Şimdi Ara

Phil Spencer: 'Amacımız Oyuncuların Arasına Duvarlar Örmek Değil'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
3.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Oyun dünyasının geldiği son noktada marka fanatikliği almış başını giderken oyuncular da özel oyunların başka platformlara duyurulması karşısında büyük hüsranlar yaşamakta. Bunlardan en yenisi dün PC'ye de duyurulan Quantum Break sonrasında yaşandı. Oyunun PC'ye de duyurulmasına sinirlenen Xbox fanatikleri Phil Spencer'a yüklenince Xbox patronu bazı açıklamalarda bulundu.
     
        YouTube'da 20.000'den fazla abonesi bulunan CrapgamerReviews isimli kanalın sahibi Quantum Break'in PC'ye duyurulmasıyla beraber Phil Spencer'a Twitter üzerinden yazdı. Quantum Break ön siparişini iptal ettiğini söyleyen oyuncu bunun bir prensip meselesi olduğunu söyledi. Spencer ise yanıt olarak, "Windows üzerindeki başka bir oyuncu Quantum Break'i oynayabilecek diye ön siparişini iptal mi ettin? Bunu defalarca söyledim. Bizim tek hedefimiz oyuncuların oyun oynayabileceği en iyi yeri oluşturabilmek. Amacımız oyuncuların arasına duvarlar örmek değil." cevabını verdi.
     








  • Güzel cevap vermiş. Prensipmiş. Yesinler öyle prensibi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Rahatsız bu millet zihniyete bak.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu daha çok xbox one'ın fişini çekmek gibi geliyor bana

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyuncunun yaptığına iyi güldüm fakat Phil Spencer'ın atladığı bir durum var. Ben de bir oyunun mümkün olduğunca oyuncuya ulaşması taraftarıyım fakat o konsolu o oyun sadece ona çıkacak diye alan müşterilerin de var. Duyuracaksan en başta duyur böyle bir durumu insanların saçma çekişmelerinden faydalanıp sonra böyle bir cevap vermek manidar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MytHnfr -- 12 Şubat 2016; 16:10:24 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu düşüncede olanlar o kadar çocuklar ki. Oyuncağı elinden alınmış bebek gibi ağlıyorlar. Uncharted PC ve XboxOne'a gelse bir Playstation kullanıcısı ne kaybeder? Ego? Hava? Ben playstation aldım Uncharted oynamak sadece benim hakkım. Benim PC'm var starcraft'ı benden başka kimse oynayamaz. Eee? Ne kazanıyorsunuz, neye ulaşıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Ben bir PC kullanıcısı olarak Gears of War'a da Bloodborne'a da özeniyorum. Fakat konsola harcayacağım parayla bilgisayarımı güncelleştirmeyi tercih ediyorum. Quantum Break'in PC'ye gelmesi de beni çok mutlu etti. Umarım daha çok oyun olabildiğince çok platformda oynanabilir olur. Kullanıcıların seçimleri de oyun bazında değil aradıkları cihazın özellikleriyle orantılı olur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • phil reis sen bizim forumu dinle 2 günde xbox 40 milyon satar atıyorum birazdan konunun linkini
  • bakın atladığınız bir durum var ; microsoft bu oyunların exclusive olduğunu duyurduğunda eminim ki bu oyunların pc ye çıkacağını (adım gibi eminim) biliyorlardı; burada tüketicileri kandırmaya yönelik bir hamle var aslında bütün oyunlar bütün konsollara veya pc ye çıksın bunun aksini savunan yok asıl problem düpedüz tüketici kandırmak yalan beyan vemek davalık bile olurlar tahminim; sony buradan kazanıyor net gibi ortaya çıktı bu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Pc için alacam . Basacak parayı vuruçam kırbacı vuruçam kırbacı Naaahahaha, diye nidalarını atıyordu Memento.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • eee , kim niye alsın xbox ozaman ? bütün xbox exc lerini pc ye çıkartın.. bende bi tane pc alayım adam akıllı olsun gitsin :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • PC'de böyle bir seçenek var doğru ama sen de biliyorsundur, konsollar her zaman oyun oynamak için daha rahat cihazlardır. Oyuncu için her şey hazırdır. Online altyapının amacı sadece oyun oynatmak için en iyisini sunmaktır. Oyunlar herkes için aynı teknik altyapıya aynı donanım aynı yazılıma çıktığından hiç bir zaman optimize problemi olmaz. Yani konsol almak için sadece konsola özel oyunların olması gerektiğine inanmıyorum. Benim playstation alıp sadece fifa oynayan arkadaşlarım var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phil Spencer çok iyi cevap vermiş. Oynamayalım mı arkadaş biz bu oyunu? Bunu mu istiyorsunuz? Sen burada Playstation fanatiklerine "bakkk bizimde ex oyunlarımız var" diyemeyeceksin diye ya da Playstation fanatiklerinin "bakk sizin tüm ex oyunlarınız Pc'ye çıkıyor hehe" gibi akla ziyan nedenlerden (temel fanatik muhabbeti böyle işte, bizde çok yaptık zamanında) dolayı milyonlarca oyuncunun olduğu Pc platformuna çıkmasını istemiyorsan, kusura bakma bu gibi insanları kaale bile almamak gerekiyor. Neymiş Xbox'a özelmiş diye sipariş vermişmiş Pc'ye duyurulunca vazgeçmişmiş. Ben Phil Spencer yerinde olsaydım daha başka laflar ederdim de neyse.
  • Keşke Sony'de de Phil Spencer gibi düşünen birileri olsa. Adam şu an gözümde bir kaç level atladı.
  • Bare ps4 içinde duyursalarmis xbox one ps4 pc üçlemeyi tamamlamış olurdunuz yani exclusive in konsolla ilgisi nedir ki dimi phill yani konspl sattiran controller zaten
  • Phil efendi amacın oyuncular arası duvar örmek değil de oyuncularla donanım şirketleri arasına duvar örmek belli oldu oyununu herkesin oynamasını istemen çok iyi bir davranış fakat gerçek niyeti bu olan dandik bir portla karşımıza çıkmaz gtx 980ti istemez şu oyun the division dan daha çok sistem istiyor açık dünya değil bir şey değil grafikte taş çatlasa aynıdır phil efendi gelmiş burada şov yapıyor oyuncuların oyun oynayabileceği en iyi yeri piyasanın diğer oyunlarının istediği gereksinimin 2 katını isteyerek yapamassın sen önce bunun farkına var amacın belli kaç kişiyi kandırırda Windows 10 geçiririm

