saate yakın clash of lords ve 15 dk internet tarayıcısı vardı.Ama anlamadığım bir şekilde uygulamaları göstermiyor pil kullanımında. Yani sadece alo yapsam çook daha uzun gider.

    Çok ilginç gerçekten. Hocam dediğiniz gibiyse süper ötesi öyleyse. Size tavsiyem ve ricam GSAM Battery Monitor uygulamasını kurup, bundan sonraki atacağınız pil kullanım detaylarını ve ekran süresini bu uygulama aracılığı ile bizlere göstermeniz olacaktır. Bu uygulama sayesinde bütün detayları çok rahat takip edebilirsiniz... Tekrar kullanım detaylarınızı GSAM uygulaması ile atarsanız çok sevinirim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.