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Denize düşünce yılana pc'ye sarılan Phil Spencer'ın dramı. iki kişi ile evlilik olmaz. Oyuncular kızmakta haklı. Microsoft windows için xbox'ın sülalesini bile satar şaşırmayın
  • Adam xbox konsolu almasanizda olur pcde de var demis kisaca
  • Tomb raider gibi 3. party bir oyunu parayla (aslinda amaclari pc ye de cok gec cikartmakti ancak satislar iyi gitmeyince yapimci firmanin pc ye erken cikarmasini engeleyemediniz) ps4 e bir sene sonra cikarttirarak oyuncular arasina duvar degilde tunel mi kazdiniz ? Yoksa ps4 oyuncular oyuncudan sayilmiyor mu artik ? Kimi yiyon Phil ? Kimse yemiyor artik bos konusmayi birak istersen.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Microsoft ya bu nesilden vazgeçmiş ya da xbox'tan. Düşük satışlardan sıkılmış oyun yapımcıları da bir etkendir muhakkak. Microsoft şu an kendi yarattığı hatadan çekiyor. Xbox kitlesi bir nevi Nintendo kitlesinin andırıyor bazı yönlerden. Bazı oyun türleri sistemde pek ilgi çekmiyor bunu değiştirmeye çalışıcağına daha da gaz verdi microsoft. Xbox fanı olmayan kitlede bu sefer ps4 ve ya pc'ye kayınca oyunları alacak normal kitlede pek kalmadı galiba. Nintendo güzel birşeyler çıkarır umarım da biraz rekabet olur.

    Tabi en hoş olmayan durum da bu oyunları sadece xbox'ta oynanabileceği reklamları ile konsol aldırtılan, artık dolandırılan mı diyelim kesim. Ne kadar sövseler haklılar da valla.

    Ya sonra bazı pc sahipleri (bende pc kullanıyorum) gelip biz oynamayalım mı istiyorsunuz diyorlar. Burada yer alan durumu anlamamazlıktan geliyorsunuz. Çünkü sizi alakadar etmiyor sizin işinize yarayan bir durum nasılsa. Phil Spencer önce insanların kızdığı o asıl soruya cevap verseymiş keşke böyle süslü laflar ile konuyu başka yere çekmeye çalışacağına.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Platforma özel oyun tam bir saçmalık , insanlar firmaların stratejik politikalarını kendi egoları ile çok birleştirmeye başladı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.